Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!!!!

έχω ένα toshiba a300-1gn και ενώ οταν λειτουργεί με την μπαταριά λειτουργεί κανονικά οταν βάλω τον φορτιστή σβήνει και κανει επανεκκίνηση .. άλαξα φορτιστή h τσέκαρα το power jack αλλα τα ιδια.... το περιεργο ειναι οτι αν μπω στα bios είτε εχω φορτιστή είτε οχι δεν σβήνει .. καταλήγω οτι κατι δεν παει καλα με την motherboard... πιστεύεται κατι διαφορετικό?????

Δημοσ.

Έχεις προσπαθήσει να ανοίξεις το laptop χωρίς την μπαταρία; Εάν συμπεριφέρεται το ίδιο μπορείς να βρεις στο ίντερνετ διάφορα προγράμματα, όπως το UBCD που είναι δωρεάν για να ελέγξεις εάν η μνήμη και ο σκληρός είναι εντάξει.

Δημοσ.

το έχω ειδή δοκιμάσει και με διαφορετική μνημη και με διαφορετικό σκληρό.... αλλα και πάλι απο την στιγμή που δουλευει κανονικά με την μπαταρια θα μπορούσε να εχουν πρόβλημα(μνημη,σκληρος)????

Δημοσ.

Σπαζοκεφαλια.

Θα σκεφτομουν οτι εχει θεμα το τροφοδοτικο σου,αναβει κανονικα στο bios και οταν σηκωσει windows και ζητησει λιγο παραπανω ρευμα,κρεμαει.Το αποκλειουμε αφου αλλαξες τροφοδοτικο.

Θα σκεφτομουν οτι εχουν σπασει οι επαφες στο power jack και βραχυκυκλωνουν τα λαμακια πανω στο board και κανει restart,ναι αλλα στο bios γιατι δουλευει?

Τελικα οπως ανεφερε ο φιλος παραπανω ,το δοκιμασες μονο με τροφοδοτικο?

Δημοσ.

εχω απελπιστει!!! :blink: το δοκιμασα μονο με τροφοδοτικο(χωρις την μπαταρια), με αλλη μνημη, αλλο σκληρο και σβηνει..... δουλευει μονο στα bios με τροφοδοτικο... με την μπαταρια ολα κομπλε.... και εγω ρωταω τωρα,,, μπορω να κανω καμια πατεντα και να κολησω καποιο βισμα στ pin δινει ρευμα η μπαταρια για να γλητωσω την motherboard???? και κατι ακομα στο ebay βρηκα αυτην την motherboard http://www.ebay.com/itm/Toshiba-Satellite-A300-series-A300-19U-intel-motherboard-A000034520-31BL5MB00S0-/271103455412?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1f0670b4 κανει? η πειραζει που ειναι για

Toshiba Satellite A300 series A300-19U.

Δημοσ.

Δεν μπορεις να αγορασεις motherboard ετσι τυφλα..Ισως να πρεπει να το πας σε καποιο service για εναν πιο εμπειρο ελεγχο.Κατι παραπανω μπορει να δουν

Δημοσ.

ναι... το πηγα στους εμπειρους(service toshiba) και μου ειπαν οτι φταιει ο σκληρος.... και ζηταγαν 150Ε για αλλαγη,, βεβαια εγω το ειχα αλλαξει νωριτερα και ηξερα οτι δεν ισχυει ασε που παιζει κανονικα με την μπαταρια..... τελος παντων την μητρικη ξερω να την αλλαξω... αλλα πρεπει να βρω μια οικονομικη και συμβατη... γιατι στο ebay δεν βρησκω για το toshiba satellite a300-1gn αλλα παραπλησια μοντελα οπως Toshiba Satellite A300 series A300-19U.σιγουρα καποια θα ταιριαζει... εχω πεισμωσει πολυ που δεν μπορω να βγαλω ακρη....!!!! :mad:

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα εχω δοκιμασει τα παντα αλλαξα καρτα γραφικων δεν ειναι απο εκει περιμενω  επεξεργαστη να αλλαξω να δω αν ειναι αυτο αλλα πιστευω οτι ειναι η motherboard.αν θελεις να το λειτουργησεις ακου τι θα κανεις.μπες σε safe mode θα σου δουλεψει κανονικα εκει και πηγαινε device manager πηγαινε στους επεξεργαστες και πατα στον ενα δεξι κλικ απενεργοποιηση και κανε restart να δεις αν δουλευει ετσι αν δεν δουλεψει δοκιμασε με τον ιδιο τροπο να ενεργοποιησεις αυτον που εκλεισες και να απενεργοποιησεις τον αλλο στον ενα απο τους δυο θα δουλεψει.οταν μπεις και κανονικη λειτουργια μετα στα windows μπορεις να πας device manager και να τον ανοιξεις και θα δουλεψει κανονικα και με τους δυο επεξεργαστες αρκει να μην κανεις τερματισμο η επανεκκινηση απλα να το βαζεις σε sleep mode.αν κανεις τερματισμο θα πρεπει να ακολουθησεις την ιδια διαδικασια.αν εχεις παντα τον ενα επεξεργαστει που σου βγαζει το προβλημα κλειστο και με τερματισμο η επανεκκινηση παντα θα σου δουλευει κανονικα αλλα θα εχεις τις μισες επιδοσεις.

• Like 2
Δημοσ.

σε ευχαριστω παραπολυ...!!!!. θα το δοκιμασω και θα σου απαντησω!!!! αν δοκιμασεις αλλον επεξεργαστη σε παρακαλω στειλε ενα μηνυμα να μοθ πεις τα αποτελεσματα...

Δημοσ.

φιλε μου εχεις δικιο και σε ευχαριστω πολυ.... η μονη διαφορα ειναι οτι σε μενα στην κανονικη λειτουργια οταν ξανα κανω enable τον δευτερο επεξεργαστη επιτοπου σβηνει.... οταν εχεις αποτελεσματα απο τον cpu σε παρακαλω ενημερωσεμε!!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

φιλε μου εχεις δικιο και σε ευχαριστω πολυ.... η μονη διαφορα ειναι οτι σε μενα στην κανονικη λειτουργια οταν ξανα κανω enable τον δευτερο επεξεργαστη επιτοπου σβηνει.... οταν εχεις αποτελεσματα απο τον cpu σε παρακαλω ενημερωσεμε!!!

exeis dokimasei to idio kai me ton prwto epeksergasti.emena ston prwto mou doulepse ston deutero esvine.pantws dokikasa kai cpu xwris apotelesma to idio mou kanei.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα το εβαλα στο εργαστηρι με τροφοδοτικο δικο μου που ειναι 0-30v στα 10amper και το λαπτοπ δουλεψε κανονικα τα μετρησα με αμπερομετρο και τραβουσε γυρω στα 5.35 αμπερ τωρα βρηκα ενα τροφοδοτικο για sony vaio το παρειγγειλα και θα δω λογικα πρεπει να δουλεψει μολις το παραλαβω θα ενημερωσω παλι το τροφοδοτικο ειναι αυτο http://www.computron.gr/fortistis-oem-sy-03.htmlLink.png Site:

Δημοσ.

Οντως το μοντελο εχει μεγαλες απαιτησεις σε ρευμα

input voltage : autosensing AC adapter (100/240 V) for worldwide usage 
output voltage : 19 V
output current : 6.32 A

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...