atomakis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 atomakis,υπαρχει καποιος λογο που το τροφοδοτικο το εχεις ετσι ωστε να τραβαει τον ζεστο αερα μεσα απο το κουτι σου? Ειναι απο την σειρα rm, δεν γυρναει ο ανεμιστηρας μεχρι το 40% της ισχυς του. Μεχρι στιγμης δεν εχει γυρισει καθολου οποτε το εχω ετσι για να ανεβαινει ο ζεστος αερας πανω στο κουτι (οσο ζεστος μπορει να ειναι) αν το γυρισω αναποδα τοτε θα εγκλωβιζεται και θα ζεσταινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εισαι σιγουρος οτι θα γυρισει?? Το part number εχει το Psu? Γιατι για να λες οτι δεν εχει γυρισει καθολου μαλλον εχεις πεσει σε ελατωματικη παρτιδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynabyte Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα. Αυτό είναι το συστηματάκι μου, κρατάει ακόμα αρκετά καλά θέλω να πιστεύω.. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο κουτί αδελφέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynabyte Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εισαι σιγουρος οτι θα γυρισει?? Το part number εχει το Psu? Γιατι για να λες οτι δεν εχει γυρισει καθολου μαλλον εχεις πεσει σε ελατωματικη παρτιδα.. ναι θα γυρισει και το εχει βαλει σωστα καθως ο ζεστος αερας φευγει προς τα πανω Ειναι στη semi-fanless σειρα της corsair να φανταστεις εχω το 750αρι και ξεκιναει το fan μετα τα 400 watt load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Πανω απο 400watt απολειεται ρε συ...40% λεει η corsair αλλα αν ζεσταθει και στα 20% φορτιο θα γυρισει. 40% για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι περιπου 280watt. Τι part number εχεις?? Τσεκαρε μια ή στο κουτι ή στο psu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Mπηκαν και τα sleeved...ετοιμο το pc..!!!edit:εβαλα καλυτερες φωτο Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2014 από NissanFan 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά καμία ιδέα για το πως θα το όμορφηνω λιγο, δεν μου αρέσει το κουτι(ηταν δώρο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Στέλιο εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά καμία ιδέα για το πως θα το όμορφηνω λιγο, δεν μου αρέσει το κουτι(ηταν δώρο). ΝΖΧΤ είναι ? Εμένα μια χαρά φαίνεται.Θα άλλαζα μόνο τους ανεμιστήρες σε κάτι που να δένει με το κόκκινο-μαύρο.Επίσης μπορείς να αφαιρέσεις το cage των δίσκων και να τους βάλεις πάνω στις 5.25 με κάποια μόντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Το scout είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πανω απο 400watt απολειεται ρε συ...40% λεει η corsair αλλα αν ζεσταθει και στα 20% φορτιο θα γυρισει. 40% για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι περιπου 280watt. Τι part number εχεις?? Τσεκαρε μια ή στο κουτι ή στο psu. θα βαλω φωτο με το wattομετρο να λεει 436 και το τροφοδοτικο να μη γυρναει και στα 500 να στροφαρει μια χαρα! ειναι αναλογα ποσο ζεσταινεται και αν το φυσαει κανενας ανεμιστηρας κουτιου κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 436 στην πρίζα με 80% efficiency γυρω στα 350 watt στο τροφοδοτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα