fay259 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα, ψάχνω εδώ και καιρό κάποιο site που να μπορείς να δημιουργείς το δικό σου προσωπικό site με έτοιμα "πρότυπα" και εσύ απλά να συμπληρώνεις βιογραφικό/φωτό κλπ. Για να μην τα πολυλογώ,θέλω κάτι τέτοιο: http://www.wix.com/ Ψάχνοντας είδα ότι είναι από τα καλύτερα και κυρίως,στο λινκ του site που θα σχηματίσεις,δεν σου βάζει και το wix.com (όπως κάνει το weebly.com που όταν πας να σχηματίσεις site και στο λινκ έχει και τις λέξεις αυτές πχ www.το ονομα/επωνυμο.weebly.com) Ως πιο ειδικοί έχετε να προτείνετε κάποιο αντίστοιχο ή και καλυτερο site τύπου wix.com χωρίς να θέλει εξιδεικευμένες γνώσεις??Το JOOMLA που ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό,θέλει γνώσεις web design? Να διευκρινήσω ότι ΔΕΝ θα ναι ιστοσελίδα επιχείρησης αλλά προσωπική,οπότε θα χει στήλες με βιογραφικό κλπ... Ευχαριστώ
Kostas-zio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Site Builder της RV όπου έχει έτοιμα προσχέδια και σε περιβάλλον διαχείρισης προσθέτεις τα κείμενα σου ή το Softaculous το οποίο έχει μέσα όλες τις πλατφόρμες cms με περιβάλλον διαχείρισης όπως το joomla δες Site: εδώ
alexitsios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δες και το blogger.com Πιθανότατα να σου κάνει και είναι εντελώς δωρεάν.
ALR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Posterous.com | Tumblr.com | WordPress.com | Επί πληρωμή: squarespace.com Ελληνικά: http://www.papaki.gr/website-builder.htm?gclid=CIvTufaMvrMCFQEd3goddkMAMw | OTE yourbusiness.gr
fay259 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολυ όλους για τις προτάσεις σας! Κατεληξα στο WIX κ ειμαι σε φάση διαμόρφωσης της ιστοσελίδας όμως διαπίστωσα οτι στο λινκ του Σάιτ μου θα έχει κ την κατάληξη www.myname.wix.com Υπάρχει δυνατότητα να κανω δικο μου λινκ με μόνο το όνομα μου πχ www.myname.com αλλα ειναι για premium users.. Υπάρχει τρόπος μέσω αλλού site να κάνει re-directing κ να βγαινει κατευθείαν μόνο το δικο μου όνομα; Παλιότερα υπήρχε ενα Σάιτ που έδινες οποιοδήποτε λινκ κ σου σχηματιζε νέο λινκ με την κατάληξη .Dom.gr Υπάρχει αντίστοιχο Σάιτ που να σου επιτρέπει να ορισεις εσυ το λινκ του site σου ή θα πρέπει να γίνω premium κ να πληρώσω;; Υπάρχει κάποιο άλλο δωρεαν Σάιτ δημιουργίας ιστοσελίδας που να σου επιτρέπει εκτός ΑΠΟ την ιστοσελίδα να δημιούργησεις δωρεαν κ το δικο σου λινκ που θα εμφανίζεται το site? Να ξέρω για να δω πως θα το κανω.. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα