Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω αναλάβει να φτιάξω μια ιστοσελίδα για ένα αθλητικό σύλλογο, σκέφτομαι να πάρω κάποιο πακέτο απο www.tophost.gr ... έχετε καμια άλλη ιδέα η κάποιο λόγο που να μην πάω προς τα εκεί?

επίσης αυτήν την στιγμή με συγκεκριμένα κριτίρια το site (που ήδη υπάρχει) βγαίνει πρώτο σε αναζήτηση google, υπάρχει περίπτωση αν στηθεί απτην αρχή σε άλλο server να χαθεί αυτη η πρωτιά??

επίσης ξέρει κανείς αν γενικά δίνουν οι εταιρίες χρήματα για διαφήμιση τους σε τέτοια site? έστω να βγούν τα έξοδα του site δηλαδή που τα υπολογίζω σε 45 ευρώ τον χρόνο δεν μιλάω για κέρδος :P

είμαι άσχετος απο οτι σχετικό με web design οπότε μπορεί να σας φαίνονται λογικά αυτά που ρωτάω αλλα πρέπει να τα ρωτήσω :P

Δημοσ.

Η αλλαγή server δεν προκαλεί πρόβλημα στην κατάταξη στο Google. Βέβαια υποθέτω ότι βγαίνει πρώτο για το όνομα του συλλόγου, οπότε δεν θα έχεις θέμα όπως και να χει.

Σχετικά με τη διαφήμιση αυτό έχει να κάνει με το πόσο καλά μπορείς να πουλήσεις.

Αν σκέφτεσαι να το στήσεις σε wordpress ή αν είναι σε wordpress η ιστοσελίδα και δεν ξέρεις να τη διαχειριστείς, μπορείς να δεις και τα παρακάτω εκπαιδευτικά βίντεο: http://www.supremohosting.com/wordpress/

Δημοσ.

Η αλλαγή server δεν προκαλεί πρόβλημα στην κατάταξη στο Google. Βέβαια υποθέτω ότι βγαίνει πρώτο για το όνομα του συλλόγου, οπότε δεν θα έχεις θέμα όπως και να χει.

όχι, βγαίνει πρώτο σε σχέση με την περιοχή και το άθλημα, γιαυτό ρώτησα..ο προβληματισμός μου είναι μόνο για το hosting προς το παρόν.

ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Δεν θα έχεις θέμα με τη μεταφορά. Ουσιαστικά αυτό με το seo έχει κυρίως να κάνει με παροχή υπηρεσιών κακής ποιότητας, το οποίο συνήθως συμβαίνει σε free hosting providers οπότε δεν έχεις κάτι να φοβάσαι B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...