coyote2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 κάτι σαν ξεστοκάρισμα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 τιποτα ιδιαιτερο... ιδεα μου ειναι παντως ή δεν εχει τόσο αξιολογα/vfm πραγματα οσο 3-4 μηνες πριν; (εκτος αν τα αγορασα ολα τα vfm οποτε για αυτο δε βρισκω κατι...) αυτο με τα μεταφορικά δεν ισχυε μεχρι την περασμένη δευτερα, αν το αλλαξαν και αυτο ζήτω που καηκαμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 κι εγώ έχω μαζέψει μία μεγάλη και γεμίζω από φίλους αλλά περιμένω μπας και είναι κάτι που αξίζει πολύ Γενικά αγοράζω σίγουρα πράγματα για τα παιδιά που μεγαλώνουν (εχω στρατηγική για τα λάθος μεγέθη!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bagasas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ειναι και το Καθολικο Πασχα στη μεση ισως γιαυτο ανεβηκαν τα μεταφορικα(ελπιζω να βαλουν κανα κουπονι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 12euro μεταφορικά μέχρι νεωτέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 14 μου γράφει εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos Mitsoulas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Παιδία καλησπέρα , στις 19/3 έκανα μια παραγγελία από το sportsdirect από χθες η παραγγελία είναι σε κατάσταση ready to ship και πήγα να τσεκαρω τον λογαριασμό μου και τα λεφτά δεν τα είχαν πάρει , απλά ηταν δεσμευμένα , δεν έχω πείρα σε online αγορές και θέλω να ρωτήσω αν είναι λογικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Παίδες SOS.Τα μεταφορικά για αλλαγή παπουτσιών σε κουτί πόσο πάνε με ΕΛΤΑ? Για τη διαδικασία φαντάζομαι συμπληρώνω απλά το χαρτί "Returns Advice" και το στέλνω χωρίς να ειδοποιήσω πριν, σωστά? Όχι τίποτα άλλο, μεθαύριο λήγει το 14ήμερο. Επίσης αν κάποιος έχει αυτά ας πει το 9,5 πόσο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx Επιστολή > Εξωτερικό > UK > Α' Προτεραιότητα > Συστημένο > Ακανόνιστα > ΒΑΡΟΣ Αν έχεις πληρώσει και με paypal δικαιούσαι επιστροφή των μεταφορικών: https://www.paypal.eu/returns/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx Επιστολή > Εξωτερικό > UK > Α' Προτεραιότητα > Συστημένο > Ακανόνιστα > ΒΑΡΟΣ Αν έχεις πληρώσει και με paypal δικαιούσαι επιστροφή των μεταφορικών: https://www.paypal.eu/returns/ ωραίος,δεν το 'ξερα αυτό με το paypal. Περίεργο. Δηλαδή αν τα στείλεις όλα πίσω στα πληρώνει? Όχι ότι θα τα στείλω απλά too good to be true! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές μέχρι στιγμής. Σου καλύπτει μέχρι κάποιο συγκεκριμένο ποσό μεταφορικών (30EUR) και για συγκεκριμένες φορές μέχρι το τέλος του 2015 (12 φορές). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristospro7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια σημερα προσπαθησα να παραγγειλω για πρωτη φορα απο το σπορτ ντιρεκτ αλλα δεν ξερω τη να πατησω απο τις 3 επιλογες για την αποστολη τους μπορει να με βοηθησει κανεις ΣΟΣ!!! ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΜΕΝΟ? ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ EXPRESS SERVICE ΛΕΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ναι η πρώτη επιλογή που έχεις τσεκάρει είναι η σωστή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Έκανα παραγγελία στις 21 του μήνα. Οι 5 εργάσιμες πέρασαν, σήμερα Σάββατο δεν έλαβα κάτι. Να περιμένω Δευτέρα ή να στείλω mail. 2 μέρες μου δείχνει ότι έχει φύγει από Ουγγαρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εχει παραλάβει ποτέ κανένας σε 5 ημέρες ή απλά μεγάλωσαν τα μεταφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα