djkokalis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 σήμερα το πρωί χάζευα στα e-shop και υπέπεσε στην αντίληψη μου ότι το getitnow έχει προσφορές σε αναλώσιμα χαρτιά. ρίξτε μια ματιά. http://www.getitnow.gr/cat/analosima/hartia-ektyposis/ τσίμπησα αρκετά... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Καταλαβαίνετε φυσικά ότι οι τιμές δεν είναι σωστές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μήπως 0,27 το ένα οπότε 27ε το πακέτο(100); κλασικό getitnow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εγω παντως ειχα παρει 2 πακετακια Premium Plus A4 (20φ) απο Κωτσο με 1,88 εκαστο! Οποτε τα 2,96 του getitnow μου φαινονται πολλα...! edit: Mα καλα ο,τι κι αν βαλεις στο καλαθι σε αυτο το μαγαζακι σου κανουν δωρο μεγενθυντικο φακο??? Τι στο καλο τα βρηκαν στο δρομο απο τα καλαθια που παρατανε οι Κινεζοι οταν τους κυνηγανε οι ΧΑ? (μηπως το getitnow ειναι η γιαφκα της ΧΑ? :shock: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 όλο λάθοι είναι αυτό το site άμα στα στείλουν ,πέστο και σε μας να πάρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 άμα δεν μου τα στείλουν θα γίνει απλά ένας χαμός. καλού κακού θα βγάλω μερικά screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldermania Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Είναι να μην μπλεξεις με αυτούς 1 μηνα κάνανε να μου αλλάξουν ελλατωματικο προϊόν και μετα απο ποσα τηλ που τους έκανα αίσχος ! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 παράγγειλα 10 για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 παρηγγειλα και εγω με κάρτα... το καλο που τους θελω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 εγω με καταθεση στην τραπεζα,γιατι δεν τους εμπιστευομαι.βεβαια αν ισχυει θα πρεπει να στηθω στην ουρα για 1.35ε!χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 αντικαταβολή έβαλα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 http://www.public.gr/prod/perifereiaka/analosima/inkjet-paper/hp-everyday-photo-paper-q5441a-imigyalistero-fotografiko-harti-100-fylla/prod870050pp/#.UKz3TtfcCiI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 καλύτερα από getitnow.gr 0,03 φθηνότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 καλύτερα από getitnow.gr 0,03 φθηνότερα δωρεαν αποστολη και δωρεαν αντικαταβολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkokalis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 έχει και τα cd/dvd πολύ φθηνά. ρίξτε και εκεί μια ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα