Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Εχει μέρες που σκέφτομαι να φτιαξω ενα δικό μου blog. Αλλα εχω χιλιάδες απορίες μιας και ειμαι ασχετη με το συγκεκριμένο θέμα!

Θελω να φτιαξω ενα blog στο οποιο να αναρτω και βιντεακια τα οποία εχω φτιαξει εγω; Γινεται κατι τέτοιο;;

Επιτρέπεται όμως μεσα στα βιντεακια να αναφερω μαρκες προιοντων ή θεωρείται διαφίμηση;

Επίσης ποιο ειναι το πρωτο βημα για να ξεκινησω ενα τετοιο blog;; Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο σαιτ που μπορει να το φιλοξενησει; Θα πρεπει να πληρώσω καποιο αντιτιμο για τα mb που θα μου διαθεσουν;

Ευχαριστω πολυ οποιονδηποτε μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες!!

Υ.Γ. ειμαι μια νεα σχετικα μαμα και δεν εχω ιδεα από τα παραπάνω!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και σε εσένα και καλώς ήρθες στο forum μας...

Αυτό που ζητάς είναι πολύ εύκολο. Υπάρχουν πολλά ετοιματζίδικα site για να κάνεις αυτήν ακριβώς την δουλειά και για τα mb δεν είναι θέμα γιατί τα έχεις ανεβάσει ήδη στο youtube (αν όχι εκεί θα τα ανεβάσεις και απλά προσθέσεις το link στο site σου. Ένα από τα καλύτερα και δοκιμασμένα είναι (σε τυχαία σειρά):

1. http://www.webs.com/

2. http://www.weebly.com/

3. http://www.wix.com/

Δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα αλλά άμα θες πληρώνεις για να έχεις κάποιες παραπάνω επιλογές (τις οποίες άμα είναι μόνο για βίντεο δεν τις χρειάζεσαι)...

Δημοσ.

Καλυτερα να κανεις ενα youtube account και να ανεβαζεις εκει τα βιντεακια σου. θα αποκτισεις κοινο, πολυ ευκολα (συγκριτικα με το blog)

Δημοσ.

Και το blogger της google δοκίμασε.

Δεν το ανέφερα γιατί δεν μου αρέσει και πολύ σε θέμα σχεδιασμού. Άμα κάνεις ένα site πρέπει πάνω απ' όλα να έχει ωραίο dizayn.

Δημοσ.

Δεν το ανέφερα γιατί δεν μου αρέσει και πολύ σε θέμα σχεδιασμού. Άμα κάνεις ένα site πρέπει πάνω απ' όλα να έχει ωραίο dizayn.

Μα ειναι παραμετροποιήσιμο και μπορεις να το κανεις οπως θες. Εχω φτιαξει πολλα δικα μου templates.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας!!!

Να ρωτήσω και κάτι!! Άν κάνω channel στο you tube και παράλληλα εχω και το blog δεν θα είναι καλύτερα; Τα βιντεακια θα τα ανεβαζω στο you tube και θα περναω τα λινκ στο blog μου.

Όσο για τις μάρκες προϊόντων που ρώτησα και πιο πάνω θεωρείται διαφιμιση ή όχι;; Δηλαδή μπορω να εκφράσω την άποψη μου πάνω σε ένα προϊόν (πχ. Μπιμπερο) είτε είναι αρνητική είτε όχι;;

Επεξ/σία από konna
Δημοσ.
Άν κάνω channel στο you tube και παράλληλα εχω και το blog δεν θα είναι καλύτερα; Τα βιντεακια θα τα ανεβαζω στο you tube και θα παιρναω τα λινκ στο blog μου.

Σαφώς και είναι καλύτερα ή έστω δεν είναι χειρότερα,απλά είναι ποιο πολύ δουλειά.

Ελευθερία λόγου έχουμε και μπορείς να λες ό,τι θέλεις,πρέπει όμως να αληθεύει για να μην θεωρηθεί συκοφαντία και βρεθείς σε μπελάδες,διάβασε και πρώτα τους όρους για την όποια εταιρία στην οποία θα ανεβάσεις το blog σου για να δεις αν έχουν τίποτα αυστηρές βλέψεις για το θέμα αναφοράς μάρκας-διαφήμισης,και γενικά.

Δημοσ.

Υπάρχουν άπειρα templates (όπως έχει αναφερθεί) και είναι απ τα λίγα που δεν ζητούν προμήθεια απ το adwords.

Design ήθελες να πεις, εεε;

Δημοσ.

Τα κατάφερα!!!! Εφτιαξα το blog μου! Εχω βεβαια ακομα πολυ δουλεια!! Αλλα σας ευχαριστω πολύ ολους!

Ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα! Πως μπορω να βαλω μετρητη επισκεψιμοτητας;; Προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω!

Μου δινει κατι σαν url να το αντιγραψω! αλλα δεν ξερω που να το επικολλήσω!

Δημοσ.

Μου δινει κατι σαν url να το αντιγραψω! αλλα δεν ξερω που να το επικολλήσω!

Αυτό είναι το καλό,όπου θες να εμφανίζεται εκεί το βάζεις.

Αν θες δώσε ένα Link ή τον κώδικα(html) της σελίδας να σου πούμε ποιο συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Οκκκ παιδια το βρηκα και αυτο!! Κατα τυχη αλλα αμα εχεις τυχη διαβαινε που λενε!!!

το blog μου ειναι www.mamakonstantina.webs.com . Σας ευχαριστω πολυ που με βοηθησατε!!! Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουρια πραγματα. Ξερω να χειριζομαι πολυ καλα υπολογιστες αλλα σε αυτο το κομματι ειχα και εχω μαυρα μεσανυχτα..!!

Δημοσ.

Καλημέρα!!!

Να σας ρωτησω και κατι ακόμα. Πως γίνεται να βάλω κάτω από τα πόστ μου να κάνουν σχόλια τα members;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...