Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

IMG_20130404_133452.jpg IMG_20130404_133301.jpg IMG_20130404_133414.jpg IMG_20130404_133445.jpg

Μου ηρθαν ,

ωραια και τα 2 , το φεστινα κομματακι βαρυ (260γρ ενταντι 80 γρ του citizen) αλλα αρχιζω να το συνηθιζει το χερι μου και μου αρεσει γιατι ειναι ιδιαιτερο ρολοι.

Το δε Citizen , καταπληκτικο , με ηλιακο πανελ και 2 μπαταριες , (δεν χρειαζεται αλλαγη ποτε) και σεταρεις την ημερομηνια να αλλαζει χωρις manual αλλαγες μεχρι και το 2100 :-D .

180 και 240 το citizen μου πηγαν .

Απιστευτο το Festina φιλε !!!!!! Ολα τα λ7 !!! Καλοφορετα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Απιστευτο το Festina φιλε !!!!!! Ολα τα λ7 !!! Καλοφορετα :-)

οντως και ακομα πιο απιστευτο αν σκεφτεις οτι το ειχα παραγγειλει στα 137 ευρο τελικη τιμη (εδω εχει 250)  αντι για 180 (που και παλι αξιζει) ... Αλλα οι τυποι του MrWatch.com δεν δεχονταν ελληνικες πιστωτικες λεει ... οτι να ναι :mad:

Δημοσ.

Ωραιο το Festina αλλα δυστυχως το Amazon.uk δεν εχει, μονο τριτοι πωλητες που δεν τους πολυ εμπιστευομαι.

Οσο για το creation watches οταν μια σελιδα δεν με συγκινει εμφανησιακα δεν μπορω να αγορασω κατι απο εκει.

Δημοσ.

Ωραιο το Festina αλλα δυστυχως το Amazon.uk δεν εχει, μονο τριτοι πωλητες που δεν τους πολυ εμπιστευομαι.

Οσο για το creation watches οταν μια σελιδα δεν με συγκινει εμφανησιακα δεν μπορω να αγορασω κατι απο εκει.

Διακρινω ελαφρια παραξενια (no offense) :-) και στα 2 σου σχολια. Και εγω το Festina απο Mr Watch το πηρα τελικα , αλλα επειδη δε δεχονταν απο ελλαδα λεφτα, με αναγκασαν να το παρω απο Amazon που το πηρε απο αυτους :shock: . Για να εμπιστευτεις 3ους πωλητες , εκτος του γεγονοτος οτι απο τη στιγμη που το παιρνεις απο Amazon εισαι σιγουρος οτι δεν θα χασεις τα λεφτα σου , εχουν ποσοστα απο κατω για τους 3ους πωλητες (σαν το ebay )

Εξαλλου εισαι False : Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Οποτε το χουν ... Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/Festina-Chrono-Bike-Watch-F16525-Steel/dp/B003TF3SUM/ref=sr_1_40?ie=UTF8&qid=1365079652&sr=8-40&keywords=festina">Festina με μπλε καντραν σαν το δικο μου

Επισης , εγω προσωπικα , αν το site ειναι εγγυημενο ( απο creation εχει παρει φιλος) και το ρολοι ειναι σε εξεφτελιστικη τιμη , δεν μπα να ειναι Φουξια με χαλια design το σιτε απο εκει θα το παρω αν το amazon το εχει 50 $ ακριβοτερο . ....

• Like 1
Δημοσ.

Διακρινω ελαφρια παραξενια (no offense) :-) και στα 2 σου σχολια. Και εγω το Festina απο Mr Watch το πηρα τελικα , αλλα επειδη δε δεχονταν απο ελλαδα λεφτα, με αναγκασαν να το παρω απο Amazon που το πηρε απο αυτους :shock: . Για να εμπιστευτεις 3ους πωλητες , εκτος του γεγονοτος οτι απο τη στιγμη που το παιρνεις απο Amazon εισαι σιγουρος οτι δεν θα χασεις τα λεφτα σου , εχουν ποσοστα απο κατω για τους 3ους πωλητες (σαν το ebay )

Εξαλλου εισαι False : Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Οποτε το χουν ... [link='http://www.amazon.co.uk/Festina-Chrono-Bike-Watch-F16525-Steel/dp/B003TF3SUM/ref=sr_1_40?ie=UTF8&qid=1365079652&sr=8-40&keywords=festina']

Festina με μπλε καντραν σαν το δικο μου

Επισης , εγω προσωπικα , αν το site ειναι εγγυημενο ( απο creation εχει παρει φιλος) και το ρολοι ειναι σε εξεφτελιστικη τιμη , δεν μπα να ειναι Φουξια με χαλια design το σιτε απο εκει θα το παρω αν το amazon το εχει 50 $ ακριβοτερο . ....

Βασικα με ενδιαφερει σαν το δικο σου αλλα σε κοκκινο εσωτερικο και αυτο τουλαχιστον απο οσο ειδα δεν το εχει το Amazon.

Το θεμα ειναι αν μπορουμε να ειμαστε 100% σιγουροι πως αυτα που στελνει το MrWatch και το Creation Watches πως ειναι αυθεντικα.

Δημοσ.

και μια που το ανεφερες , θελω να ρωτησω το εξης :

τα ρολογια μου ηρθαν με 2 χρονια εγγυηση το Φεστινα , και 5 το αλλο (international)... αλλα στο guarantee book τους , θελουν λεει στην τελευταια σελιδα  σφραγιδα , ονομα μαγαζιου και Ημερομηνια αγορας :confused:  και δεν εχουν φυσικα....
Τι παιζει , εχω/δεν εχω εγγυηση τελικα? Λενε και αντιπροσωπειες σε ολο τον κοσμο και Ελλαδα-Ερμου. Να πηγαινα απο εκει με τις αποδειξεις απο amazon να ρωταγα...? :eek:

Δημοσ.

και μια που το ανεφερες , θελω να ρωτησω το εξης :

τα ρολογια μου ηρθαν με 2 χρονια εγγυηση το Φεστινα , και 5 το αλλο (international)... αλλα στο guarantee book τους , θελουν λεει στην τελευταια σελιδα  σφραγιδα , ονομα μαγαζιου και Ημερομηνια αγορας :confused:  και δεν εχουν φυσικα....

Τι παιζει , εχω/δεν εχω εγγυηση τελικα? Λενε και αντιπροσωπειες σε ολο τον κοσμο και Ελλαδα-Ερμου. Να πηγαινα απο εκει με τις αποδειξεις απο amazon να ρωταγα...? :eek:

Φυσικά !! Είναι η καλύτερη λύση !!!!

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως χρειαζεσαι την σφραγιδα, αποδειξεις αγορας ειναι αρκετες.

Κανονικα και σε πολλα ηλεκτρονικα ζητανε να εχεις σφραγιδα στο βιβλιαρακι, κανεις δεν εχει ποτε.

Δημοσ.

Υποθέτω θα έχει να κάνει με την αγορά και τη ζήτηση. Αν θες να παρακολουθήσεις την τιμή του: http://uk.camelcamelcamel.com/Casio-Analogue-Stainless-Bracelet-EF-339BK-1A1VEF/product/B007421F92

Στο amazon πληρώνεις με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική κλπ) και είναι απόλυτα ασφαλές. Αν ενδιαφέρεσαι να κοιτάξεις για ρολόι οι τιμές στην Ελλάδα δεν πλησιάζονται.

να σε ρωτησω...απο οτι βλεπω (αν κανω λαθοσ πες μου) το συγκεκριμενο ρολοι δεν εχει σαν προμηθευτη το amzon.co.uk που σημαινει οτι θα εχει χρεωσεις μεταφορικων....Ξερεις ποσο περιπου θα κοστισουν τα μεταφορικα?

Δημοσ.

να σε ρωτησω...απο οτι βλεπω (αν κανω λαθοσ πες μου) το συγκεκριμενο ρολοι δεν εχει σαν προμηθευτη το amzon.co.uk που σημαινει οτι θα εχει χρεωσεις μεταφορικων....Ξερεις ποσο περιπου θα κοστισουν τα μεταφορικα?

Προχωρησε το μεχρι ενα βημα πριν το τελος και θα δεις μονος σου !!!  :-)

Δημοσ.

Πως δεν έχει;

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα , σας διαβαζω πολυ καιρό και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα.

Πρέπει να τσεκάρεις την επιλογή  FREE Super Saver Delivery  (3-10 business days) και τα μεταφορικά θα εξαφανιστούν.

Θέλω να ρωτήσω τους πιο έμπειρους, βρήκα Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000B7JWY2/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3NP9N9ZWHAH38">αυτό , στο χρώμα που μ' αρέσει  :)  αλλά ο προμηθευτής στέλνει απο Αμερική , διαβάζοντας τα σχόλια κάποιος είχε πρόβλημα με το τελωνείο. Θα έχω και εγώ? Αξίζει να το ρισκάρω? Απο το Amazon.co υποτίθεται οτι ψωνίζω. Οι πιο έμπειροι ας με διαφωτίσουν.

• Moderators
Δημοσ.

Φοβαμαι οτι εχεις πολλες πιθανοτητες να φας τελωνειο, ερχεται απο Αμερικη οπως ειδα κοιταζοντας τις λεπτομεριες του πωλητη.

Εχεις μια λυση (σε αλλο χρωμα ομως) αυτη (1 τεμαχιο μενει) με 20 ευρω διαφορα στην τελικη τιμη για Ελλαδα, αλλα ουτε τελωνειο (αφου θα φυγει απο uk) παιζει και θα ερθει και πολυ πιο γρηγορα.

(Αλλη μια στο ιδιο χρωμα με το αρχικο σου, λιγο διαφορετικο σχεδιο, αλλα με μεταλλικο μπρασελε 2 λιρες πιο κατω.)

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι βλέπω άλλαξε και ο τίτλος του νήματος!

Από ένα Seiko SNDC49 φτάσαμε στις 64 σελίδες... και προχωράμε ακάθεκτοι!  :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...