gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Z77x d3h and 3570k με h80 with nf p12 nf f12 θα καταφερω το στοχο μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Z77x d3h and 3570k με h80 with nf p12 nf f12 θα καταφερω το στοχο μου? γιατι να το κανεις αυτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ενοικιαζω σερβερς , ετσι για το γαμοτο και καλο gaming Btw το cpu μου δεχεται 4 pin power Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qweRRr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν! Για ποστάρε τώρα θερμοκρασίες! Με στοκ είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 yy το κουτι μου ειναι το haf 912 plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πάρε πρώτα ψύκτρα τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 εχει την Η80 Βαγγέλη! Τώρα τι θέλει να τα κάνει τα 5Ghz δεν έχω καταλάβει. Z77x d3h and 3570k με h80 with nf p12 nf f12 θα καταφερω το στοχο μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν! Για ποστάρε τώρα θερμοκρασίες! Με στοκ είσαι? yy Νίκο μπερδεύτηκα με αυτό. Αν θυμάμαι καλά ο φίλος έχει ...σπασμένη μητρική. Δεν ξέρω πόσο θα τον επηρεάσει αυτό στον μεγαλεπήβολο στόχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Φτιάξε μου τη μέρα Μόλις είδα άλλο ένα θέμα που ψάχνει για υδρόψυξη. Αν έχει "σπασμένη" μητρική μήπως έχει άλλες προτεραιότητες και όχι τις λίμνες και τις θάλασσες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγώ τώρα γιατί κατάλαβα ότι δεν έχει ούτε την H80 αλλά θέλει να την πάρει? Gamer HD: H υδρόψυξη δεν αξίζει σχεδόν ποτέ από την σκοπιά των επιδόσεων. Άλλα πράγματα προσφέρει. Γιατί? Γιατί με τα λεφτά που κοστίζουν i5 3570K +H80 παίρνεις i7 3770K και με τα λεφτά που κοστίζουν ι5 3570Κ + καλή custom παίρνεις ...i7 3930K.... Όπως καταλαβαίνεις, αν κάνεις κάτι, για χόμπι θα το κάνεις, ούτε για τις "επιδόσεις" ούτε για τα 5GHz. Τώρα για την ενοικίαση servers που λες, δεν ξέρω που το άκουσες και πως το συνδέεις, αλλά αν θέλεις κάτι, τότε αυτό είναι στταθερό μηχάνημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 αλλαξα μητρικη και δεν εχω παρει το h80 θελω να κανω custom μονο για τις καρτες και αυτες το θελουν σιγουρα.. νε κοιτα δεν θελω HT ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ . Τελικα γινεται με τον h80 ή θελει τελικα custom ? 4.5 τα φτανω ευκολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Συγνώμη για να καταλάβω και να προσπαθήσω να μπω στο θέμα. Θες να βάλεις νερό για να πας στα 5GHz ή θες να βάλεις νερό για άλλους λόγους όπως ησυχία; Σε ρωτάω γιατί όπως διαβάζω το μήνυμά σου καταλαβαίνω ότι θες να βάλεις στις κάρτες ΜΟΝΟ θελω να κανω custom μονο για τις καρτες και αυτες το θελουν σιγουρα Τελικά τι θες; Επίσης καλό είναι να βάζεις και κανένα σημείο στίξης γιατί δε βγαίνει και πολύ άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 κοιτα για τον cpu μα αρεσει to h80 .Αλλα χρειαζομαι κατι να κρατα κριες και τις καρτες μου και εχει σκεφτομαι custom ειναι trifire . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αν πας σε watercooling θα πας και στο cpu. Ολα σε ένα... Αλλά αν με το trifire εννοείς ότι έχεις 3 κάρτες γραφικών και δεν είναι typo ΜΟΝΟ τα blocks θα κάνουν 300ευρώ αν μιλάμε για τελευταίας γενιάς κάρτα. Αν όχι δεν αξίζει καν να τις βάλεις. Απο εκεί και πέρα έχεις ιδέα απο o/c? Γιατί για να ρωτάς αν μπορείς να πας 5 και μετά να κάνεις "υποχώρηση" στα 4.5 δεν σε κόβω για σχετικό. Ξαναλέω λοιπόν. ΑΝ το κάνεις μόνο για το o/c ΜΗ το κάνεις. Αν το κάνεις επειδή σου έχει ζαλίσει τον έρωτα το κουτί σκέψου το και πάλι αλλά δεν ξέρω πως θα τα στριμώξεις εκει μέσα ψυγεία και όλα τα σχετικά. Με 3 κάρτες γραφικών θα έπρεπε να έχεις full tower. Πόσταρε σε παρακαλώ ένα screenshot απο τις θεμοκρασίες σου για να δούμε και το σύστημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 7950 x 3 xd εμ μονο στις δυο η αλλη ειναι οκ εμ δεν εχω παρει το h80 ακομα εχει ενα 200 μπροστα και ενα απο πανο διο 120 πισω και πλαγια και εχει υποδοχεσ να βαλω εξωτερικα το ψυγειο η τη δεξαμενη haf912plus το cpu fan ακουγεται μονο σε bf3 kai isixa και εχει πολικο ψυχος εκει μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις