alphas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, έχω πρόβλημα ταχύτητας Internet σε ubuntu 12.04 64bit. Συνδέομαι με wifi. H κάρτα μου είναι Atheros Communications Inc. AR5212/AR5213. Η ισχύς σήματος είναι 50/70 (iwconfig). Όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο η ταχύτητα αυξομειώνεται. Για παράδειγμα κατεβάζω το iso του ubuntu η ταχύτητα για ένα-δύο λεπτά είναι 600-700 kb μετά ξαφνικά πέφτει στα 60 kb και μπορεί για 1-2 λεπτά να κυμαίνεται κάπου εκεί. Όταν είμαι στα Windows 7 η ταχύτητα είναι σταθερή στο 1mb και πάνω. Τι φταίει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Θα βολευε παρα πολυ να μας ελεγες ποιος driver χειριζεται την καρτα σου. http://www.insomnia.gr/topic/437309-hardware-και-drivers-στο-linux/ (εκει που λεω για το lsmod κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 02:06.0 Ethernet controller: Atheros Communications Inc. AR5212/AR5213 Wireless Network Adapter (rev 01) Subsystem: D-Link System Inc AirPlus DWL-G520 Wireless PCI Adapter (rev. Kernel driver in use: ath5k Kernel modules: ath5k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Για δοκιμασε αυτο που λεει εδω http://www.trassare.com/slow-atheros-ath5k-in-lubuntu-11-10/ Για να δημιουργησεις το αρχειο που λειπει δινεις ενα >sudo touch /etc/modprobe.d/ath5k.conf και μετα το επεξεργαζεσαι με >sudo gedit /etc/modprobe.d/ath5k.conf για να γραψεις μεσα του τα οσα λεει. Αν δεν θες να κανιες επανεκκινηση, οταν κανεις την αλλαγη δωσε >sudo rmmod ath5k sudo modprobe ath5k για να ξεφορτωσει και να ξαναφορτωσει τον ath5k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστώ jim_p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα