hackerW32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 γαματο φενεται αν και ακριβο, εγω ειχα δοσει ενα 100αρι βεβαια και δεν το μετανιοσα ποτε (haf 922) παρολα αυτα θα το προτιμούσα σε καταμαυρο, γουστα ειναι αυτα βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω. Είμαι έτοιμος να τσιμπήσω αυτό Site: εδώ το κουτί. Πώς σας φαίνεται? Το έχει κανείς να πει γνώμη? Το εχω σε μαυρο.Ειναι γενικα πολυ καλο κουτι με μονο αρνητικο κυριως θα ελεγα στο θεμα υδροψυξης οπως αλλωστε γραφει και ενα σχολιο στο Skroutz πολυ σωστα. Ειναι οντως αρκετα μεγαλο κουτι και η λαβη που εχει πανω βολευει αρκετα. Τωρα στο θεμα της εμφανισης γουστα ειναι αυτα,σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτήσω. Είμαι έτοιμος να τσιμπήσω αυτό Site: εδώ το κουτί. Πώς σας φαίνεται? Το έχει κανείς να πει γνώμη? Προσωπικά θα πήγαινα ή σε PHANTEKS ENTHOO PRO ή σε NZXT SOURCE 340 ή σε NZXT H440 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Τα δύο rigs μαζι. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiko Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τα δύο rigs μαζι. GALAX 980 HALL OF FAME.Ωραιος φιλε καρταρα φαινεται.Απο περιεργεια τι oc της εχεις κανει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spu8as Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τι εχει το καθενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 GALAX 980 HALL OF FAME.Ωραιος φιλε καρταρα φαινεται.Απο περιεργεια τι oc της εχεις κανει; 970 HOF είναι, λεφτά δεν υπήρχαν για να αγοράσω 980 με stock ρολόγια είμαι, δεν έχω πειράξει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiko Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Παντως ειναι αρκετα σπανια η σειρα hof.Το ασπρο pcb γαμαει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Παντως ειναι αρκετα σπανια η σειρα hof.Το ασπρο pcb γαμαει είναι όμορφη κάρτα και δυνατή, τώρα μπήκα στο τρυπάκι να αλλάξω μητρική. Για την Asus Sabertooth Mark S σκέφτομαι που είναι και λευκή και θα ταιριάζει με το υπόλοιπο σύστημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Έφτασε το νέο κουτί ....το setup αρχίζει 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Η πρωτη ειναι τουμπα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Οι λήψεις έγιναν με κινητό και φλας , δεν είναι φοβερή ποιότητα Τα κομμάτια που θα έμπαιναν (το dvdr-w δεν μπήκε γιατί δεν δέχεται) Μετά από την εγκατάσταση και μικρό συμμάζεμα Μπροστά Και με το παράθυρο , το οποίο είναι ματ ! Το κουτάκι είναι φρέσκο στην αγορά , το είχα δει και το είχα παραγγείλει από 16/3 , το κιτρινομάγαζο το είχε σε αναμονή παραλαβής 3/4 και μου το έφερε σήμερα . Πρώτη φορά σε itx που ήθελα καιρό τώρα , δεν το μετάνιωσα καθόλου μιας και το κουτί είναι φοβερό και άνετο εσωτερικά , λόγω της μητρικής δυσκολεύτηκα λίγο , αλλά ο επιμένων νικά Με γειά μου 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Παιδιά μια βοήθεια παρακαλώ.Έχω zalman z3 plus και θέλω να αλλάξω κουτί.Θέλω κάποιο με μεγάλο παράθυρο στο πλάι να χωράει standard atx και να έχει καλά φίλτρα εξαερισμού γιατί με τον εν λόγω κουτί τα φίλτρα είναι ανύπαρκτα και μπάζει σκόνη αβέρτα..Είχα αγοράσει δικά μου φίλτρα αλλα είναι έτσι φτιαγμένο το κουτί που τα φίλτρα είναι μπροστά απο ένα κενό μεταξύ κουτιού και μπροστινού πάνελ..Και να έχει τιμή κάτω απο 80 αν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Πως σου φαινεται το NZXT Source 340? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 +1 για το NZXT 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα