Questioner Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μόνο με paypal + amex της alpha κατάφερα να κάνω αγορά από SD.
panosfl22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω εστειλα επιστροφη δυο μπλουζες, την μια για αλαγη μεγεθους και την αλλη για refund. Ξερεις κανεις αν θα πρεπει να στειλω και κανενα email πουθενα, η αρκει το δεμα με τα χαρτια του μεσα? Επισης την μπλουζα που θελω αλλο μεγεθος, θα την στειλουν με χρεωση η οχι?
efkola Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Οποτε πριν κανω οτιδηποτε να επικοινωνησω στο cssportsdirect.com,και μετα να γραφτω στο paypal για τα μεταφορικα? Μίλησες με το sportsdirect; Και πώς το εννοείς το ''να γραφτώ'' στο paypal; Φαντάζομαι πως την παραγγελία την πλήρωσες με paypal
apostolisk4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 για να εχεις δικαιωμα να σου επιστραφουν τα μεταφορικα πρεπει να βαλεις το e-mail σου και να κανεις κατι σαν activate.. 1
shodan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εγω εστειλα επιστροφη δυο μπλουζες, την μια για αλαγη μεγεθους και την αλλη για refund. Ξερεις κανεις αν θα πρεπει να στειλω και κανενα email πουθενα, η αρκει το δεμα με τα χαρτια του μεσα? Επισης την μπλουζα που θελω αλλο μεγεθος, θα την στειλουν με χρεωση η οχι? Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο όσο αφορά το refund, μόλις παραλάβουν θα σου επιστρέψουν τα χρήματα στο λογαριασμό σου. Εμένα τα χρήματα από κάποια πράγματα που έστειλα αρχές του χρόνου μπήκαν τελικά χθες. Για την αλλαγή δεν ξέρω τι παίζει.
flowin_through Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αλλαγές δεν κάνουν, μόνο βάζουν τα χρήματα, άμα θέλεις εσύ ξαναπαραγγελνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αλλαγές δεν κάνουν, μόνο βάζουν τα χρήματα, άμα θέλεις εσύ ξαναπαραγγελνεις. 500 φορές έχει αναφερθεί. Φυσικά και κάνουν. Πάει η παραπληροφόρηση σύννεφο.
patriot21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μίλησες με το sportsdirect; Και πώς το εννοείς το ''να γραφτώ'' στο paypal; Φαντάζομαι πως την παραγγελία την πλήρωσες με paypal Mε paypal την εκανα,και εννοουσα το activate που λεει και ο αποστολης...
besddimo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ Επειδή πολλοί ρωτάνε θα σας πω τι έγινε με εμένα. Τα είπαν και άλλοι πιο πάνω αλλά όχι συγκεντρωτικά. Ψώνισα με paypal. Είχα ήδη κάνει από παλιά την εγγραφή για την επιστροφή στα μεταφορικά. Παπούτσια- παρήγγειλα εγώ το λάθος νούμερο (2 ζευγάρια) ένα κολάν- δε μου άρεσε στείλανε το χαζό περιοδικό τους χωρίς να το παραγγείλω και μου το χρέωσαν Περιοδικό: Τους έστειλα μέιλ. Μου απάντησαν πως δε το θέλουν πίσω και μου επέστρεψαν τα χρήματα στο Paypal. Παπούτσια και το κολάν: Συμπλήρωσα το έγγραφο επιστροφής. Στα παπούτσια ζήτησα αλλαγή με άλλο νούμερο. Στο κολάν επιστροφή χρημάτων. Συσκεύασα τα παπούτσια και το κολάν με τα κουτιά τους μαζί (αλλά σύμφωνα με τους όρους τους δεν είναι απαραίτητο), έβαλα μέσα το έγγραφο επιστροφής και έβγαλα φωτογραφίες το πακέτο. Το έστειλα με ΕΛΤΑ και έβγαλα φωτογραφία την απόδειξη. Paypal Τους έστειλα τις φωτογραφίες, αριθμό παραγγελίας και ότι άλλο ζητούσανε. Σε 3-4 μέρες μου βάλανε 30 ευρώ (είχα πληρώσει κανά δυο ευρώ παραπάνω). Sportsdirect Καμιά 10αριά μέρες μετά που έστειλα το δέμα, μπήκανε χρήματα στο paypal ίσα με την αξία του κολάν. Δε πήρα κανένα μέιλ από Sportsdirect για οτιδήποτε. Τους έγραψα να ρωτήσω τι γίνεται (αν κάνανε την αλλαγή, αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι κτλ). Δεν απάντησαν. 3 βδομάδες μετά από όταν έστειλα τις επιστροφές, απλά έφερε η DHL τα παπούτσια. Ούτε μέιλ επιβεβαίωσης ούτε tracking number ούτε τίποτα. Δε μου απάντησαν ποτέ στα μέιλ μου. Δε πλήρωσα μεταφορικά για να μου στείλουν τα παπούτσια αλλαγής. 2
patriot21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο δυσκοιλιοι στα mail τους...
sundance Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Παιδια με paypal balance δεχονται συναλλαγες στην sportsdirect? Επισης η πληρωμη γινεται σε λιρες ή €? (αν γινεται σε λιρες, ειναι νομιζω περιπου 4% η μετατροπη του paypal)
coyote2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 αυτοί δε ξέρουν ότι πληρώνεις με balance. Μόνο τη λέξη paypal βλέπουν Αν επιλέξεις να πληρώσεις στο sportdirect με ευρω θα χρεώσει το paypal με ευρω
flowin_through Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 500 φορές έχει αναφερθεί. Φυσικά και κάνουν. Πάει η παραπληροφόρηση σύννεφο. Έχω χιλιαδες λιρες παραγγελίες για μενα και φίλους μου, έχω στείλει δεκάδες πράγματα πίσω, πάντα με αίτημα για αλλαγη και όχι refund, δεν υπήρξε ποτέ αλλαγή. Έχεις εσύ εμπειρια;
besddimo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Παιδια με paypal balance δεχονται συναλλαγες στην sportsdirect? Επισης η πληρωμη γινεται σε λιρες ή €? (αν γινεται σε λιρες, ειναι νομιζω περιπου 4% η μετατροπη του paypal) Να κοιτάς τις τιμές (και να πληρώνεις) σε ευρώ. Βγαίνει αρκετά πιο φτηνά. Δοκίμασέ να "γυρίσεις" τις τιμές σε ευρώ και θα καταλάβεις. Έχω χιλιαδες λιρες παραγγελίες για μενα και φίλους μου, έχω στείλει δεκάδες πράγματα πίσω, πάντα με αίτημα για αλλαγη και όχι refund, δεν υπήρξε ποτέ αλλαγή. Έχεις εσύ εμπειρια; Χμ, οπότε εγώ απλά ήμουν τυχερός δλδ; (δες 5 πόστ πιο πάνω). 1
orck Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Πάντα με ευρώ οι αγορές σας. Είναι σημαντικά φτηνότερα καθώς νομίζω έχουν καλύτερη ισοτιμία για εμάς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα