Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά ξέρει κανείς αν πρέπει να γίνει η εγκατάσταση σήμερα οπωσδήποτε? Κάποιος να απαντήσει σε αυτό και θα του κάνω δώρο κωδικό για το media center Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xman249 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 BF-BJVV-YKQY-F849-GY6 γιουργιάαα αν δεν παίζει θα είναι ο άλλος που έχω Όποιος το πήρε ας το πει για να κανονίσω και 2ο. (Μη στέλνετε άδικα Pm) το πήρα αδερφέ ευχαριστώ τα κατεβάζω ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 SOS: Σήμερα λήγει η προσφορά! Έχω υπολογιστή με Windows 7 αγορασμένο τον Οκτώβρη. Ερωτήσεις:1)Τα παίρνω με 15€; 2) Θα πρέπει να σώσω προγράμματα κλπ από τα 7;3) Αξίζει; Αν δεν μου αρέσει, πρέπει να κάνω επανεγκατάσταση τα 7 ή μπορώ να κάνω ένα downgrade;4) Από αύριο, τί τιμή προβλέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikesss Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Έχω έναν εκπτωτικό κωδικό που περισσεύει. Όποιος τον θέλει, ας απαντήσει σε αυτό το post, για να τον κατοχυρώσει και θα του στείλω pm με τον κωδικό σε λίγη ώρα που θα επιστρέψω σπίτι. ενδιαφερομαι Ο κωδικός δόθηκε στον Captain Nemo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 SOS: Σήμερα λήγει η προσφορά! Έχω υπολογιστή με Windows 7 αγορασμένο τον Οκτώβρη. Ερωτήσεις: 1)Τα παίρνω με 15€; 2) Θα πρέπει να σώσω προγράμματα κλπ από τα 7; 3) Αξίζει; Αν δεν μου αρέσει, πρέπει να κάνω επανεγκατάσταση τα 7 ή μπορώ να κάνω ένα downgrade; 4) Από αύριο, τί τιμή προβλέπεται; 1)Ναι 2)Δεν ξέρω αν παίζουν τα προγράμματα πάντως μπορείς να κάνεις αναβάθμιση...δηλαδή να μην πειράξει τα αρχεία σου (εικόνες,εγγραφα κτλπ) 3)Δεν έχει downgrade... 5)500% πάνω Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να τα εγκαταστήσεις σήμερα ή σήμερα πρέπει να πάρεις τον κωδικό (και κάνεις την εγκατάσταση αυριο)...αν και κανεις δεν ξέρει έτσι όπως το κόβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 "Οι επιλέξιμοι πελάτες θα πρέπει να εγγραφούν για το Windows Upgrade Offer μέσω αυτής της τοποθεσίας web μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013." από εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια sos βαζω τα στοιχια μου αλλα τον ταχυδρομικο κωδικα το βγαζει λαθος και δεν με αφηνει να προχωρησω τι διαδικασια.Λεει δεν ειναι σε σωστη μορφη!Στο προγραμμα που κανεις αγορα μεσα απο τα windows ολα αυτα.. Επισης αν μπορει καποιος ας μου απαντησει αν μπορω να κατεβασω σε iso για clean install μη κανω καθε φορα upgrade απο windows 7 σε καθε φορματ.Ευχαριστω! Οκ το βρηκα ο ταχυδρομικος κωδικας πρεπει να ειναι σε μορφη 188 77 και οχι σε 18 777 Μπορω να κατεβασω απευθειας σε iso; Γιατι ειμαι με mobile broadband τνχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 "Οι επιλέξιμοι πελάτες θα πρέπει να εγγραφούν για το Windows Upgrade Offer μέσω αυτής της τοποθεσίας web μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013." από εδώ Αυτό αναφέρετε για αυτούς που αγόρασαν λαπτοπ μετά τον ιούνιο...δεν το ήξερε οτι δεν λήγει σήμερα για αυτούς (τουλάχιστον έτσι κατάλαβα) Ρε παιδια sos βαζω τα στοιχια μου αλλα τον ταχυδρομικο κωδικα το βγαζει λαθος και δεν με αφηνει να προχωρησω τι διαδικασια. Λεει δεν ειναι σε σωστη μορφη! Στο προγραμμα που κανεις αγορα μεσα απο τα windows ολα αυτα.. Επισης αν μπορει καποιος ας μου απαντησει αν μπορω να κατεβασω σε iso για clean install μη κανω καθε φορα upgrade απο windows 7 σε καθε φορματ. Ευχαριστω! Οκ το βρηκα ο ταχυδρομικος κωδικας πρεπει να ειναι σε μορφη 188 77 και οχι σε 18 777 Μπορω να κατεβασω απευθειας σε iso; Γιατι ειμαι με mobile broadband τνχ! Ναι μπορείς να κάνεις clean install Πρώτα θα το κατεβάσει και μετά θα επιλέξεις να το αποθηκεύσει σε iso 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Τωρα κανει ληψη απο το προγραμμα. Που το αποθηκευει ξερουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Θα σου δημιουργηθεί ένα εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και από εκεί θα το δεις... Θα πατήσεις εγκατάσταση με δημιουργία μέσου και μετά άμα θες κανεις εγκατάσταση με φλασάκι ή το αποθηκεύεις σε iso Το iso το αποθηκεύει στα έγγραφά μου νομίζω... (τουλάχιστον εμένα εκεί πήγε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Προσοχη γιατι καποιοι κωδικοι των €15 δεν ειναι για clean install ειναι μονο για αναβαθμιση . Σε αφηνει να κανεις clean install αλλα μετα δεν σε αφηνει να τα κανεις activation. Επειδη μου συνεβει εχτες αν σας συμβει και εσας καντε τα βηματα που ειναι στο 1ο ποστ αυτου του θεματος και θα γινει το activation κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Φεύγω επιτέλους για format ευχηθείτε μου καλή τύχη! Όποιος το πάρει ας το πει για να μην παιδεύονται οι υπόλοιποι BF-JMMJ-PDKD-D4PJ-322 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμαζω τον κωδικο ευχαριστω! Και καλη τυχη >>>>>>αν και δεν την χρειαζεσαι καθονται μια χαρα τα 8!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Όποιος θέλει κωδικό για το media center ας μου το πει! Ο πρώτος που θα στείλει πμ είναι δικός του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekn1c Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Φεύγω επιτέλους για format ευχηθείτε μου καλή τύχη! Όποιος το πάρει ας το πει για να μην παιδεύονται οι υπόλοιποι BF-JMMJ-PDKD-D4PJ-322 Ο κωδικος ηδη χρησιμοποιηθηκε απο καποιον ,αν εχει καποιος κωδικο για win 8 με €15 και δεν τον χρειαζεται ας τον στειλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις