Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κατεβασει μια ταινια που τωρα καταλαβα γιατι ειναι 15gb. εχει μεσα 20 υποτίτλους 2φορες τις 10 γλωσσες.

πως μπορώ να τα διαχωρίσω και να κρατησω μονο το βιντεο και τον ηχο ??

εχω το k-lite codec pack αλλα δεν το χρησιμοποιησα ποτε και δεν ξερω τις δυνατοτητες του

εαν δεν κανει αυτο ποιο προγραμμα μου προτείνετε ???

Δημοσ.
mkvtoolnix τρέχεις το αρχείο mmg.exe ανοίγεις την ταινία και θα σου βγάλει σε λίστα ό,τι έχει και δεν έχει μέσα,εσύ απλά επιλέγεις τη θες να κρατήσεις,και που να το γράψει, και θα σου γράψει ένα νέο αρχείο μόνο με αυτά που θέλεις.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω! βρηκα ακρη :)

χαχα ξεχασα να το πω ειχα και αυτο το προγραμμα εγκατεστημενο

δεν χρειαστηκε να κατεβασω τιποτα

Επεξ/σία από vaiosgtr
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

συγνωμη που ξαναγραφω αλλα νομιζω ειναι καλυτερα απο το να φτιαξω νεο θεμα

λοιπον ολα καλα με τα παραπανω

αλλα τι γινετε εαν θελω να βγαλω τους υποτιτλους σε αρχειο srt για να τους επεξεργαστω ?

το mkvmerge ειναι μονο για αρχεια βιντεο οχι κειμενου .

Δημοσ.

Στον ίδιο φάκελο με το mmg.exe υπάρχει το mkvextract.exe Που είναι όμως μόνο για command line,αν δεν το έχεις και πολύ με της εντολές κατέβασε το MKVExtractGUI απλά το κάνεις αποσυμπίεση στον ίδιο φάκελο με το mkvextract.exe ,είναι πανεύκολο στην χρήση.

Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ elf 

τελικα κατεβασα το προγραμμα γιατι δεν το εχω με τους κωδικους 

αλλα εχω και αλλη μια απορια

τα avi τα mkv ή τα mp4 ειναι καλυτερος τυπος ??

Δημοσ.

Αυτά που λες δεν παίζουν ρόλο, είναι containers δηλαδή «περιτυλίγματα» για της ροές εικόνας και ήχου ,αυτό που παίζει ρόλο είναι το codec με τον οποίο έχει γίνει η κωδικοποίηση,δηλαδή DivX(κατά κανόνα στα avi) Η.264 (κατά κανόνα στα mkv) AVC(κατά κανόνα στα mp4).

Καλύτερα στης μέρες μας θεωρείται το avc/h.264 που είναι και τα πρότυπα του blueray.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτά που λες δεν παίζουν ρόλο, είναι containers δηλαδή «περιτυλίγματα» για της ροές εικόνας και ήχου ,αυτό που παίζει ρόλο είναι το codec με τον οποίο έχει γίνει η κωδικοποίηση,δηλαδή DivX(κατά κανόνα στα avi) Η.264 (κατά κανόνα στα mkv) AVC(κατά κανόνα στα mp4).

Καλύτερα στης μέρες μας θεωρείται το avc/h.264 που είναι και τα πρότυπα του blueray.

τωρα εχω ενα βιντεο που ειναι avi και h.264

μπορω να κανω κάτι να δειχνει καλύτερα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...