Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέο ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε το Call Of Duty: Black Ops II, φτάνοντας τα $500 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μόλις 24 ώρες κυκλοφορίας του. Όπως ανακοίνωσε η Activision Blizzard, η εταιρεία δηλαδή που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξή του, πρόκειται για "την μεγαλύτερη έναρξη περιεχομένου ψυχαγωγίας για το 2012".Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι 16.000 καταστήματα ανά τον κόσμο άνοιξαν τις πόρτες του από τα μεσάνυχτα για να το υποδεχτούν, αλλά και η ταχύτατη διάδοση του game μέσω του Twitter, καθώς έγινε "trending" θέμα συζήτησης σε 23 πόλεις. Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν και το Modern Warfare 3 που απέδωσε πάνω από $400 εκατομμύρια για την εταιρεία μέσα στην πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Η εταιρεία δεν ανάφερε τον ακριβή αριθμό αντιτύπων που πουλήθηκαν, κάνοντας όμως λόγο ότι η σειρά Call Of Duty έχει ξεπεράσει τα εισιτήρια ακόμη και από τους διάσημους τίτλους ταινιών Harry Potter και Star Wars. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις του Black Ops II ξεπέρασαν και αυτές του Halo 4 το οποίο έφτασε τα $250 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα σε 24 ώρες κυκλοφορίας.

Link.png Site: thenextweb.com

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το black ops 1 ηταν αρκετά καλό το campaign του και απο multiplayer ολα τα λεφτά η nuketown, απο δευτέρα θα μου έρθει και το 2 να δούμε τι λέει και η καινούργια nuketown :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ KΡΙΜΑ !!! ,την αναμονη ,αισχος το εκαναν...μου αρεσει που για να δεις και το βιντεο στην επισημη σελιδα τους πρεπει να εισαι και ανω των 18 ,ενω το παιχνιδι απευθύνετε για παιδακια εωσ 15 ετων .. αισχος

MEDAL OF HONOR ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ αντε να δουμε και το far cry το 3 το εφτιαξαν σε σχεσει με το 2 που ηταν φολα ?

Επεξ/σία από mhtsar
  • Like 4
Δημοσ.

Με αυτα τα εσοδα κανουν την τιμη του παιχνιδιου να φαινεται ακομη ποιο υπερβολικη .

Για εμενα το COD σταματησε στο World At war .

• Like 4
Δημοσ.

Καλα ελεγαν καποιοι αμερικανοι αναλυτες οτι τα παιχνιδια ειναι πιο επικερδη απο τις ταινιες του Hollywood. Ποια ταινια εβγαλε τοσα χρηματα μεσα σε μια μερα ή σε σαβ/κο;

• Like 2
Δημοσ.

Ελπίζω να σταματησουν να μας τα πρήζουν με τη πειρατεία και όχι να ανοίξει ακομη περισσότερο η όρεξη τους!

• Like 3
Δημοσ.

Ελπίζω να σταματησουν να μας τα πρήζουν με τη πειρατεία και όχι να ανοίξει ακομη περισσότερο η όρεξη τους!

Πες μου πόσα παιχνίδια βγαίνουν το χρόνο...

Τώρα πες μου πόσα κάνουν τέτοια επιτυχία...

Ελπίζω να σταματήσεις να γενικεύεις...

• Like 2
Δημοσ.

Πες μου πόσα παιχνίδια βγαίνουν το χρόνο...

Τώρα πες μου πόσα κάνουν τέτοια επιτυχία...

Ελπίζω να σταματήσεις να γενικεύεις...

Εσύ ποσά αγόραζεις από αυτά που βγαινου και πόσα τα ψωνιζεις από το θείο?

Εγώ σταμάτησα να παιζω και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν κοβόταν μαχερι η πειρατεία!Δε ξέρω,αν θα χαιροσουν το ιδιο,εσύ κ το πουγκί σου,σε μια τέτοια εξέλιξη!!!

Δημοσ.

Εσύ ποσά αγόραζεις από αυτά που βγαινου και πόσα τα ψωνιζεις από το θείο?

Εγώ σταμάτησα να παιζω και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν κοβόταν μαχερι η πειρατεία!Δε ξέρω,αν θα χαιροσουν το ιδιο,εσύ κ το πουγκί σου,σε μια τέτοια εξέλιξη!!!

Ότι να'ναι

• Like 1
Δημοσ.

Ότι να'ναι

Ότι να'ναι,αλλά απαντηση σ'αυτο που σε ρώτησα,δενννν!

Αν ήταν πράγματι πρόβλημα η πειρατεία κανένας τίτλος δε θα έφτανε σ'αυτες τις πωλήσεις!

Όσο γιατί δεν πουλάνε το ιδιο όλοι οι τίτλοι,η δικαιολογία που δίνεις,είναι ποια,η πειρατεία?

Ξεκαθάρισε λίγο τη θεση σου πριν τα χώσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...