Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω Φορματ το λαπτοπ μου και χρειάζομαι βοήθεια όταν αγόρασα τον υπολογιστή δεν είχε μέσα κάποιο cd... Τι κάνω??? Ακόμη θα ήθελα να μου πείτε αν είναι καλύτερο να βάλω τα ίδια windows (wn 7 home premium 64-bit και που θα τα βρω) ή να κατεβάσω τα windows 8 και από που??? Βοηθήστε με και με τους drivers ώστε να μην έχω πρόβλημα μετά... Ευχαριστώ...

Αποστολή από το HTC Wildfire S A510e με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ποιο λαπτοπ εχεις?Αν δεν εχεις το αρχικο cd τοτε πρεπει να κατεβασεις windows απο το ιντερνετ και να τα περασεις!!

Δημοσ.

Μεταλλά μου εσύ...

Λοιπόν καλύτερα να βάλεις τα 7άρια είναι

ποιο γρήγορα και ποιο απλά..(Η γνήμη μου).

Νομίζω δεν επιτρέπετε να γράψουμε κάποιο

Link το οποίο είναι πειρατικό..

Πάντως οι λέξεις κλειδιά στον Google είναι:

• Windows7 Ultimate x86 η x64 Direct Download
  • Windows8 Professional x86 Direct Download

*YΣ*

To Unforgiven Τέλειοοοο

Δημοσ.

Μεσα στο λαπτοπ σου και πιο συγκεκριμένα στον σκληρό, θα υπάρχει λογικά ενα partitition με το λειτουργικο. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτα και από πουθενά.

• Like 1
Δημοσ.

Μεσα στο λαπτοπ σου και πιο συγκεκριμένα στον σκληρό, θα υπάρχει λογικά ενα partitition με το λειτουργικο. Δεν χρειαζεται να κατεβασεις τιποτα και από πουθενά.

Ε μα μια ώρα...δεν θα το πει κάποιος....

Λοιπόν καλύτερα να βάλεις τα 7άρια είναι

ποιο γρήγορα και ποιο απλά..(Η γνήμη μου).

Ποιος το λέει ότι είναι πιο γρηγόρα?

• Like 1
Δημοσ.

Den υπάρχει περίπτωση σε αγορά νέου pc να μη σου δώσανε cd.πάρε τηλ την αντιπροσωπεία.Το δικό μου, έχει ενσωματωμένο το λειτουργικό.Μήπως κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το δικόσου;

Δημοσ.

Αφούτελειώσεις το φορμάτ, μόνο του τα περνάει.Θα δεις.Το πολυ πολυ να σε ρωτήσει για συνέχεια, να πατήσεις Yes, και αυτά.Πανέυκολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...