Antwni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ''Δείξτε το κουτί σας.'' Όλοι οι επιδειξίες εδώ μέσα μαζευτήκατε εννοητε δεν εχω βγαζω φωτο με ανοιχτο το κουτι γιατι εχω κουβαρι τα καλωδια Και με κλειστό φαίνονται φίλε μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δεν βγήκαν καλές οι φώτο, anyway. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 παίδες έχω ένα κουτί thermaltake armor+ lcs η ενσωματωμένη υδροψηξη ειναι για lga775 αλλά εγω έχω i7 έχω πάρει τον ανταπτορα της thermaltake αλλά ακόμα το έχω με την βασική ψύξη με ανεμιστήρες αξίζει να βάλω την υδροψηξη η πάρω καμία καλύτερη ψυκτρα επεξεργαστη, μόλις το τελειώσω θα ανέβασω και εγω φωτό Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 κανείς που να έχει το ίδιο κουτί με εμένα και να έχει βάλει την υδρόψυξη να πάρω καμιά ιδέα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ιδιο κουτακι με τον veterano με τον οποιο ειμαστε και σε αλλο φορουμ μαζι! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ιδιο κουτακι με τον veterano με τον οποιο ειμαστε και σε αλλο φορουμ μαζι! Με αντιγράφεις ε .Και εγώ έχω βάλει κόκκινο ανεμιστήρα μπροστά και το cd-rom στην ίδια θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Με αντιγράφεις ε .Και εγώ έχω βάλει κόκκινο ανεμιστήρα μπροστά και το cd-rom στην ίδια θέση. χαχα..Το εχω βαλει εκει ωστε καποια στιγμουλα αν θελησω να μπει ενα fan controller απο πανω του.Αυριο θα γινει update με την καρτουλα γραφικων που θα παρω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ προσεγμένο ssns. Και καλύτερο από την προηγούμενη φορά στο γειτονικό φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Επειδη μου αρεσει παρα πολυ το thread και ειμαι απο αυτους που και μονο που στηνουν ενα pc νιωθουν υπερηφανεια (χωρις να εχει χρειαστει να το μονταρουν) οριστε δυο φωτογραφιες απ΄το δικο μου κουτι πριν την αναβαθμιση με τον παλιο αλλα καλο i7 920 και την p6t deluxe. Υ.Γ. Τα sata του dvd ειναι πλεον συμαζεμενα...για τα υπολοιπα δε μπορουσα να κανω και πολλα. Συντομα φωτογραφιες με τα νεα κομματια (mobo και cpu). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Να και το δικό μου: (Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το βάψω μαύρο μέσα ) Όποια παρατήρηση ευπρόσδεκτη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 χαχα..Το εχω βαλει εκει ωστε καποια στιγμουλα αν θελησω να μπει ενα fan controller απο πανω του.Αυριο θα γινει update με την καρτουλα γραφικων που θα παρω!! Ευχαριστω φιλε.Θα γινει και update με την καρτα γραφικων που θα μπει! Επειδη μου αρεσει παρα πολυ το thread και ειμαι απο αυτους που και μονο που στηνουν ενα pc νιωθουν υπερηφανεια (χωρις να εχει χρειαστει να το μονταρουν) οριστε δυο φωτογραφιες απ΄το δικο μου κουτι πριν την αναβαθμιση με τον παλιο αλλα καλο i7 920 και την p6t deluxe. Υ.Γ. Τα sata του dvd ειναι πλεον συμαζεμενα...για τα υπολοιπα δε μπορουσα να κανω και πολλα. Συντομα φωτογραφιες με τα νεα κομματια (mobo και cpu). "Τερατακι" πρεπει να ειναι το ατιμο!!Ποια η γνωμη σου για την ψυχτρα που εχεις απανω?Απο θορυβο και ψυξη? Να και το δικό μου: (Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το βάψω μαύρο μέσα ) Όποια παρατήρηση ευπρόσδεκτη! Ωραιο το κουτακι και πολυ ομορφο γραφειο!!!Σε βολευει το modular psu σε θεμα cable managment? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλητερες φωτο απο εμενα απο το τουμπανακι μου.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorillas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ωραιο το κουτακι και πολυ ομορφο γραφειο!!!Σε βολευει το modular psu σε θεμα cable managment? Ε ναι, βολέυει πολύ το modular...Και μόνο που σου δίνει την δυνατότητα να παίξουν όλα με το minimum των καλωδίων είναι ένα + στο cable management. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Να και το δικο μου. (σορυ για την χαλια αναλυση μολις το φτιαξω θα βαλω καθαρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greatape Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ορίστε ο βετεράνος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα