karmen1983 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 @giokou Ο κάτω ανεμιστήρας γιατί βγάζει αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 @giokou Ο κάτω ανεμιστήρας γιατί βγάζει αέρα; Έλα ντε??????????? Με χτύπησε η ταύλα... στο κεφάλι απ' τη χαρά μου και το 'βαλα ανάποδα δίχως να το προσέξω. Να 'σαι καλά βρε συ, τουμπάρω πάραυτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 @giokou Ο κάτω ανεμιστήρας γιατί βγάζει αέρα; Μάλλον για να διωχνει την σκόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αφορμή γυρεύατε παλιόπαιδα να ευθυμήσετε πάλι... ΟΚ άλλαξα τη φωτό στο άνω post μου Αφού το τούμπαρα, λίγα δεύτερα μετά ένοιωσα να με χαϊδεύει το flow! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris92 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Update: - Xilence Red Wing 120 κάτω - Phobia Touch 6 fan controller - Dvd-rw front panel mod P7110139.jpg P7110137.jpg P7110138.jpg ωραιο βγηκε αλλα πως το ανοιγεις τωρα το dvd?μεσω windows(εξαγωγη)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 ωραιο βγηκε αλλα πως το ανοιγεις τωρα το dvd?μεσω windows(εξαγωγη)? ΧΑΧΑΧΑ Είναι stealth λέμε! Πατάω κάτω δεξιά και το αόρατο γίνεται ορατό. Δεν το σκέφτηκα εγώ, το είδα στο youtube και μου άρεσε πολύ, που το έκανα: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris92 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 ΧΑΧΑΧΑ Είναι stealth λέμε! Πατάω κάτω δεξιά και το αόρατο γίνεται ορατό. Δεν το σκέφτηκα εγώ, το είδα στο youtube και μου άρεσε πολύ, που το έκανα: ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Με το νέο κουτί: 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Heat επεσε photoshop η ειναι ιδεα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Η ιδέα σου είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Και επειδη δε μ αρεσει ν αφηνω ανοιχτους λογαριασμους.. sorry αλλα σημερα επεσε μια ψηφιακη επιτελους στα χερια μου.. Thnx σε οσους βοηθησαν, και κυριως σε karmen και passionate για τα tips.. Λειπει το πλαινο και κατι αλλα plexi που θελω να του βαλω μεσα, αλλα πιστευω οτι συντομα θα τα χουμε και αυτα.. Aida64 live monitoring την 7950 πανω στο g19 (thnx vagenrider) Lock and Load! 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Τι εγινε βρε παιδια γιατι δε σχολιαζει κανεις? Μονο like βλεπω λες και ειμαστε στο facebook.. σχολιαστε κατι ντε.. Τη σκονη στα ραφια πισω απτο pc δεν την ειδε κανεις να την σχολιασει? Τα ξεχασμενα 15χρονια αυτοκινητακια επισης στο ιδιο ραφι? Το τασακι απτο amsterdam? Τα sleeved που ειναι αρπακολα και δεν ειναι στρωμενα? Απφ..κατι τελος παντων, ας ειναι και κραξιμο! Δωστε σημεια ζωης! Εχετε νταγλαρει απτα καλαμαρακια και τα ουζακια που δεν παιζει κουραγιο για σχολια? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 ωραίο φίλος..πραγματικά αλλά είναι λίγο σκοτεινές,ανέβασε καμμία ποιό 'μεσημεριανή' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ανεβασε λιγο το brightness της οθονης σου βρε, δεν ειναι τοσο σκοτεινες.. Τωρα που τις βλεπω και απτο PC της δουλειας ok φαινονται. Δυστυχως ειχα την ψηφιακη για λιγες ωρες και δεν ξερω ποτε θα κατσει συντομα να βρω αλλη, (η δικια μου αγνοειται καπου και δεν παιζει αυτες τις μερες να κατσω να φερω τα πανω κατω να την βρω).. αλλιως θα τις τραβουσα με φως ηλιου και οχι δωματιου που να μην ειναι τοσο "κιτρινες" Κατι που θελω ν αναφερω για τυχον υποψηφιους αγοραστες του 600Τ Case.. Ευρυχωρο, χρυσο, ομορφο, λειτουργικο.. ΑΛΛΑ.. οταν ανεβαινουν αποτομα οι θερμοκρασεις "εκ των εσω", για παραδειγμα εν ωρα benchmarking που χτυπαει απο 30 σε 65-70C μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, ακουγονται μικρα τριξιματακια "συστολης-διαστολης" στο πλαινο του κουτιου. Ειτε απτο plexi ειναι, ειτε απτα κουμπωματα του πλαινου, ειτε γενικοτερα απ ολο το πλαινο (που δεν εχω καταλαβει ακομα τι υλικο ειναι).. Δεν ειναι κατι το ενοχλητικο ή προκαλει καποιο προβλημα γενικοτερα, απλα ενημερωνω να το χετε στα υποψην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Ανεβασε λιγο το brightness της οθονης σου βρε, δεν ειναι τοσο σκοτεινες.. Τωρα που τις βλεπω και απτο PC της δουλειας ok φαινονται. Δυστυχως ειχα την ψηφιακη για λιγες ωρες και δεν ξερω ποτε θα κατσει συντομα να βρω αλλη, (η δικια μου αγνοειται καπου και δεν παιζει αυτες τις μερες να κατσω να φερω τα πανω κατω να την βρω).. αλλιως θα τις τραβουσα με φως ηλιου και οχι δωματιου που να μην ειναι τοσο "κιτρινες" Κατι που θελω ν αναφερω για τυχον υποψηφιους αγοραστες του 600Τ Case.. Ευρυχωρο, χρυσο, ομορφο, λειτουργικο.. ΑΛΛΑ.. οταν ανεβαινουν αποτομα οι θερμοκρασεις "εκ των εσω", για παραδειγμα εν ωρα benchmarking που χτυπαει απο 30 σε 65-70C μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, ακουγονται μικρα τριξιματακια "συστολης-διαστολης" στο πλαινο του κουτιου. Ειτε απτο plexi ειναι, ειτε απτα κουμπωματα του πλαινου, ειτε γενικοτερα απ ολο το πλαινο (που δεν εχω καταλαβει ακομα τι υλικο ειναι).. Δεν ειναι κατι το ενοχλητικο ή προκαλει καποιο προβλημα γενικοτερα, απλα ενημερωνω να το χετε στα υποψην Εγω το εν λογο κουτι το εχω απο τελος μαρτιου και δεν μου εχει παρουσιασει καπιο προβλημα οπως αυτο που αναφερεις. Παντως το σεταπ σου ειναι απιστευτο!!μια απορια ο μεγαλος ανεμιστηρας ηταν μεσα στο κουτι εξαρχης σε αυτο το χρωμα?Διοτι εμενα οι 2 μεγαλοι ειναι λευκοι!!ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα