TASOS60 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Συγνωμη που κανω νεο θεμα και δεν εψαξα καλα τα προηγουμενα. Καθως εκανα εγκατασταση τα windows επελεξα καταλαθως να τα κανει εγκατασταση σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που ειχε συνδεμενο εκεινη την στιγμη στον υπολογιστη. Οποτε εγινε φορματ στον σκληρο και μπηκαν τα πρωτα αρχεια των windows πριν το restart. Προσπαθησα να κανω recover με το getdata back for fat, πεταξε καποια error το προγραμμα και σε καποια φαση εβγαλε μπλε οθονη ο υπολογιστης. Ο εξωτερικος σκληρος ειναι wd 500 και δεν ηξερα αν ηταν fat ή ntfs. Εχει μεσα σημαντικα αρχεια διπλωματικης To προβλημα μου ειναι να δοκιμασω recover με το ιδιο προγραμμα παλι, με το getdata back for ntfs, το Ontrack easy recover ή αλλο προγραμμα?? Εχω ακουσει να μην μπερδευεις πολλα προγραμματα για recover. Αληθευει?? Ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 TASOS60 υπάρχουν αρκετά προγράμματα ανάκτησης δεδομενων. Τα καλά προγράμματα,που έχεις πολες πιθανότητες ανάκτησης στοιχείζουν αρκετά. Δοκίμασε το recuva που ειναι δωρεάν. Αν δε τα καταφέρεις μπορω να σου πω καποιο άλλο
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 παντως να ξερεις ... ακόμα και μετά απά low level format τιποτα δε χάνετε
Adwnis21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Αυτο που με προβληματιζε κυριως ειναι να δημιουργηθει προβλημμα στον σκληρο απο τα διαφορετικα προγραμμα που θα δοκιμαζω? οπς απαντησα απο του αδερφου μου ο tasos60 ειμαι Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2012 από Adwnis21
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 οχι δεν θα δημιουργηθει προβλημα μην φοβασαι...
TASOS60 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Ετρεξα το get data back και μετα απο 24 ωρες με βρηκε τα αρχεια. Πετουσε error 23 σε πολλα sectors! Τωρα ανακτω τα αρχεία αλλα βλεπω οτι ορισμένες εικόνες είτε δεν της εμφανιζει είτε τις βγαζει παραμορφωμένες! Σκεφτομουν να τρεξω το hdd regenerator για να διορθωσω τα bad sectors και μετα να ξαναπροσπαθησω ανακτηση! Βεβαια διαβασα σε ενα αλλο forum οτι το error 23 διορθωνετε αν τρεξει το προγραμμα εκτος windows σε dos! Καμια δευτερη γνωμη...??
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 καλο θα ηταν να φτιαξεις το generator σε στικακι ι cd και να το τρεξεις οπωσ λες σε dos. καλη επιτυχια
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 παντως να ξερεις ... ακόμα και μετά απά low level format τιποτα δε χάνετε ...το φορμάτ (ενίοτε) δεν είναι πρόβλημα (είτε "φουλ" είτε γρήγορο)....το να έχουν γραφτεί τα αρχεία εγκατάστασης των Win ΕΙΝΑΙ... Συνονόματε Τάσε, δεν ξέρω τί έχεις κάνει από τότε, πάντως : όπως ειπώθηκε, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα να εγκαταστήσεις/χρησιμοποιήσεις διαφορετικά προγράμματα ανάκτησης. Τα περί "έρορ 23" δεν τα έχω ξαναπετύχει, πάντως αν είχες θέμα με την ανάκτηση (ακόμη και διαβρωμένων αρχείων), απλά τρέξε και άλλα προγράμματα ανάκτησης, με προεξέχων το AFR που αναφέρθηκε. Άλλα : File Scavenger, Recover My Files, Easy Recovery (της Οντρακ που είπες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα