remalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Εγώ τα αγόρασα, άνοιξα να τα εγκαταστήσω, επέλεξα εγκατάσταση τώρα και μου λέει θέλει 20gb ελεύθερα. Επειδή στο partition έχω μόνο 40 πάω να το κάνω με usb stick. Το φτιάχνω, κάνω reboot, αρχίζει η εγκατάσταση και με το που πάει να ξεκινήσει βγάζει error 0x80070570 E:/Sources.esd not found. Έψαξα λίγο και μάλλον είναι corrupt ο installer που κατέβηκε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ με τπτ να βρω που κατέβηκε (για να ελέγξω τα hash) και επίσης δε μπορώ να το ξανακατεβάσω. Στο Αμέρικα λένε ότι ξανακατεβάζουν το iso αλλά για usb stick δεν χρησιμοποιείς το .iso... Καμιά ιδέα?
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αυτό το διάβασα, το πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει το error πολύ νωρίς, πριν ακόμα επιλέξω διεύθυνση αποστολής... Μέσα από τι Windows κάνεις την διαδικασία ? Εγώ τα αγόρασα, άνοιξα να τα εγκαταστήσω, επέλεξα εγκατάσταση τώρα και μου λέει θέλει 20gb ελεύθερα. Επειδή στο partition έχω μόνο 40 πάω να το κάνω με usb stick. Το φτιάχνω, κάνω reboot, αρχίζει η εγκατάσταση και με το που πάει να ξεκινήσει βγάζει error 0x80070570 E:/Sources.esd not found. Έψαξα λίγο και μάλλον είναι corrupt ο installer που κατέβηκε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ με τπτ να βρω που κατέβηκε (για να ελέγξω τα hash) και επίσης δε μπορώ να το ξανακατεβάσω. Στο Αμέρικα λένε ότι ξανακατεβάζουν το iso αλλά για usb stick δεν χρησιμοποιείς το .iso... Καμιά ιδέα? Δεν σου έχει συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας που το κατέβασες να το ξανακάνεις iso ? αφού το τσεκάρει το download όταν ολοκληρωθεί, δεν μπορεί να είναι λάθος.
alextrela172 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παιδια εγω τον εναν pc ειχα αυθεντικα 7ρια στο λαπτοπ και παρ ολο τον ειχα αγορασει πριν 1 χρονο με τη διαδικασια που περιεγραψα 2-3 σελιδες πισω εκανα αναβαθμιση με 15 ευρω. Στο σταθερο μου που το εχω μια 3ετια παλι με 15 ευρω αναβαθμισει αλλα εκανα το εξης διεγραψα τα πειρατικα windows που ειχα μεσα και εγκαταστησα την officila retail χωρις να τα ενεργοποιησω αφου δεν ειχα κλεδι ουτε και να κανω activation με πλαγιο τροπο και απλως ετρεξα το windows upgrade assistant και με τον ιδιο τροπο παλι εκανα αναβαθμιση με 15 ευρωπουλα, Κατεβαστε οποιαδηποτε 64 bit εκδοση windows 7 για να σας κατεβει κατα την αναβαθμισει τα 8ρια 64bit. TO ΤΟΝΙΖΩ αν εγκαταστησετε 32bit 7ρια 32 8ρια θα κατεβουν. Απο εδω κατεβασα τα επισημα 7ρια http://www.w7forums....ads-t12325.html Εγώ τα αγόρασα, άνοιξα να τα εγκαταστήσω, επέλεξα εγκατάσταση τώρα και μου λέει θέλει 20gb ελεύθερα. Επειδή στο partition έχω μόνο 40 πάω να το κάνω με usb stick. Το φτιάχνω, κάνω reboot, αρχίζει η εγκατάσταση και με το που πάει να ξεκινήσει βγάζει error 0x80070570 E:/Sources.esd not found. Έψαξα λίγο και μάλλον είναι corrupt ο installer που κατέβηκε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ με τπτ να βρω που κατέβηκε (για να ελέγξω τα hash) και επίσης δε μπορώ να το ξανακατεβάσω. Στο Αμέρικα λένε ότι ξανακατεβάζουν το iso αλλά για usb stick δεν χρησιμοποιείς το .iso... Καμιά ιδέα? Εγω μια φορα κατεβασα το εκαψα σε φλασακι και τα εγκατεστησα και στα 2 pc μου. Απλως τη δευτερη φορα αφου εγινε η αγορα των 8ριων διεκοψα το κατεβασμα αφου τα ειχα ηδη απο το πρωτο κατεβασμα Επισης στη πρωτη φορα εκανα και ενα iso αρχειο για να εχω και back-up. Σου βγαζει ενα εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας το τρεχεις προτου εγκαταστησεις τα 8ρια για να κανεις ειτε δευτερη φορα iso ειτε να το καψεις σε φλασακι Αυτό το διάβασα, το πρόβλημα είναι ότι μου βγάζει το error πολύ νωρίς, πριν ακόμα επιλέξω διεύθυνση αποστολής... Πρεπει να το τρεχεις μεσα απο 7ρια στην επιφανεια εργασιας Εμενα μου εβγαλε αυτο το μηνυμα οταν πηγα να το εκτελεσω απο RTM 8ρια που ειχα-οταν εβαλα τα 7ρια ολα κυλησαν νερακι,
remalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δεν σου έχει συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας που το κατέβασες να το ξανακάνεις iso ? αφού το τσεκάρει το download όταν ολοκληρωθεί, δεν μπορεί να είναι λάθος. Εγω μια φορα κατεβασα το εκαψα σε φλασακι και τα εγκατεστησα και στα 2 pc μου. Απλως τη δευτερη φορα αφου εγινε η αγορα των 8ριων διεκοψα το κατεβασμα αφου τα ειχα ηδη απο το πρωτο κατεβασμα Επισης στη πρωτη φορα εκανα και ενα iso αρχειο για να εχω και back-up. Σου βγαζει ενα εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας το τρεχεις προτου εγκαταστησεις τα 8ρια για να κανεις ειτε δευτερη φορα iso ειτε να το καψεις σε φλασακι Το έχω φτιάξει το φλασάκι από το WindowsUpgrader (δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται) και όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση μετά το boot από το usb και επιλογή γλώσσας στο σημείο που αρχίζει το βήμα "Εγκατάσταση των windows 8" μου σκάει αυτό το error. Δοκίμασα κ ξαναέφτιαξα το φλασάκι αλλά πάλι το ίδιο. Ωστόσο δεν ξέρω αν τη 2η φόρα ξανακατέβασε τπτ ή απλά χρησιμοποίησε αυτό που είχε κατεβάσει για να ξανα-διαμορφώσει το στικάκι. MoviemakerGr, το .iso και να το ξαναφτιάξω για το στικάκι δεν επηρεάζει τη διαμόρφωση του στικακίου (!) νομίζω. Απλά δημιουργει ένα iso για να το κάψεις σε cd. Αυτό θα κάνω όταν πάω σπίτι απλά δεν έχω dvd στο pc και θα είναι μανούρα.
Avatar_GR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Να κάνω μια χαζή ίσως ερώτηση, Στοιχεία, ονόματα και τηλέφωνα βάλατε αληθινα ; Εγώ δεν έβαλα τα αληθινά. Μόνο email και τηλέφωνο έβαλα αληθινά. Αλλά προσοχή στα στοιχεία της κάρτας εκεί θέλει αληθινά, εκτός αν έχεις prepaid, οπότε βάζεις ότι θες... -Παιδιά εγώ τα αγόρασα ενώ είχα βάλει την δοκιμαστική έκδοση των windows 8 πάνω στο μηχάνημα, οπότε όποιος φοβάται για τα σπασμένα, ας κάνει αυτό... Ας κατεβάσει την δοκιμαστική έκδοση των windows 8 και ας τα αγοράσει μετά από εκεί.
Xorxhs! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Μου ηρθε και το key σημερα για τον Media Center ( 2days after )
achilles_g_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Επειδή δεν διαβάζει κανένας τους όρους χρήσης: Μπορώ να μεταφέρω το λογισμικό σε άλλον υπολογιστή ή χρήστη; Μπορείτε να μεταφέρετε το λογισμικό σε άλλον υπολογιστή που ανήκει σε εσάς. Επιτρέπεται επίσης να μεταφέρετε το λογισμικό (μαζί με την άδεια χρήσης) σε υπολογιστή που ανήκει σε κάποιο άλλο άτομο εάν a) είστε ο πρώτος χρήστης του λογισμικού με άδεια χρήσης και b) ο νέος χρήστης συμφωνεί με τους όρους της παρούσας σύμβασης. Για να κάνετε αυτήν τη μεταφορά, πρέπει να μεταφέρετε το αρχικό μέσο αποθήκευσης, το πιστοποιητικό αυθεντικότητας, το κλειδί προϊόντος και την απόδειξη αγοράς απευθείας σε αυτό το άλλο άτομο, χωρίς να διατηρήσετε αντίγραφα του λογισμικού. Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το αντίγραφο ασφαλείας που σας επιτρέπουμε να δημιουργήσετε ή το μέσο αποθήκευσης στο οποίο περιλαμβάνεται το λογισμικό για να μεταφέρετε το λογισμικό. Κάθε φορά που μεταφέρετε το λογισμικό σε έναν νέο υπολογιστή, πρέπει να καταργείτε το λογισμικό από τον προηγούμενο υπολογιστή. Δεν επιτρέπεται να μεταφέρετε το λογισμικό για να χρησιμοποιήσετε άδειες χρήσης από κοινού σε υπολογιστές. Επιτρέπεται να μεταφέρετε το λογισμικό Get Genuine Windows, το λογισμικό Pro Pack ή Media Center Pack μόνο μαζί με τον υπολογιστή που διαθέτει άδεια χρήσης.
adi32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Αν εχω αυθεντικα vista ή απο παλια xp μπορω νανω τιποτα ή αδικος κοπος ?
Alxnks Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Επειδή δεν διαβάζει κανένας τους όρους χρήσης: Μπορώ να μεταφέρω το λογισμικό σε άλλον υπολογιστή ή χρήστη; Μπορείτε να μεταφέρετε το λογισμικό σε άλλον υπολογιστή που ανήκει σε εσάς. Επιτρέπεται επίσης να μεταφέρετε το λογισμικό (μαζί με την άδεια χρήσης) σε υπολογιστή που ανήκει σε κάποιο άλλο άτομο εάν a) είστε ο πρώτος χρήστης του λογισμικού με άδεια χρήσης και b) ο νέος χρήστης συμφωνεί με τους όρους της παρούσας σύμβασης. Για να κάνετε αυτήν τη μεταφορά, πρέπει να μεταφέρετε το αρχικό μέσο αποθήκευσης, το πιστοποιητικό αυθεντικότητας, το κλειδί προϊόντος και την απόδειξη αγοράς απευθείας σε αυτό το άλλο άτομο, χωρίς να διατηρήσετε αντίγραφα του λογισμικού. Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το αντίγραφο ασφαλείας που σας επιτρέπουμε να δημιουργήσετε ή το μέσο αποθήκευσης στο οποίο περιλαμβάνεται το λογισμικό για να μεταφέρετε το λογισμικό. Κάθε φορά που μεταφέρετε το λογισμικό σε έναν νέο υπολογιστή, πρέπει να καταργείτε το λογισμικό από τον προηγούμενο υπολογιστή. Δεν επιτρέπεται να μεταφέρετε το λογισμικό για να χρησιμοποιήσετε άδειες χρήσης από κοινού σε υπολογιστές. Επιτρέπεται να μεταφέρετε το λογισμικό Get Genuine Windows, το λογισμικό Pro Pack ή Media Center Pack μόνο μαζί με τον υπολογιστή που διαθέτει άδεια χρήσης. Ώπα! Δηλαδή μπορώ, κατεβάζοντας μια 32αρα και μια 64αρα έκδοση, να τις βάλω σε όλα μου τα pc που έχω? Κατάλαβα σωστά αυτά που παρεθεσες? Αν ειναι έτσι καρασυμφερει, 30 ευρώ για 9 pc/laptop/netbook!!
deadp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 "Κάθε φορά που μεταφέρετε το λογισμικό σε έναν νέο υπολογιστή, πρέπει να καταργείτε το λογισμικό από τον προηγούμενο υπολογιστή. Δεν επιτρέπεται να μεταφέρετε το λογισμικό για να χρησιμοποιήσετε άδειες χρήσης από κοινού σε υπολογιστές." Νομίζω ότι προσπαθούμε να καταλάβουμε αυτό που μας συμφέρει κι όχι το αυτονόητο στην περίπτωση αυτή.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Το έχω φτιάξει το φλασάκι από το WindowsUpgrader (δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται) και όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση μετά το boot από το usb και επιλογή γλώσσας στο σημείο που αρχίζει το βήμα "Εγκατάσταση των windows 8" μου σκάει αυτό το error. Δοκίμασα κ ξαναέφτιαξα το φλασάκι αλλά πάλι το ίδιο. Ωστόσο δεν ξέρω αν τη 2η φόρα ξανακατέβασε τπτ ή απλά χρησιμοποίησε αυτό που είχε κατεβάσει για να ξανα-διαμορφώσει το στικάκι. MoviemakerGr, το .iso και να το ξαναφτιάξω για το στικάκι δεν επηρεάζει τη διαμόρφωση του στικακίου (!) νομίζω. Απλά δημιουργει ένα iso για να το κάψεις σε cd. Αυτό θα κάνω όταν πάω σπίτι απλά δεν έχω dvd στο pc και θα είναι μανούρα. Όταν πας σπίτι στο Pc που τα κατέβασες πρέπει να σου έχει μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας που μπορείς να ξανακάνεις όποια διαδικασία θέλεις .. δοκίμασε το μήπως το λάθος έχει γίνει στην μεταφορά προς το usb.
Alxnks Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 "Κάθε φορά που μεταφέρετε το λογισμικό σε έναν νέο υπολογιστή, πρέπει να καταργείτε το λογισμικό από τον προηγούμενο υπολογιστή. Δεν επιτρέπεται να μεταφέρετε το λογισμικό για να χρησιμοποιήσετε άδειες χρήσης από κοινού σε υπολογιστές." Νομίζω ότι προσπαθούμε να καταλάβουμε αυτό που μας συμφέρει κι όχι το αυτονόητο στην περίπτωση αυτή. Χάρηκα με το πρώτο κομμάτι και δεν έδωσα σημασία προς το τέλος Τότε δεν ξέρω, ειναι αυτονόητο ότι αν πάρω άλλο υπολογιστή θα μεταφέρω το λογισμικό, ή εάν κανω φορματ ότι θα το ξαναπερασω, δεν θα τους ρωτούσα κιόλας!! Έτσι όπως το λένε..σου δίνουν (σε πολλές γραμμές κειμένου) τη χαρά ότι μπορείς να το βάλεις και σε αλλα μηχανήματα...καιμετά (σε μισή γραμμή κειμένου) σου βάζουν έναν όρο που σου αναιρεί το παραπάνω, προσαρμόζοντας το στο αυτονόητο...χαίρω πολύ.
iceman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τσάμπα ακόμα και τα 15 ευρώ παιδιά! Λειτουργικό για tablets.. και παππούδες Ωραία μας τα πήρε πάλι η MS ..... 1
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Τσάμπα ακόμα και τα 15 ευρώ παιδιά! Λειτουργικό για tablets.. και παππούδες Ωραία μας τα πήρε πάλι η MS ..... Κολοκυθόπιτα..... μπορείς να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις..
remalis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Όταν πας σπίτι στο Pc που τα κατέβασες πρέπει να σου έχει μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας που μπορείς να ξανακάνεις όποια διαδικασία θέλεις .. δοκίμασε το μήπως το λάθος έχει γίνει στην μεταφορά προς το usb. Ευχαριστώ για το χρόνο σου μαν για να μου απαντήσεις αλλά δε νομίζω ότι διάβαζεις αυτά που γράφω. Και στα 2 μηνύματα λέω ότι χρησιμοποίησα τον windowsupgrader , που είναι το πρόγραμμα που κατεβάζεις και μέσω αυτού αγοράζεις τα windows και κάνεις και την εγκατάσταση με όποιο τρόπο επιλέξεις. Επίσης λέω ότι δοκίμασα να ξαναφτιάξω το φλασάκι ξανά 2 φορές (συνολικά 3) στις οποίες πάλι δεν λειτούργησε. Και ψάχνοντας στο ιντερνετ για το πρόβλημα είδα που είπαν κάποιοι ότι το αρχείο που κατέβασαν είχε πρόβλημα (το hash δεν ήταν το ίδιο με αυτό που θα έπρεπε) και το ξανακατέβασαν και λύθηκε. Ωστόσο εγώ δεν κατεβάζω κάποιο αρχείο. Ο,τι γίνεται, γινεται μεσω του προγράμματος, το όποίο όταν ξαναφτιάχνει το στικάκι δεν ξανακατεβάζει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις