gregdel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 @vgiozo, το pending (από όσο ξέρω) είναι δέσμευση των χρημάτων... ακόμο και αν δεν είναι, δλδ να τα έχουν πάρει, πιθανότατα στις επόμενες ημέρες θα επιστραφούν... Σε εμένα (paypal+πιστωτική) μου είχε συμβεί το εξής: Είχα κάνει παραγγελία από SD και λόγω των CC η 1η πληρωμή δεν πέρασε, αλλά η 2η. Στο paypal εμφανίστηκαν και οι 2 καταχωρήσεις σαν pending. Μετά από λίγο που μαζεύτηκαν τα πράγματα (έγινε και 1 ακύρωση) χρεώθηκε το ποσό (οχι όλο αλλά μείον της ακύρωσης) και η άλλη συναλλαγή έγινε expired. Επομένως το πιο πιθανό είναι ότι μετά από μερικές μέρες θα γίνει το pending->expired... (έχω την εντύπωση ότι είναι 7 μέρες αλλά καλύτερα ρώτησε το paypal). Στο παραπάνω έγιναν 2 συναλλαγές pending... λόγω της ακύρωσης 1 προϊόντος στην 1η τραβήχτηκαν 135ευρώ ενώ ήταν pending 151, ενώ η 2η έγινε μετά από κάποιες μέρες expired... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ναι, όσο έκανα προσπάθειες με χρεωστι΄κες κάρτες μέσω Paypal συνέβαιναν αυτά που αναφέρεις...1-2 τις ακύρωσαν ύστερα από δική μου επιμονή, άλλες 1-2 εξέπνευσαν αφού δεν μπόρεσαν να τραβήξουν χρήματα. Αλλά δεν θυμάμαι άλλη φορά - να τραβήχτηκαν τα χρήματα από το Balance - να παραμένει η πληρωμή (payment status) "Pending" Πρέπει να τεχνικό ζήτημα και να έχει σχέση με τον τρόπο που το SportsDirect έχει υλοποιήσει το Paypal Checkout, ώστε να γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα τους (αφού πρώτα έχεις επιλέξει να πληρώσεις στην σελίδα του Paypal)... ...μπορεί να είναι περισσότερο προσαρμοσμένο στη χρήση Debit/Credit Cards παρά στη χρήση του Paypal Balance...δεν ξέρω... (σε κάθεμια από τις παραπάνω περιπτώσεις που απέτυχε η πληρωμή η παραγγελία δεν καταγράφηκε στο ιστορικό του SportsDirect) ...με άλλες υλοποιήσεις του Paypal Checkout δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Αυτό που φοβάμαι τώρα είναι μήπως μου τραβήξει εκ νέου το ποσό της παραγγελίας αν μεταφέρω χρήματα στο Balance...γιατί ακόμα και στην ιστοσελίδα του sportdirect βλέπω πως έχει ειδική ερώτηση για διπλές χρεώσεις... ...όπως είπα, ακύρωσα τη παραγγελία (αφού μου είπαν πως δεν γίνονται αλλαγές σε υποβληθείσες παραγγελίες) ελπίζοντας πως θα μπορούσα να κάνω αμέσως νέα αγορά...ο τρόπος υλοποίησης του Checkout μάλλον μας τα χάλασε... Ενιγουέη, θα φανεί στη συνέχεια πόσο θα τους πάρει να κάνουν Refund μετά το order cancellation...τους έστειλα και μήνυμα εξηγώντας τη κατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rory_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά.Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα για αγορά από Sportsdirect με Debit Mastercard της Eurobank ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipoOS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 http://www.sportsdirect.com/helly-hansen-lymington-pants-mens--639792?colcode=63979290 to 42v w sizes έχει τύχει να δοκιμάσει δεν είμαι σίγουρος τί sizes πρέπει να αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dios231 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 πως ακριβως μπορει να γινει η δωρεαν επιστροφη μεσω paypal? Πρεπει να στειλω καποιο email στο Paypal?Αν μπορει καποιος να γραψει την διαδικασια λιγο αναλυτικά θα του ημουν ευγνωμον. Επισης αν πχ αγορασω σε μια παραγγελια 3 τεμαχια η δωρεαν επιστροφη αφορα και τα 3 αυτα ρουχα η μπορει να γινει επιμερους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RespectOurTeaM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν έχεις να το δώσεις πουθενά το στέλνεις πίσω και παίρνεις και refund αλλά και τα ταχυδρομικά από το PayPal. Οπότε είναι στο χέρι σου. Εμένα ήρθε από αλλαγή μια φόρμα Site: Lonsdale σε XS αλλά και πάλι δεν κάνει, την θέλει κανείς; Αδελφέ ενδιαφέρομαι αν την έχεις ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 πως ακριβως μπορει να γινει η δωρεαν επιστροφη μεσω paypal? Πρεπει να στειλω καποιο email στο Paypal? Αν μπορει καποιος να γραψει την διαδικασια λιγο αναλυτικά θα του ημουν ευγνωμον. Επισης αν πχ αγορασω σε μια παραγγελια 3 τεμαχια η δωρεαν επιστροφη αφορα και τα 3 αυτα ρουχα η μπορει να γινει επιμερους? Έχει ειπωθεί σε προηγούμενα post, αλλά την ξαναλέω. Το PayPal Returns πρέπει να το ενεργοποιήσεις από δω: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns/υπόψιν σου, έχεις δικαίωμα έως 12 επιστροφές μέχρι 31/12/2016, και σε επιστρέφουν έως 30ε. Κάθε παραγγελία σου είναι μια δικαιούμενη επιστροφή, δηλαδή θα σε δώσει λεφτά για μια φορά ανα παραγγελία που κάνεις επιστροφή, με λίγα λόγια, βάζεις τα 3 τεμάχια σε ένα πακέτο και το στέλνεις, αν τα σπάσεις σε 3 πακέτα θα λάβεις χρήματα μόνο για το 1. Άρα: 1. Ενεργοποιείς τη δυνατότητα PayPal returns. 2. Διαλέγεις ποια προιόντα θέλεις να στείλεις πίσω και τα βάζεις σε ένα πακέτο. 3. Πας ταχυδρομείο και βγάζεις φωτογραφία: το πακέτο με όλα τα στοιχεία επάνω (παραλήπτη, αποστολέα, γραμματόσημα) να φαίνεται ότι το στέλνεις δηλαδή, φωτογραφία την απόδειξη από το ταχυδρομείο, και εγώ τους έστειλα φωτογραφία και από το χαρτί επιστροφών που είχα συμπληρώσει. 4. Συμπληρώνεις μετά αυτή τη φόρμα με όλα τα στοιχεία που ζητάει: https://en.paypal-returns.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=60702 5. Περιμένεις να σε βάλουν τα χρήματα στο PayPal balance. Εγώ τα έστειλα Σάββατο, και Δευτέρα με είχαν βάλει τα λεφτά. Για το ταχυδρομείο, προσωπικά χρησιμοποιώ ΕΛΤΑ, είναι γενικά πιο φθηνά αλλά ψάξε το. 1. Από εδώ υπολογίζεις το κόστος του πακέτου: http://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx Επιστολή > Εξωτερικό > Ηνωμένο Βασίλειο > Α' Προτεραιότητα > Συστημένο > Ακανόνιστα > ΒΑΡΟΣ 2. Κάτω κάτω εδώ πέρα έχει φακέλους (τους έχει και στο ταχυδρομείο), αγόρασε έναν από αυτούς για να φύγει ως "επιστολή" το δέμα σου και να πληρώσεις τα λιγότερα δυνατά: http://www.elta.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/eshop/tabid/557/CategoryID/12/Level/a/language/el-GR/List/1/Default.aspx(στον XL είχε χωρέσει φόρμα, μια τσάντα και μια ζώνη χωρίς πολύ κόπο ). Όπως είπα, στάλθηκαν Σάββατο, τα λεφτά από το PayPal κατατέθηκαν Δευτέρα (μπορεί και Τρίτη), την Παρασκευή ήταν Αγγλία και το απόγευμά της με είχε βάλει τα λεφτά το SportsDirect. Για οποιαδήποτε απορία πες με 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Mπραβο φιλε που εκατσες και το εγραψες ολο αυτο,θα το εχω υποψην... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ας το βάλει κάποιος στην 1η ανάρτηση. χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dios231 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Φιλε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μια τελευταια διευκρινηση, η επιστροφη χρηματων αφορα ρουχα που ειναι σε λαθος νουμερο?? πχ να εχω παραγειλει το medium και να μου ειναι μικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Φιλε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μια τελευταια διευκρινηση, η επιστροφη χρηματων αφορα ρουχα που ειναι σε λαθος νουμερο?? πχ να εχω παραγειλει το medium και να μου ειναι μικρο. Ναι φυσικά. Μέσα στην παραγγελία ή στο ιστορικό των παραγγελιών σου από τον ιστότοπο υπάρχει 1 φόρμα που πρέπει να συμπληρώσεις για το ποια αντικείμενα επιστρέφεις και για το αν θέλεις επιστροφή χρημάτων ή άλλο νούμερο. Να ξέρεις ότι μπορείς τα παπούτσια πχ να μην τα βάλεις στα κουτιά τους. Δες την εικόνα για να καταλάβεις τι ζητάει το sportsdirect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Φιλε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μια τελευταια διευκρινηση, η επιστροφη χρηματων αφορα ρουχα που ειναι σε λαθος νουμερο?? πχ να εχω παραγειλει το medium και να μου ειναι μικρο. Μπορείς απλά να δηλώσεις ότι δε σε άρεσε, στη φόρμα που είναι μαζί με την παραγγελία έχει κάποια κουτάκια να συμπληρώσεις. Εγώ τους είπα ότι άλλαξα γνώμη, "changed mind", δεν είπαν τίποτα. Ναι φυσικά. Μέσα στην παραγγελία ή στο ιστορικό των παραγγελιών σου από τον ιστότοπο υπάρχει 1 φόρμα που πρέπει να συμπληρώσεις για το ποια αντικείμενα επιστρέφεις και για το αν θέλεις επιστροφή χρημάτων ή άλλο νούμερο. Να ξέρεις ότι μπορείς τα παπούτσια πχ να μην τα βάλεις στα κουτιά τους. Δες την εικόνα για να καταλάβεις τι ζητάει το sportsdirect. sportsdirect.png Καλησπέρα, ισχύει αυτό για τα παπούτσια; Καθώς περιμένω να έρθει μια παραγγελία να δω πως είναι τα μεγέθη τώρα, και αν δεν κάνουν να τα στείλω πίσω. Αν τα δέχονται χωρίς τα κουτιά είναι μια σκοτούρα λιγότερη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εμενα που με βαλανε εξτρα ενα ζευγαρι που δε το παρηγγειλα,τι κανω?Και ελεγα γιατι ειναι 30 ευρω παραπανω η παραγγελια ρε γαμωτο? Στη 'φορμα' οταν συμπληρωνα τη παραγγελια δε τα εμφανιζε.Μολις με στειλανε το email της επιβεβαιωσης,ειδα ενα ζευγαρι εξτρα,το οποιο ειμαι σιγουρος οτι ειχα αφαιρεσει νωριτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς απλά να δηλώσεις ότι δε σε άρεσε, στη φόρμα που είναι μαζί με την παραγγελία έχει κάποια κουτάκια να συμπληρώσεις. Εγώ τους είπα ότι άλλαξα γνώμη, "changed mind", δεν είπαν τίποτα. Καλησπέρα, ισχύει αυτό για τα παπούτσια; Καθώς περιμένω να έρθει μια παραγγελία να δω πως είναι τα μεγέθη τώρα, και αν δεν κάνουν να τα στείλω πίσω. Αν τα δέχονται χωρίς τα κουτιά είναι μια σκοτούρα λιγότερη! http://www.sportsdirect.com/customerservices/completedorders/returnsandexchanges 4η παράγραφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Εχω ενα περιεργο προβλημα. Ειχα κανει μια παραγγελια για εμενα και 3 φιλους πριν 2 μηνες. Πριν λιγες ημερες ενημερωθηκα οτι κατι εσωρουχα που ειχε παραγγειλει ο φιλος μου, ειχαν μεσα την ασφαλεια και δε μπορει να τα ανοιξει. Υπαρχει καποια ιδεα, τι μπορω να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα