Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@giokou Ο κάτω ανεμιστήρας γιατί βγάζει αέρα;

Έλα ντε???????????  :blink:

Με χτύπησε η ταύλα... :devil:  στο κεφάλι απ' τη χαρά μου και το 'βαλα ανάποδα δίχως να το προσέξω.

Να 'σαι καλά βρε συ, τουμπάρω πάραυτα!  :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφορμή γυρεύατε παλιόπαιδα να ευθυμήσετε πάλι...

ΟΚ άλλαξα τη φωτό στο άνω post μου ;)

Αφού το τούμπαρα, λίγα δεύτερα μετά ένοιωσα να με χαϊδεύει το flow!  :-)

Update:

- Xilence Red Wing 120 κάτω

- Phobia Touch 6 fan controller

- Dvd-rw front panel mod

attachicon.gifP7110139.jpg

attachicon.gifP7110137.jpg

attachicon.gifP7110138.jpg

ωραιο βγηκε αλλα πως το ανοιγεις τωρα το dvd?μεσω windows(εξαγωγη)?

ωραιο βγηκε αλλα πως το ανοιγεις τωρα το dvd?μεσω windows(εξαγωγη)?

ΧΑΧΑΧΑ  :lol:

Είναι stealth λέμε! Πατάω κάτω δεξιά και το αόρατο γίνεται ορατό.

Δεν το σκέφτηκα εγώ, το είδα στο youtube και μου άρεσε πολύ, που το έκανα:

• Like 1

ΧΑΧΑΧΑ  :lol:

Είναι stealth λέμε! Πατάω κάτω δεξιά και το αόρατο γίνεται ορατό.

Δεν το σκέφτηκα εγώ, το είδα στο youtube και μου άρεσε πολύ, που το έκανα:

:whistle:  ωραιος

Τι εγινε βρε παιδια γιατι δε σχολιαζει κανεις? Μονο like βλεπω λες και ειμαστε στο facebook.. σχολιαστε κατι ντε..

Τη σκονη στα ραφια πισω απτο pc δεν την ειδε κανεις να την σχολιασει?

Τα ξεχασμενα 15χρονια αυτοκινητακια επισης στο ιδιο ραφι? Το τασακι απτο amsterdam?

Τα sleeved που ειναι αρπακολα και δεν ειναι στρωμενα?

Απφ..κατι τελος παντων, ας ειναι και κραξιμο! Δωστε σημεια ζωης!

Εχετε νταγλαρει απτα καλαμαρακια και τα ουζακια που δεν παιζει κουραγιο για σχολια?

:mellow: :-( :mad:

• Like 2

Ανεβασε λιγο το brightness της οθονης σου βρε, δεν ειναι τοσο σκοτεινες.. Τωρα που τις βλεπω και απτο PC της δουλειας ok φαινονται.

Δυστυχως ειχα την ψηφιακη για λιγες ωρες και δεν ξερω ποτε θα κατσει συντομα να βρω αλλη, (η δικια μου αγνοειται καπου και δεν παιζει αυτες τις μερες να κατσω να φερω τα πανω κατω να την βρω).. αλλιως θα τις τραβουσα με φως ηλιου και οχι δωματιου που να μην ειναι τοσο "κιτρινες"

Κατι που θελω ν αναφερω για τυχον υποψηφιους αγοραστες του 600Τ Case.. Ευρυχωρο, χρυσο, ομορφο, λειτουργικο.. ΑΛΛΑ.. οταν ανεβαινουν αποτομα οι θερμοκρασεις "εκ των εσω", για παραδειγμα εν ωρα benchmarking που χτυπαει απο 30 σε 65-70C μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, ακουγονται μικρα τριξιματακια "συστολης-διαστολης" στο πλαινο του κουτιου. Ειτε απτο plexi ειναι, ειτε απτα κουμπωματα του πλαινου, ειτε γενικοτερα απ ολο το πλαινο (που δεν εχω καταλαβει ακομα τι υλικο ειναι).. Δεν ειναι κατι το ενοχλητικο ή προκαλει καποιο προβλημα γενικοτερα, απλα ενημερωνω να το χετε στα υποψην :)

Ανεβασε λιγο το brightness της οθονης σου βρε, δεν ειναι τοσο σκοτεινες.. Τωρα που τις βλεπω και απτο PC της δουλειας ok φαινονται.

Δυστυχως ειχα την ψηφιακη για λιγες ωρες και δεν ξερω ποτε θα κατσει συντομα να βρω αλλη, (η δικια μου αγνοειται καπου και δεν παιζει αυτες τις μερες να κατσω να φερω τα πανω κατω να την βρω).. αλλιως θα τις τραβουσα με φως ηλιου και οχι δωματιου που να μην ειναι τοσο "κιτρινες"

Κατι που θελω ν αναφερω για τυχον υποψηφιους αγοραστες του 600Τ Case.. Ευρυχωρο, χρυσο, ομορφο, λειτουργικο.. ΑΛΛΑ.. οταν ανεβαινουν αποτομα οι θερμοκρασεις "εκ των εσω", για παραδειγμα εν ωρα benchmarking που χτυπαει απο 30 σε 65-70C μεσα σε λιγα δευτερολεπτα, ακουγονται μικρα τριξιματακια "συστολης-διαστολης" στο πλαινο του κουτιου. Ειτε απτο plexi ειναι, ειτε απτα κουμπωματα του πλαινου, ειτε γενικοτερα απ ολο το πλαινο (που δεν εχω καταλαβει ακομα τι υλικο ειναι).. Δεν ειναι κατι το ενοχλητικο ή προκαλει καποιο προβλημα γενικοτερα, απλα ενημερωνω να το χετε στα υποψην :)

Εγω το εν λογο κουτι το εχω απο τελος μαρτιου και δεν μου εχει παρουσιασει καπιο προβλημα οπως αυτο που αναφερεις.

Παντως το σεταπ σου ειναι απιστευτο!!μια απορια ο μεγαλος ανεμιστηρας ηταν μεσα στο κουτι εξαρχης σε αυτο το χρωμα?Διοτι εμενα οι 2 μεγαλοι ειναι λευκοι!!ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...