alldaynews Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Συνυπογράφω για τα μπαν χαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δώστε καμιά ιδέα για το led παιδιά,δεν παίζει να είμαι ο μόνος με το εν λόγω θεμα.Δεν ξέρω αν στα ακριβά λεντ έχει διακόπτη να ελέγχεις την δύναμη του φωτισμού.Έχω ένα απο ebay του 1,5 ευρώ(με μεταφορικά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Το δικό μου κουτί ήταν midi case, αλλά πλέον το αποκαλείς και compact full case Ορίστε τα δικά μου δαπανημένα χρήματα και η δουλειά μου στο αγαπημένο μας χόμπυ: 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 πόσους ανεμιστήρες έχεις συνολικά μέσα??? πώς πάς απο θόρυβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Επίσης δεν νομίζω 2 φαν κολητά να έχουν διαφορά απο ένα εκτός και αν έβαλες 2 πίσω για να είναι πιο κοντά στην ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 χρωματακια 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veldi1973 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μια βραδυνη και απο μενα 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 αναμενοντας απο εβδομαδα για στησιμο της υδροψυξης 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μια βραδυνη και απο μενα IMG_6005.JPG Aυτός που λέγαμε για μπαν πρίν λίγο :P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Επίσης δεν νομίζω 2 φαν κολητά να έχουν διαφορά απο ένα εκτός και αν έβαλες 2 πίσω για να είναι πιο κοντά στην ψύκτρα. Το Static Pressure αθροίζεται ενώ η ροή αέρα aka CFM δίνεται απο τον τύπο ρ=(ρ12+ρ22)1/2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το Static Pressure αθροίζεται ενώ η ροή αέρα aka CFM δίνεται απο τον τύπο ρ=(ρ12+ρ22)1/2 Μίλα ελληνικά άνθρωπε μου,είναι κανόνας του φόρουμ :P :'D Βγάλε μας μία αυτό 40 x Corsair SP120 push pull 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 πόσους ανεμιστήρες έχεις συνολικά μέσα??? πώς πάς απο θόρυβο? Έχω 8 με fan controller. Προφανώς και σε idle όλοι δουλεύουν στο ρελαντί και δε κάνει καθόλου θόρυβο. Άμα τους ανοίξω οκ. Kάνει . Από θερμοκρασίες idle:CPU: 19 - 30 βαθμοίGPU: 30 - 35 βαθμοίΣκληροί: 23 - 24 βαθμοίΜητρική: 28 βαθμοίΘερμοκρασία περιβάλλοντος αυτήν την στιγμή 21-22 βαθμοί.Ελπίζω όταν πιάσουν τα κρύα να έχω καλύτερα νούμερα. Το Static Pressure αθροίζεται ενώ η ροή αέρα aka CFM δίνεται απο τον τύπο ρ=(ρ12+ρ22)1/2 Όσον αφορά τους πίσω τους έβαλα 2 με το σκεπτικό ότι θα φτάσουν πιο κοντά στην ψήκτρα, αλλά δεν ήξερα ομολογουμένως ότι όντως αποδίδουν και πιο καλά, και στο παραπάνω ποστ ο φίλος sheogorath επιθυμεί να μας κάψει τον εγκέφαλο με τις μαθηματικές του γνώσεις Ελπίζω του χρόνου να μου κάτσουν κάποια λεφτουδάκια παραπάνω για να πάω σε full tower και να κάνω την δουλειά μου ακόμα πιο αρχοντικά όπως τα παιδιά στα πιο πάνω ποστ με τις ομορφιές τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Είχαμε ένα update με αλλαγή του cpu block σε EK το οποίο ευτυχώς θα κάνει και σε ενδεχόμενη αλλαγή σε πλατφόρμα Intel Εχει γίνει ρουτίνα το άδεισμα γέμισμα της λούπας τελικά χαχαχα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Είχαμε ένα update με αλλαγή του cpu block σε EK το οποίο ευτυχώς θα κάνει και σε ενδεχόμενη αλλαγή σε πλατφόρμα Intel Εχει γίνει ρουτίνα το άδεισμα γέμισμα της λούπας τελικά χαχαχα Όλα ωραία παλικάρι αλλά σαν να μπαίνει πολύ σκοινί στο τέρας σου... Πολύ μπουκομενο το βλέπω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Ε, ρε ban που θέλετε όλοι ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα