axi100 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 http://www.amazon.fr...f_rd_i=51375011 Στο Skroutz ξεκινάει από 109 €. Τα πήρα πέρυσι από το γερμανικό Amazon 65 € στο αντίστοιχο Black Friday και πετυχαίνουν στο σπίτι μου ταχύτητα σύνδεσης ~ 170 Mbit/sec (πολύ πάνω από απλό 100άρι δίκτυο). Όποιος χρειάζεται ποιοτικό powerline είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ότι πρέπει για σύνδεση της TV (σύνδεση με media player, smart TV κλπ) όταν αυτή βρίσκεται σε άλλο χώρο (πχ σαλόνι) και οι ταχύτητες του WiFi απλά δεν επαρκούν... Να προσθέσω ότι ο κωδικός που έχετε για το αγγλικό Amazon ισχύει και εδώ (και σε όλα τα ευρωπαϊκά Amazon), απλά στα υπόλοιπα δεν πρέπει να ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 10€ μεταφορικά σε 3-7 μέρες βγάζει. Not bad. Αν και τα 170Mbps που αναφέρεις είναι το άθροισμα ανά κατεύθυνση, η πραγματική ταχύτητα ανά κατεύθυνση θα πρέπει να είναι στη μέση, ~85Mpbs και αυτό λογικά θα είναι το carrier που εξαρτάται αποκλειστικά από την απόσταση και την ποιότητα της καλωδίωσης. Επειδή το πρωτόκολλο είναι half-duplex και τα collissions πολλά, θα περίμενα το πραγματικό throughput ανά κατεύθυνση να είναι αρκετά χαμηλότερο ακόμη... ίσως στα 50Mbps? Αν αυτό το 170Mbps το μέτρησες με μεταφορά αρχείου μεγάλου μεγέθους (τάξης GB) τότε, πράγματι είναι εκπληκτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axi100 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το 170 Mbits/sec το βγάζει το πρόγραμμα που συνοδεύει τα Devolo (dLAN cockpit), αλλά έχεις δίκιο ότι η πραγματική ταχύτητα τελικά είναι η μισή (δεν ήξερα ότι το πρωτόκολλο είναι half-duplex). Σε πραγματική μεταφορά αρχείου με Windows Explorer έπιασα ταχύτητα μεταφοράς 7 MB/sec, ενώ με Wifi πιάνω περίπου 2,6 MB/sec. http://i1296.photobucket.com/albums/ag7/axi100/Devolo2.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Τα έχω και εγώ και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές σε hardware που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Το χτύπησα στα 50€ + μεταφορικά. Ευχαριστώ τον topic starter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Θα έχει τεράστια διαφορά από αυτό του e-shop? http://www.insomnia.gr/topic/465668-raidsonic-icybox-ib-pl250d-30e%CE%B1%CF%80%CF%8C-crazy-sundays/ Σήμερα έλεγα να πάω να το παραλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpress Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 μάλλον άργησα και ψάχνω κάτι τέτοιο. τώρα βγαίνει 71,89 + 10 ευρώ μεταφορικά=81,89.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τα "σκοτώνουν" γιατί η devolo εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχει βγάλει τα 500αρια powerlines με πολύ καλύτερες ταχύτητες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Λογικά θα είναι ποιοτικό και αυτό που δίνει ο ΟΤΕ, αφού το προτείνει για το Connx-Tv http://oteshop.ote.gr/storefront/-/-/-/corinex-hd200-wall-mount/prodCorinex_HD200_Wall_Mount.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Λογικά θα είναι ποιοτικό και αυτό που δίνει ο ΟΤΕ, αφού το προτείνει για το Connx-Tv http://oteshop.ote.g...Wall_Mount.html Χρησιμοποιώντας powerlines εδώ και αρκετά χρόνια σε τριφασική σύνδεση έχω να πω ότι του ΟΤΕ δεν δουλευουν! Επίσης οι ταχύτητές τους στη ίδια φάση, δεν είναι κοντά στις ονομαστικές αλλά πολύ πιο κάτω. Τα Devolo είναι κορυφαία αν και ακριβά. Ίσως όμως η καλύτερη λύση είναι τα tp-link που αν και φτηνά, και καλές ταχύτητες πιάνουν, και σε τριφασικό δουλεύουν αλλά και συνεργάζονται με τα devolo άψογα! Επίσης τα devolo και τα tplink παίζουν τέλεια και με το connx-tv αλλά επιτρέπουν να περνάς ταυτόχρονα και iptv και ιντερνετ από το ίδιο Powerline!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τα "σκοτώνουν" γιατί η devolo εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχει βγάλει τα 500αρια powerlines με πολύ καλύτερες ταχύτητες.... πόσο είναι το καλύτερο και το χειρότερο που έχεις δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 πόσο είναι το καλύτερο και το χειρότερο που έχεις δει? Από το πρόγραμμα των powerlines δείχνει σταθερά από 300 έως 450!!! Αντίστοιχα στα 200 δείχνει από 70-140 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 φαντάζομαι ότι ανάλογα το σπίτι μπορεί να παίξει και χειρότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
healler Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Χρησιμοποιώντας powerlines εδώ και αρκετά χρόνια σε τριφασική σύνδεση έχω να πω ότι του ΟΤΕ δεν δουλευουν! Επίσης οι ταχύτητές τους στη ίδια φάση, δεν είναι κοντά στις ονομαστικές αλλά πολύ πιο κάτω. Τα Devolo είναι κορυφαία αν και ακριβά. Ίσως όμως η καλύτερη λύση είναι τα tp-link που αν και φτηνά, και καλές ταχύτητες πιάνουν, και σε τριφασικό δουλεύουν αλλά και συνεργάζονται με τα devolo άψογα! Επίσης τα devolo και τα tplink παίζουν τέλεια και με το connx-tv αλλά επιτρέπουν να περνάς ταυτόχρονα και iptv και ιντερνετ από το ίδιο Powerline!!!! Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις πως περνας ταυτόχρονα internet και iptv από το ιδιο Powerline (μεσω καποιου switch???)? Δηλαδή αν παρω τρια powerlines μπορώ στο ένα να περάσω ιντερνετ και iptv και στο ενα δωματιο να παρω internet και στο άλλο iptv? Πες μου σε παρακαλω Ευχαριστω Επίσης αυτο to devolo στο γαλικο αμαζον νομίζω οτι έχει ενα μαρκουτσι που εξεχει στη σουκο του. Κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις πως περνας ταυτόχρονα internet και iptv από το ιδιο Powerline (μεσω καποιου switch???)? Δηλαδή αν παρω τρια powerlines μπορώ στο ένα να περάσω ιντερνετ και iptv και στο ενα δωματιο να παρω internet και στο άλλο iptv? Πες μου σε παρακαλω Ευχαριστω Επίσης αυτο to devolo στο γαλικο αμαζον νομίζω οτι έχει ενα μαρκουτσι που εξεχει στη σουκο του. Κάνω λάθος? Υπάρχουν 2 τρόποι με τα powerlines: 1. Σε ένα switch ρίχνεις πάνω και το ιντερνετ και το iptv και το στέλνεις στο powerline. Στην συνέχεια οποιοδήποτε powerline θα έχει και ιντερνετ και iptv - ΠΡΟΣΟΧΗ Πρέπει να απενεργοποιήσεις το dhcp server από το router σου γιατί μπερδεύει το Iptv... 2. Παίρνεις το devolo που έχει ενσωματομένο 3πλο switch και κάνεις το ίδιο πολύ πιο ευκολα! Μου έχει δουλέψει μόνο με (a)devolo και -b- συνδυασμός devolo+tplink Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα