kostas/88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 καλημέρα, έχω δυο μικρές απορία ρε παιδιά και ελπίζω κάποιος από εσάς να μου δώσει τα φώτα του. θέλω να κάνω ένα bootable usb με όλα τα windows (XP,VISTA,7,8) γίνετε να γίνει σε ένα stickaki ή θέλει το καθένα ξεχωριστά δικό του usb??? υπάρχει κάποιος συνδυασμός που θα μπορούσε να δουλέψει?? (πχ 7 με 8 η XP με Vista η κάποιος άλλος τες πα. )
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Όχι δεν γίνεται,τουλάχιστον όχι με αυτόματο εύκολο τρόπο. Με το Y.U.M.I ,μπορείς να περάσεις Vista/7/8/ τα xp έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εγκατάστασης και δεν μπαίνουν. 2
kostas/88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 με μη αυτόματο δύσκολο τρόπο γίνετε???
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δεν γίνεται. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με το Usb tool της Microsoft να δημιουργήσεις το bootable usb που θελεις με ένα OS καθε φορά.
lexmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Το sardu ισχυρίζεται ότι μπορεί να το κάνει (και για Win XP), το έχω κατεβάσει εδώ και κάποιες μέρες, αλλά δεν βρήκα τον χρόνο να το δοκιμάσω. Αν θέλεις give it a spin και πες μας.
kostas/88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Όχι δεν γίνεται,τουλάχιστον όχι με αυτόματο εύκολο τρόπο. Με το Y.U.M.I ,μπορείς να περάσεις Vista/7/8/ τα xp έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο εγκατάστασης και δεν μπαίνουν. Με το YUMI μπορώ να βαλω πχ τα 8 και memtest μαζι?? Θα έχει επιλογή να διαλέξω τι να κάνει απο τα 2 ας πούμε?
z4rx07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αντώνη σύμφωνα με το site του How It Works: YUMI (Your Universal Multiboot Installer) enables each user to create their own custom Multiboot UFD containing only the distributions they want, in the order by which they are installed. A new distribution can be added to the UFD each time the tool is run. If you run YUMI from the same location you store ISO downloads, they should be auto-detected (*See Known Issues Below), eliminating the need to browse for each ISO.
TheELF Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Με το YUMI μπορώ να βαλω πχ τα 8 και memtest μαζι?? Θα έχει επιλογή να διαλέξω τι να κάνει απο τα 2 ας πούμε? Ναι το έχει σε μερικές κατηγορίες το μενού και διαλέγεις.
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αχα...δηλαδή το menu το έχει έτοιμο έτσι?? Οκ θα το δοκιμάσω...
kostas/88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μετά από πολύ διάβασμα, από πολλές ώρες αναμονής μέχρι να ετοιμαστούν τα Stickakia και από αρκετά format τελικά δούλεψε με το SARDU. Windows XP, 7, 8 και Hirens μαζί σε ένα USB Stick και λειτουργούν άψογα. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει και με άλλα προγράμματα, (αν και δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνει) που πιστέψτε με είναι πάρα πολλές οι επιλογές που σου δίνει το SARDU. Αξίζει πιστεύω τον κόπο για να γλιτώσεις από CD,DVD κλπ κλπ για ένα απλό Format ή για μια απλή διάγνωση- τεστάρισμα. Η μόνη διευκρίνιση που θα μπορούσα να κάνω είναι, ότι για να μου λειτουργήσει με τα παραπάνω προγράμματα ταυτόχρονα, επέλεξα την επιλογή USE OLD GRUD 0.0.4 από την καρτέλα USB, μετά λειτούργησαν κανονικά. χωρίς αυτή την επιλογή δεν λειτουργούσαν τα 7 μόνο, τα υπόλοιπα δούλευαν κανονικά από την αρχή. Πρόγραμμα είναι πολύ απλό δεν νομίζω ότι θέλει κάποια άλλη ιδιαίτερη διευκρίνιση. 1) Κάνεις ένα USB Stick FAT32. 2) Κατεβάζεις τα iso που θες και τα βάζεις σε ένα φάκελο. 3) Τα μετονομάζεις με τον τρόπο που σου υποδεικνύει το SARDU για να μπορέσει να τα διαβάσει, (πχ. hiren.iso, Install_XP_pro.iso, InstallWin7.iso, InstallWin8.iso κλπ.κλπ) στα αναλύει, βλέπεις το μέγεθος αν είναι + - 1GB από το αρχικό μέγεθος είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, αν δείτε μεγαλύτερη διαφορά,κάτι δεν σας διαβάζει σωστά, ψάξτε τις επιλογές να δείτε ποια θα διαβάσει όλα τα ISO σας. (αυτό είδα εγώ τουλάχιστον και έψαξα τις επιλογές και κατέληξα στο OLD GRUD) 4) Πατάτε το κουμπί με το Stickaki επάνω δεξιά και περιμένετε, η χρόνος που θα κάνει να τελειώσει εξαρτάται φυσικά από τι άλλο?? από το πόσα προγράμματα έχετε επιλέξει και το μέγεθος τους, όσο μεγαλύτερο τόσο αυξάνεται η ώρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα