Johny McTar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα! Ρε παιδιά, εσείς το θεωρείτε σωστό που έχει γίνει τέτοιος χαμός με τα windows 8? θέλω να πώ πως, δεν χρειάζεται να την πατήσουμε όπως τότε με τα vista που χιλιοδιαφημίστηκαν και τελικά αποδείχτηκαν μια μαπα και μισή... παρατήρησα πως έχουμε όλοι ενθουσιαστεί με αυτή την νέα κυκλοφορία της microsoft χωρίς να είναι απαραίτητο... εσείς τι πιστεύετε? :-(
NikosKallithea Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αυτα ειναι προσωπικές επιλογές, εγω εβαλα τα 7 μόλις πριν 1 μήνα
Johny McTar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 και γω ακριβώς έτσι. τα είχα τόσο καιρό, αλλα είχα βολευτεί υπερβολικά με τα xp. και μου ήρθε φλασιά και λέω "δεν τα βάζω?" Από τώρα θα τα αλλάξω? κάτσε να τα χαρώ λίγο βρε άν8ρωπε πας και μ βγάζεις κατευθείαν τα 8!
lexmark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Λεπόν.... επειδή έχει γίνει κουραστικό να βλέπω να συγκρίνονται δύο ανόμοια πράγματα από χρήστες που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα μόνο και μόνο επειδή δεν τους αρέσει το νέο περιβάλλον, έχουμε και λέμε: Μερικά πραγματάκια που έχεις στα windows 8: 1. Ταχύτερο χρόνο εκκίνησης (ιδίως σε συστήματα με uefi) 2. Βελτιωμένη αντιγραφή αρχείων 3. Ο task manager μαμάτος 4. Το storage spaces 5. Hyper - V που πριν το είχαν στις server εκδόσεις τους 6. Το refresh και το reset 7. Καλή διαχείριση μπαταρίας 8. Μεγαλύτερη ασφάλεια (secure boot, smart screen σε όλο το λειτουργικό, κ.α.) 9. Καλύτερη διαχείριση μνήμης Σε σχέση με την ταχύτητα vs. των windows 7, δεν θα δείτε μεγάλες διαφορές (και όπου είναι εμφανείς αυτές οι διαφορές). Δεν είναι, λοιπόν, απλά ένα νέο λειτουργικό. Είναι, κατά τη γνώμη μου, μια βελτιστοποιημένη έκδοση των 7, με μία μαλακία -> το modern ui start screen. Το οποίο και μπορείτε να το πετάξετε με διάφορα προγραμματάκια. Αυτή όμως η μλκ δεν έχει να κάνει τίποτα με τις λειτουργίες των windows αλλά με την αισθητική και τις συνήθειες των χρηστών. Δεν τα λέω προσωπικά σε εσάς, αλλά για όλους όσους, έτσι γρήγορα, βγάζουν ένα συμπέρασμα μόνο και μόνο επειδή ξεβολεύτηκαν και, δίχως να δουν τι παίζει under the hood και παίζοντας το αυθεντίες, αρχίζουν το ποιηματάκι με τα 8! Edit: Ξέχασα να προσθέσω και το ELAM (Early Launch Anti-Malware) χαρακτηριστικό στα 8αρια. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα