vaiosgtr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 έχω κατεβασει μια ταινια που τωρα καταλαβα γιατι ειναι 15gb. εχει μεσα 20 υποτίτλους 2φορες τις 10 γλωσσες. πως μπορώ να τα διαχωρίσω και να κρατησω μονο το βιντεο και τον ηχο ?? εχω το k-lite codec pack αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε και δεν ξερω τις δυνατοτητες του εαν δεν κανει αυτο ποιο προγραμμα μου προτείνετε ???
TheELF Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 mkvtoolnix τρέχεις το αρχείο mmg.exe ανοίγεις την ταινία και θα σου βγάλει σε λίστα ό,τι έχει και δεν έχει μέσα,εσύ απλά επιλέγεις τη θες να κρατήσεις,και που να το γράψει, και θα σου γράψει ένα νέο αρχείο μόνο με αυτά που θέλεις. 1
vaiosgtr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ευχαριστω! βρηκα ακρη χαχα ξεχασα να το πω ειχα και αυτο το προγραμμα εγκατεστημενο δεν χρειαστηκε να κατεβασω τιποτα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2012 από vaiosgtr
vaiosgtr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 συγνωμη που ξαναγραφω αλλα νομιζω ειναι καλυτερα απο το να φτιαξω νεο θεμα λοιπον ολα καλα με τα παραπανω αλλα τι γινετε εαν θελω να βγαλω τους υποτιτλους σε αρχειο srt για να τους επεξεργαστω ? το mkvmerge ειναι μονο για αρχεια βιντεο οχι κειμενου .
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Στον ίδιο φάκελο με το mmg.exe υπάρχει το mkvextract.exe Που είναι όμως μόνο για command line,αν δεν το έχεις και πολύ με της εντολές κατέβασε το MKVExtractGUI απλά το κάνεις αποσυμπίεση στον ίδιο φάκελο με το mkvextract.exe ,είναι πανεύκολο στην χρήση.
vaiosgtr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 σε ευχαριστω παρα πολυ elf τελικα κατεβασα το προγραμμα γιατι δεν το εχω με τους κωδικους αλλα εχω και αλλη μια απορια τα avi τα mkv ή τα mp4 ειναι καλυτερος τυπος ??
TheELF Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Αυτά που λες δεν παίζουν ρόλο, είναι containers δηλαδή «περιτυλίγματα» για της ροές εικόνας και ήχου ,αυτό που παίζει ρόλο είναι το codec με τον οποίο έχει γίνει η κωδικοποίηση,δηλαδή DivX(κατά κανόνα στα avi) Η.264 (κατά κανόνα στα mkv) AVC(κατά κανόνα στα mp4). Καλύτερα στης μέρες μας θεωρείται το avc/h.264 που είναι και τα πρότυπα του blueray.
vaiosgtr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αυτά που λες δεν παίζουν ρόλο, είναι containers δηλαδή «περιτυλίγματα» για της ροές εικόνας και ήχου ,αυτό που παίζει ρόλο είναι το codec με τον οποίο έχει γίνει η κωδικοποίηση,δηλαδή DivX(κατά κανόνα στα avi) Η.264 (κατά κανόνα στα mkv) AVC(κατά κανόνα στα mp4). Καλύτερα στης μέρες μας θεωρείται το avc/h.264 που είναι και τα πρότυπα του blueray. τωρα εχω ενα βιντεο που ειναι avi και h.264 μπορω να κανω κάτι να δειχνει καλύτερα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα