orck Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να πας σε ενα εμπορικο καταστημα που εχει ιδιο μαγνητικο μηχανισμο και να ζητησεις να στο ανοιξουν. Αστερια ειναι παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kamil Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 http://www.sportsdirect.com/tapout-print-short-mens-479126?colcode=47912621παιδια πωλειται το παραπανω σορτς λογω λαθους νουμερου.Ειναι Medium και δινεται στα 6 ευρω , οποιος ενδιαφερεται ας στειλει ενα μηνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Να πας σε ενα εμπορικο καταστημα που εχει ιδιο μαγνητικο μηχανισμο και να ζητησεις να στο ανοιξουν. Αστερια ειναι παντως. Και αμα με θεωρησουν κλεφτη; Ασε που θα χτυπαει και ο συναγερμος απο το μαγαζι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και αμα με θεωρησουν κλεφτη; Ασε που θα χτυπαει και ο συναγερμος απο το μαγαζι.. Εγώ θα πήγαινα με την απόδειξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εαν εχουν τα Ζαρα και τα Η&Μ σωβρακα και κιλοτακια μαρκας Longsdale; Οι μαρκες του συγκεκριμενου καταστηματος ειναι σχετικα δυσευρετες εδω. Εχω ετοιμη παραγγελεια, περιμενω λιγο να δω μηπως βαλει κανενα 10% να μου ερθουν δωρεαν τα μεταφορικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παραγγελια 31/12 και ακομα ready to ship μου λεει . Αλλες φορες μετα απο 6 μερες θα ειχε παει Ουγγαρια . Τους εχω στειλει 2 μυνηματα και η απαντηση η ιδια copy paste , οτι περιμενουν τον κουριερ . Ειναι η 4η παραγγελια σε 2 μηνες και ξερω ακριβως τους χρονους , αυτη μοιαζει σαν να εχει χαθει ο σακος καπου ... Καποιος αλλος με το ιδιο προβλημα αυτες τις μερες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έκανα παραγγελία στις 1/1 και έχουν φύγει και οι δύο, η μια είναι ήδη Ουγγαρία, η άλλη έφυγε χθες από gatwick. Θυμάται κανείς πόσο θέλει από Ουγγαρία; Καθώς στο τελευταίο tracking που έχω μεσολαβησε ΣΚ και δε μπορώ να το υπολογίσω, από Ουγγαρία έφυγε σήμερα στις 14.40, Παρασκευή παίζει να παραλαμβάνω το ένα δέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Οριακα. Πιθανως να παραλαβεις Παρασκευη. Απο παλια παραγγελια: Wednesday, November 18, 2015 Location Time Pieces 8 With delivery courier ATHENS - GREECE 10:33 7 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 05:27 Monday, November 16, 2015 Location Time Pieces 6 Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 12:16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Οριακα. Πιθανως να παραλαβεις Παρασκευη. Απο παλια παραγγελια: Wednesday, November 18, 2015 Location Time Pieces 8 With delivery courier ATHENS - GREECE 10:33 7 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 05:27 Monday, November 16, 2015 Location Time Pieces 6 Departed Facility in BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 12:16 Ευχαριστώ για τον κόπο! Τελείως οριακά, αν δεν κολλήσει στα σύνορα ή στη διαλογή. Μία η άλλη, αν δεν το πάρω Παρασκευή θα έρθει παρέα με το άλλο τη Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τον κόπο! Τελείως οριακά, αν δεν κολλήσει στα σύνορα ή στη διαλογή. Μία η άλλη, αν δεν το πάρω Παρασκευή θα έρθει παρέα με το άλλο τη Δευτέρα. Αν είσαι Αθήνα κάνει σχεδον παντα 2 εργάσιμες με το που φύγει από Βουδαπέστη. Οπότε λογικά Παρασκευή θα το έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά για κάτι all star που θέλω να παραγγείλω, η φόρμα τους θεωρείται στενή ή φαρδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfakattack Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Παιδες να ρωτησω. Ποσο συχνα βγαζει προσφορα με -10% κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 όχι τόσο συχνά πια. εφόσον έβαλε πρόσφατα μάλλον σε κανένα 3μηνο ίσως και παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexgamer Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι.Πριν κάποιες μέρες έκανα μια παραγγελία στο Sportsdirect πληρώνοντας με PayPal. Όμως διαπίστωσα ότι κάνοντας το κόλπο με το request money στο PayPal μου δεσμευσανε τα χρήματα για 21 ημέρες. Χωρίς να το ξέρω αυτό έκανα την παραγγελία. Στο PayPal μου έχει την παραγγελία ως pending αφού δεν υπάρχουν χρήματα στο balance ακόμη. Στο ιστορικό παραγγελιών όμως στο Sportsdirect δεν υπάρχει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η παραγγελία έχει εγκριθεί απο το κατάστημα και αν γίνεται να την ακυρώσω κάπως.Συγγνώμη αν σας κούρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Με pending στο paypal και να μη φαινεται στο sportsdirect η μόνη εξήγηση είναι ότι μετά από λίγο θα γίνει expired στο paypal. Αν και αυτό μου φαίνεται περίεργο, αφού έχει γίνει η παραγγελία κανονικά... Ίσως καλύτερα να πάρεις τηλ. την εξυπηρέτηση πελατών του sportsdirect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα