NaGR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 όντως δεν ήρθε Αθήνα.. κάτι αντίστοιχο είχα και εγώ πριν κανά μήνα. πήρε άλλη μια εβδομάδα για να παραλάβω τελικά. λάθη της DHL είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edu41 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Καλα με αυτα τα μεταφορικα δεν βγαζεις ποτε ακρη...Εχω 2μιση χρονια που ψωνιζω, εχω δωσει απο 4€ εως και 20€ αλλα ποτε δεν ειχε τυχει να μην πληρωσω φραγκο(και δεν εννοω με κουπονακι εκπτωσης)...εεε εμελε να γινει και αυτο 0.00€ μεταφορικα σημερα, δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει, την εκανα την παραγγελια παντως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 υπάρχει λόγος αυτοί αγοράζουν χονδρική μεταφορικά για 100.000 παραγγελίες για παράδειγμα αν δεν έχουν εκτελεστεί τότε τις δίνουν δωρεάν στους πελάτες για να μη τις χάσουν Ετσι κι αλλιως τις έχουν προκρατήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Ειναι λιγο σπαστικο το να διαβαζεις οτι η μεταφορα γινεται γρηγορα και να βλεπω οτι δεν ειναι και τοσο γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εμενα ειχε μεινει στο Budapest για κατι μερες,χωρις να εχω ενημερωση της παραγγελιας μου..Εφτασε,αλλα δεν ειχε γινει αλλαγη της ενημερωσης..Λογικα μεχρι την δευτερα θα το εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν έχει ξαναγίνει, έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο εδώ και 20 ημέρες και ακόμα τα περιμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgia6575 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Aπευθύνομαι σε παλιούς αγοραστές του sportdirect και θέλω να ρωτήσω τα νούμερα των ρούχων είναι όπως την Ελλάδα?ή είναι λίγο μεγαλύτερα από τα νούμερα τα δικά μας γιατί στις περισσότερες κριτικές που διαβάζω αυτό αναφέρουν.Στην Κίνα π.χ όταν ψωνίζω ρούχα ξέρω να πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο γιατί πέφτουν λίγο μικρά σε αντίθεση με τα δικά μας.Εκέι μήπως συμβαίνει το αντίθετο και χρειάζεται ένα νούμερο μικρότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 στο sportsdirectδιαφορες στα μεγέθη παίζουν αναλογα με την εταιρείαδεν υπάρχει γενικός κανόνας στα σχόλια σε κάθε προϊόν συνήθως γράφουν αν ειναι ακριβές το νούμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.boor Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν έχει ξαναγίνει, έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο εδώ και 20 ημέρες και ακόμα τα περιμένω... <a%20%20class= Εσυ μπορεί να μην εχεις ταξιδεψει σε όλα αυτά τα μέρη αλλά τα ρούχα που θα φοράς θα είναι 100% κοσμογυρισμενα!!! Αποστολή από το HM2013023 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2014 από mr.boor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 να τα πλύνεις όταν έρθουν!!!!χ χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δεν έχει ξαναγίνει, έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο εδώ και 20 ημέρες και ακόμα τα περιμένω... Είδες στο 7 που γράφει arrived at sort facility athens greece?Μήπως έχει γίνει μπέρδεμα?Απο την ουγγαρία πάει ελλάδα συνήθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 εγώ λέω οτι σήμερα ή αύριο θα παραλάβει ο πολυταξιδεμένος φίλος. ας μπει να μας πει τι έγινε τελικά. το 7. όπως είχα ξαναπει, δεν ισχύει. είναι πλασματικό και οφείλεται στο οτι καταγράφηκε η άφιξη του φορτηγού που θα έπρεπε να έχει το συγκεκριμένο δέμα αλλά το δέμα λόγω μπερδέματος δεν ήταν μέσα. στη πραγματικότητα ήταν εκεί που λέει το 8, Ελσίνκι δλδ. και μετά ξεκινά η επιστροφή προς το σωστό δρόμο. Κοπεγχάγη-Βρυξέλλες και Βουδαπέστη κατά τα γνωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια εχω κανει παρα παραγγελια απο της 21 του μηνος και ακομα γραφει αυτο 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00 Τι γινετε?7 μερες πανε τωρα και εκει εχει παραμενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edu41 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τα ιδια τελικα και σε μενα...Τι συμβαινει;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εσενα τουλαχιστον εχει προχωρησει,εμενα ακομα ειναι στο πρωτο σταδιο 7 μερες.Τους εστειλα μυνημα και περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα