Downloadpercent Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 είναι η κανονική έκδοση ή κάποια έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες για φοιτητές? http://msdnaa-anafandon.grnet.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ποια εκδοση ειναι.Μπορει να τα περσσει πανω απο εναν υπολογιστη;αμα ειναι premium; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Το λογισμικό αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον χρήστη για άλλους σκοπούς (δηλαδή, για προσωπική χρήση). Μετά το πέρας της διδασκαλίας του μαθήματος ή της σχετικής έρευνας θα πρέπει να απεγκαταστήσουν από τον Η/Υ τους το λογισμικό ή αν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για άλλη χρήση θα πρέπει να προμηθευτούν ανάλογη άδεια χρήσης από έναν εμπορικό συνεργάτη της Microsoft. Μετά το πέρας των υποχρεώσεων αυτών το λογισμικό θα πρέπει να απεγκαθίσταται ή αν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για άλλη χρήση θα πρέπει να προμηθευτούν ανάλογη άδεια χρήσης από εμπορικό συνεργάτη της Microsoft. http://www.tuc.gr/?id=1426 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 http://www.tuc.gr/?id=1426 Οι διευκρινισεις του site ειναι,στην καλυτερη περιπτωση,outdated. Οποιοδηποτε λογισμικο κατεβασεις απο Dreamspark μπορει να χρησιμοποιηθει ακομα και μετα την διακοπη της φοιτητικης ιδιοτητας αρκει να χρησιμοποιηθει για προσωπικους και μη επαγγελματικους σκοπους. C/P απο το σχετικο license agreement "You may continue to use the Software you obtained prior to termination of your student status subject to the terms of this license.” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 δηλαδη τελικα μπορει να το κατεβασει ενας φοιτητης και να το εχει και μετα οταν τελειωσει?ξερουμε ποια εκδοση ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν ξαναδιαβασεις οτι εγραψα θα παρεις την απαντηση σου.Οι εκδοσεις ειναι συνηθως professional(32&64bit),δεν νομιζω να εχω δει ποτε διαφορετικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Οι εκδοσεις ειναι συνηθως professional(32&64bit),δεν νομιζω να εχω δει ποτε διαφορετικη. Confirmed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vouloubasis150 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 επειδη δεν καταλαβα.... πως μπορω εγω ως φοιτητης να παρω τα windows 8 γνησια???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Εαν η σχολη σου σου δινει προσβαση στο dreamspark, μπαινεις με τον λογαριασμο σου και κατεβαζεις οτι αγαπας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 επειδη δεν καταλαβα.... πως μπορω εγω ως φοιτητης να παρω τα windows 8 γνησια???? Αν η σχολή σου διαθέτει DreamSpark Premium, ναι. Δεν έχουν όλες. Η δικιά μου πχ είχε MSDNAA, και τώρα που μετακόμισαν τα isos στο Dreamspark δεν έχει πια. Πάντως νομίζω η διαφορά είναι κυρίως..... ηθική. Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για επαγγελματικό σκοπό, μόνο στο σπίτι, όπου μπορείς να έχεις και πειρατικά χωρίς κυρώσεις edit: Με πρόλαβε ο Gi0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vouloubasis150 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αν η σχολή σου διαθέτει DreamSpark Premium, ναι. Δεν έχουν όλες. Η δικιά μου πχ είχε MSDNAA, και τώρα που μετακόμισαν τα isos στο Dreamspark δεν έχει πια. Πάντως νομίζω η διαφορά είναι κυρίως..... ηθική. Δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για επαγγελματικό σκοπό, μόνο στο σπίτι, όπου μπορείς να έχεις και πειρατικά χωρίς κυρώσεις edit: Με πρόλαβε ο Gi0. πως μπορω να δω αν ειναι η σχολη μου στο dreamspark? η σχολη μου ειναι το εθνικο καποδιστριακο πανεπηστημιο αθηνων... πως μπορω να δω αν ειναι η σχολη μου στο dreamspark? η σχολη μου ειναι το εθνικο καποδιστριακο πανεπηστημιο αθηνων... νομιζω οτι ανηκει το εθνικο καποδηστριακο απο καπου που το διαβασα...αλλα αν ξερετε σιγουρα πειτε μου και σεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vouloubasis150 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 ειναι τελικα το εθνικο καποδιστριακο στο dreamspark? αν ναι ποια διαδικασια πρεπει να κανω για να κατεβασω.... και τελος μπορω να κατεβασω τα windows 7 και τα 8 απο αυτο το site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 ειναι τελικα το εθνικο καποδιστριακο στο dreamspark? αν ναι ποια διαδικασια πρεπει να κανω για να κατεβασω.... Στη θεση σου θα περνουσα μια βολτα απο τη γραμματεια και θα ρωτουσα τους συμφοιτητες μου για σιγουρια. και τελος μπορω να κατεβασω τα windows 7 και τα 8 απο αυτο το site? Nαι, μπορεις και τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vouloubasis150 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Στη θεση σου θα περνουσα μια βολτα απο τη γραμματεια και θα ρωτουσα τους συμφοιτητες μου για σιγουρια. Nαι, μπορεις και τα δυο. γενικα τι μπορω να κατεβασω? και ποσα? υπαρχει περιορισμος στο download? τελος ποια ειναι η διαδικασια γιατι δεν εχω πολυ καταλαβει... που μπαινω για να τα κανω ολα αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μπρορει να έχει η σχολή σου άλλο όχι το τμήμα σου, συνήθως τμήματα πληροφορικής έχουν, εκτός απο εμάς τους μουλους του Ε.Α.Π. που δεν έχουμε τίποτα... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα