Προς το περιεχόμενο

American Horror Story Season 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καλυτερη περυσινη σειρα ξεκινησε προχθες με ενα επεισοδιο εκπληκτικο. Με τους καλυτερους παλιους (jessica lange, Evan Peters) και ενα θεμα με πολυ ψωμι προβλεπεται χρονια θρυλος.

Η σκηνη με την jessica Lange kai ton Fiennes απλα επικη...

http://www.imdb.com/title/tt2106795/

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χθες βραδυ το ειδα και δεν τρελαθηκα.ημουν και κουρασμενη αν δεν ηταν η σκηνη Lange/Fiennes θα ειχα ξεραθει...μου την εσπασε που μπερδεψαν πολλα ειδη

εκτος απο το τρελαδικο εχουμε φαντασματα,εξωγηινους και ζομπι.ζομπι δεν ηταν αυτα που τους πηγες κρεας η αδελφη?

Δημοσ.

πολυ ωραιο το επεισοδιο αλλα με ξενερωσε εκει με

με την ρομποτικη αραχνη-εξωγηινο

Δημοσ.

Mετρια εναρξη, δεν μου εκατσε καλα

το εξωγηινο αραχνακι. Ηλπιζα πως ολα αυτα με τους εξωγηινους θα ηταν στο μυαλο του τυπου

Δημοσ.

Στην σκηνή

με το αραχνάκι, επέστρεψε εκείνο το γαμάτο feeling που είχα όταν έβλεπα X-Files και (ξανα)συνειδητοποίησα πόσο γαμάτη σειρά ήταν.

Καλά κάναν πάντως και μπλέξαν εξωγήινους. Είπαμε η σειρά είναι ένα αφιέρωμα στα αμερικάνικα χορορ-τρόμου. Δεν μπορεί να λείπουν οι εξωγήινοι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Mετρια εναρξη, δεν μου εκατσε καλα

το εξωγηινο αραχνακι. Ηλπιζα πως ολα αυτα με τους εξωγηινους θα ηταν στο μυαλο του τυπου

Στην σκηνή

με το αραχνάκι, επέστρεψε εκείνο το γαμάτο feeling που είχα όταν έβλεπα X-Files και (ξανα)συνειδητοποίησα πόσο γαμάτη σειρά ήταν.

Καλά κάναν πάντως και μπλέξαν εξωγήινους. Είπαμε η σειρά είναι ένα αφιέρωμα στα αμερικάνικα χορορ-τρόμου. Δεν μπορεί να λείπουν οι εξωγήινοι.

Plus εχει να κανει και με την εποχη που εγινε η οποια αν θυμαμαι καλα (απο οσα εχω διαβασει :P) ηταν full σε θεασεις ufo και "απαγωγες".

Βασικα με εχει πορωσει και μονο το concept της σεζον, απο τις λιγες σειρες που πραγματικα ανυπομονω να βγει νεο πραμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή αρχή...πολλά μέτωπα ανοίχτηκαν από το 1ο κιόλας επεισόδιο...θα γίνει χαμός και φέτος πάλι!!! :devil:

Το θέμα των εξωγήινων είναι σίγουρα "leap of faith" από την πλευρά των δημιουργών, αλλά πιστεύω με την τρέλα που τους διακρίνει θα το φέρουν εις πέρας!!!

Δημοσ.

πολύ καλο αλλα με μπέρδεψε λίγο τώρα αυτό είναι το σπίτι της 1η season έτσι?

επίσης από παλιούς είναι η ξανθιά,ο 'γιος' τις και ποιος άλλος?

Δημοσ.

πολύ καλο αλλα με μπέρδεψε λίγο τώρα αυτό είναι το σπίτι της 1η season έτσι?

επίσης από παλιούς είναι η ξανθιά,ο 'γιος' τις και ποιος άλλος?

και ο zachary quinto που εκανε τον γκει αλλα δεν νομιζω να τον ειδα στο πιλοτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...