Προς το περιεχόμενο

Must-buy Wii games

Niksaoul98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχήν, μιας και είμαι καινούργιος στο forum, καλώς σας βρήκα!

Μιας και το wii μου το έχει φάει η σκόνη τελευταία, και πλησιάζει η κυκλοφορία του Wii U (που προς το παρόν είναι άπιαστο όνειρο για μένα :-( ) θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια πολύ καλά παιχνίδια για το Wii που πρέπει να πάρω... Όπου να ναι θα τσιμπήσω το Skyward Sword :wub: ... Για πείτε μου κανα δυο διαμαντάκια που έχετε παίξει και σας ξετρέλαναν! Ευχαριστώ προκαταβολικά! ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Metroid Trilogy

αν και δεν εχω wii και θα ηθελα παρα πολυ αυτο το παιχνιδι θα επερνα γιατι ειμαι τρελος fun των metroid series...

Μπααα... Είμαι μεγάλος fun των άλλων nintendo series (Mario, Pokemon και σ λίγο ίσως και Legend of Zelda) αλλά όχι του Metroid :unsure:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Silent Hill Shattered Memories

Another Code: R

Red Steel 2

Broken Sword αν δεν το έχεις παίξει. Και αν το έχεις παίξει ξαναπαίξ' το :P

Bully αν κι αυτό σου έχει διαφύγει για κάποιο λόγο.

GoldenEye 007

Resident Evil remake

Dead Space Extraction (είναι on rails, αλλά μου άρεσε πολύ, οπότε το προτείνω)

Okami αν δεν το έχεις παίξει και δεν έχεις PS3.

Resident Evil 4

Επεξ/σία από Vole Maulder

βλεπε και παιχνιδια του gamecube.. γιατι το wii τρεχει παιχνιδια του gamecube.. εαν θες.. και εκει παιχνιδια του gamecube θα βρεις πολλα. π.χ εαν εισαι fun του Legend of zelda series θα μπορουσες να αγορασεις το wind waker.. κτλ κτλ..

Silent Hill Shattered Memories

Red Steel 2

Broken Sword αν δεν το έχεις παίξει. Και αν το έχεις παίξει ξαναπαίξ' το :P

Bully αν κι αυτό σου έχει διαφύγει για κάποιο λόγο.

GoldenEye 007

Resident Evil remake

Dead Space Extraction (είναι on rails, αλλά μου άρεσε πολύ, οπότε το προτείνω)

Okami αν δεν το έχεις παίξει και δεν έχεις PS3.

Resident Evil 4

Δυστυχώς φίλε είμαι πολύ peacemaker για να παίξω τα περισσότερα από αυτά που μου πρότεινες! -_-

Καλησπερα σας.

Ειπα να μην ανοιξω και αλλο Thread.

Εχω ενα wii που μου το ειχε δωσει ο αναδεχτος μου για να του το πουλησω, δεν βρηκα να το πουλησω και οταν πηγα να του το δωσω πισω μου ειπε κρατα το εσυ γιατι δεν το θελω και δεν εχω που να το βαλω.Οποτε το εχω αφησει και εγω απο το περασμενο πασχα και καθετε στην ταρατσα.

Αποφασησα λοιπον να το συνδεσω και να παιξω λιγο μαζι του, ελεγα να τσιμπησω και κανα παιχνιδακι μεταχειρισμενο παντα γιατι ειδα κατι τιμες απο τα καινουρια και μεποιασε η ωρα μου.

Εψαξα στο ebay για καποια παιχνιδια αλλα τα εβρισκα μαζι με τα φορικα (οσα τα εστελναν ελλαδα δλδ) γυρω στα 20Ε το καθενα οσο δλδ μου βγιανουνε μεταχειρισμενα παιχνιδια για το Ps3.

Ξερετε απο πουθενα αλλου να εχει φθηνα παιχνιδια?

Με ενδιαφερουνε καποια παιχνιδια που εγραψε ο Vole παραπανω οπως:

Red Steel 2

Broken Sword (βασικα απο αυτο ειδα gameplay στο youtube και ειδα gameplay απο το broken sword 4, ισχυει κατι τετοιο?γτ εψαξα στο ebay για bs4 αλλα δεν μου εβγαλε αποτελεσματα)

Bully

Okami (εγω εχω ps3 αλλα θα το ηθελα στο wii)

the last story limited edition (ξερω ειναι ακριβη αλλα πανεμορφη, δεν μου αρεσουνε τα rpg games για την ακριβεια δεν εχω κατσει να ασχολειθω μαζι τους αλλα αυτο με ψηνει).

kjtzemis, είναι το πρώτο Broken Sword. Ψάξε για Broken Sword: Shadow of the Templars The Director's Cut.

Το The Last Story όλοι το εκθειάζουν, αλλά, να σου πω την αλήθεια, ενώ μπήκα πάρα πολύ ψημένος να το παίξω (είχα προπαραγγείλει Collector's, να φανταστείς, πρώτη φορά που έκανα τέτοιο πράγμα στο Wii) και προσπάθησα να μου αρέσει, το βρήκα αφάνταστα βαρετό κι αδιάφορο σε όλα τα επίπεδα. Αν θες καλό jrpg πρόσφατο, αλλά παλιάς κοπής, παίξε Lost Odyssey (από τα χαμένα διαμάντια του 360). Αν πάλι είσαι περίεργος και θες να παίξεις το Last Story (που θα είσαι, τι λέμε τώρα :P ) θα σου πρότεινα να του δώσεις μερικές ώρες πριν σκάσεις τα λεφτά για την Collector's Edition.

kjtzemis, είναι το πρώτο Broken Sword. Ψάξε για Broken Sword: Shadow of the Templars The Director's Cut.

Το The Last Story όλοι το εκθειάζουν, αλλά, να σου πω την αλήθεια, ενώ μπήκα πάρα πολύ ψημένος να το παίξω (είχα προπαραγγείλει Collector's, να φανταστείς, πρώτη φορά που έκανα τέτοιο πράγμα στο Wii) και προσπάθησα να μου αρέσει, το βρήκα αφάνταστα βαρετό κι αδιάφορο σε όλα τα επίπεδα. Αν θες καλό jrpg πρόσφατο, αλλά παλιάς κοπής, παίξε Lost Odyssey (από τα χαμένα διαμάντια του 360). Αν πάλι είσαι περίεργος και θες να παίξεις το Last Story (που θα είσαι, τι λέμε τώρα :P ) θα σου πρότεινα να του δώσεις μερικές ώρες πριν σκάσεις τα λεφτά για την Collector's Edition.

θα τσεκαρω αυριο να δω κανα βινετακι απο gameplay του broken sword γιατι σημερα δεν προλαβαινω.

καλα που μου το ειπες γιατι μιας και δεν ξετρελενομαι με τα rpg θα ειχα εναν λογο παραπανω ετσι ωστε να με ξενερωσει και εμενα.

θα δω και βιντεο απο το lost odyssey.

υπαρχει κανα καταστημα να τα βρω σε καλη τιμη?

Το Broken Sword είναι παλιό point 'n click adventure game, τι να δεις από gameplay; Αν σου αρέσουν τέτοια παιχνίδια είναι από τα καλύτερα του είδους, αν δε σου αρέσουν, και το καλύτερο όλων να παίξεις δε θα σου πει κάτι.

Το Lost Odyssey το βλέπω στο amazon.co.uk 15.20 λίρες και στο ebay από 7-8.

To BS είναι πανάκριβο ή δεν υπάρχει σε κανονικά καταστήματα, απ' ό,τι βλέπω. Ebay ξεκινά από 8-9.

Donkey Kong Country Returns

Kirby's Adventure Wii

Mario Kart Wii

Mario Party 9

Mario Strikers Charged Football

New SUPER MARIO BROS. Wii

Super Mario Galaxy (1, 2)

The Legend of Zelda Twilight Princess

Wario Land - The Shake Dimension

Και φυσικά Smash Bros Brawl.

Donkey Kong Country Returns

Kirby's Adventure Wii

Mario Kart Wii

Mario Party 9

Mario Strikers Charged Football

New SUPER MARIO BROS. Wii

Super Mario Galaxy (1, 2)

The Legend of Zelda Twilight Princess

Wario Land - The Shake Dimension

Και φυσικά Smash Bros Brawl.

Πολύ καλές προτάσεις! Το θέμα είναι ότι οι τιμές τους είναι αρκετά ψηλά ακόμα... Υπάρχει περίπτωση να βγουν ως ''Nintendo selects'';;; :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...