aiantas Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ξέρει κάποιος αν ο δίσκος που έχει μέσα είναι αυτός; ST3000DM001
HERTHAN Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 106€ Ναι εχεις δικιο. Τα κανω με το μυαλο και ξεχασα να βαλω το 3%.
gascp Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Ξέρει κάποιος αν ο δίσκος που έχει μέσα είναι αυτός; ST3000DM001 Απο hotukdeals.com "Have opened up a couple of 3TB Seagate STBV3000200 USB3 Expansion Drives and they both have the Seagate, 1TB per platter, ST3000DM001 drives. And they are fast too, one reaching 148MB/s on read via USB 3 interface when verifying a 500+ GB file. But nothing is for certain until you've had it in your hands, of course."
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 2 λίρες πάνω αυτή τη στιγμή. Πόσο βγαίνει τελική; Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω κάποιον, δεν πάει άλλο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Διαβασε το README FIRST.txt , θα σου λυσει πολλες αποριες.
forgotten Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 πηρα ενα 2τb εγω μια και δεν θα γινει παρα αποθηκη mkv και τπτ περισοτερο ας ειναι μια χαρα προσφορα ειναι
hasiotis_john Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Καμιά σχέση με τον δίσκο που περιγράφετε πάνω , αλλά γιατί δεν κοιτάτε και αυτόν με 114 ευρώ, όσοι τον θέλετε για backup ή αποθήκη έργων!!!?? Βασικά σαν μάρκα η INTENSO είναι αδικημένη, αλλά προσωπική μου γνώμη είναι πως είναι πολύ ποιοτική μιας και ήδη έχω 4 δίσκους που τους χρησιμοποιώ πολύ συχνά (εδώ και 3 χρόνια περίπου), χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!! * στο Σκρουτζ έχει από 120 μέχρι 150!!
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Διαβασε το README FIRST.txt , θα σου λυσει πολλες αποριες. Thanks matrixxx. Καμιά σχέση με τον δίσκο που περιγράφετε πάνω , αλλά γιατί δεν κοιτάτε και αυτόν με 114 ευρώ, όσοι τον θέλετε για backup ή αποθήκη έργων!!!?? Βασικά σαν μάρκα η INTENSO είναι αδικημένη, αλλά προσωπική μου γνώμη είναι πως είναι πολύ ποιοτική μιας και ήδη έχω 4 δίσκους που τους χρησιμοποιώ πολύ συχνά (εδώ και 3 χρόνια περίπου), χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!! * στο Σκρουτζ έχει από 120 μέχρι 150!! Τι εννοείς καμία σχέση; Εξωτερικοί 3ΤΒ USB 3.0 είναι και οι δύο. Προσωπικά δεν τον αποκλείω, έτσι κι αλλιώς και τη Seagate δεν την έχω σε ιδιαίτερη υπόληψη. Έναν εξωτερικό θέλω απλά, για storage. Με το μαγαζί που τον δίνει (τον Intenso) δεν ξέρω τι παίζει...
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Γιατι οπως και να το κανεις ειναι φτηνοτερος λογω μαρκας. Μην ξεχνιεσαι η τιμη δεν ειναι 122 ευρω που λεει ο τιτλος, αλλα στις 2 Μαιου οι 84.99 λιρες, ηταν τελικη τιμη για εμας 104 ευρω. Και στην Ελληνικη αγορα ειναι 10-20 ευρω ακριβοτερος ο seagate σε σχεση με τον Intenso (συγκριση στα ιδια μαγαζια). [add τις τιμες συγκρινω δεν αφορα την ποιοτητα τους ως δισκους παροτι θα προτιμουσα σαφως τον seag, μιλαμε οικονομικα - ως προσφορα] Να τον δει οποιος θελει, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι "προσφορα" τα 115ευρω, ειναι απλα 4.6 ευρω φτηνοτερα απο το δευτερο μαγαζι (you). (3.9%)
hasiotis_john Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ναι έχεις δίκιο, δεν χρειαζόταν το "καμιά σχέση" .. , απλά εννοούσα ως προς την μάρκα μιας και πολλοί είναι που θα πουν πως η seagate και μέρα με νύχτα σε σχέση με την intenso!! Και ένα θετικό με τον δίσκο που λέω είναι πως τον παραγγέλνεις και τον έχεις σε μια μέρα .... μπορεί και την ίδια αν είσαι Αθήνα! edit... και να , την ώρα που έγραφα εμφανίστηκε και ο πρώτος "" Γιατι οπως και να το κανεις ειναι φτηνοτερος λογω μαρκας...."" !!! ... εγώ πάντως εξακολουθώ να υποστηρίζω πως η intenso είναι πολύ καλή εταιρεία! Πληροφοριακά, έχω στον συρτάρι έναν καμένο δίσκο 2τίας, seagate!!
kondoras Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Βασικά και ο intenso στο εσωτερικό του τον ίδιο δίσκο κουβαλάει (τον DM001). Αν κάποιος τον θέλει για εγχείρηση -> εσωτερικό είναι ακριβώς το ίδιο. Αλλά και για εξωτερικό να τον πάρεις, ο intenso έχει το πλεονέκτημα του πλήκτρου on-off. Τουτέστιν, θεωρώ καλή την παρέμβαση του Χασιώτη, ασχέτως αν η τιμή των 115€ είναι ή δεν είναι «προσφορά».
Neo106 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Τον δισκο τον εχω. Ειναι πολυ ζεστος με το καλημερα. Τον προτεινω μονο για backup και οχι για καθημερινη-ενταντικη χρηση.
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Σε ποιον αναφέρεσαι; Έτσι κι αλλιώς βέβαια, μάλλον για έναν μιλάμε αν ισχύει αυτό που λέει ο kondoras.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα