Andreas2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Οι νοητικά καθυστερημένοι πως είναι έτσι; Γιατί με πιάνει κατάθλιψη όταν σκέφτομαι πως είμαι.
Andreas2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σοβαρά μιλάω. Είμαι ο Καιάδας στο aspiesforfreedom.
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ανδρέα, γενικά λες μαλακίες αλλά καταλαβαίνεις τον απέναντι. Για μένα είσαι παραδομένος χαζός, αλλά όχι καθυστερημένος. 2
Andreas2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πάντως ακούω ποιοτική μουσική αν λέει κάτι αυτό. 1
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα πράγμα που δείχνει ότι δεν έχεις χάσει κάθε ελπίδα.
kirileman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Να μην μπω στον κόπο να ρωτήσω για τον τίτλο, έτσι;
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα πράγμα που δείχνει ότι δεν έχεις χάσει κάθε ελπίδα. Το καλό πρόσωπο του Lucifer κυρίες και κύριοι 1
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πάντως ακούω ποιοτική μουσική αν λέει κάτι αυτό. Κάτσε' date=' τι εννοείς "ποιοτική μουσική"; Το καλό πρόσωπο του Lucifer κυρίες και κύριοι Για μια και μοναδική εμφάνιση στο φόρουμ μας!
Andreas2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Εννοώ Tangerine Dream, Brian Eno, Miles Davis και τα λοιπά.
little loulou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Οι νοητικά καθυστερημένοι πως είναι έτσι; Γιατί με πιάνει κατάθλιψη όταν σκέφτομαι πως είμαι. εσωτερική αναζήτηση..εύγε! Δείγμα σκεπτόμενου ανθρώπου. Πάλι εύγε! 1
christiana78 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 απο τους σκυλάδες έχεις 1000 παραπάνω iq οπότε εκτός κι αν τα 3/4 της ελλάδας είναι καθυστερημενοι........ .......χμμμμ 2
InfectedMushroom Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μην το κλειδώσετε σας παρακαλώ , θέλω πραγματικά να τον βοηθήσω.... Αντρεα , το πρόβλημά σου ξέρεις ποιο είναι? Πάσχεις απο μαζοχιστική διαταραχή προσωπικότητας. Ένα απο τα συμπτώματα της διαταραχής αυτής , είναι και το συνεχές παράπονο , ο μηδενισμος , και ένα αίσθημα του στυλ "είμαι άρρωστος , λυπηθείτε με" , κοινώς κλαψομουνίαση. Επίσης τα χαρακτηριστικά του μαζοχιστή είναι : Ένα χρόνιο υποκειμενικό αίσθημα οδύνης...που εμφανίζεται σα μια τάση να παραπονιέσαι" (κλαψομουνιά). "Χρόνιες τάσεις αυτοβασανισμού και αυτοταπείνωσης ("ηθικός μαζοχισμός"). 1) Προκλητική συμπεριφορά, εν είδει νηπιακής μοχθηρίας . Προκαλώ τους άλλους a. Είτε μέσω του σαδισμού ( « Δεν με αγαπάς , είσαι πολύ κακός/ή») b. Είτε μέσω της εκδίκησης – σαδισμού («Δεν με αγάπησες / με απόρριψες? Να πεθάνεις , σου εύχομαι τα χειρότερα , θα κάνω τα πάντα για να σε καταστρέψω») c. Είτε μέσω της θυματοποίησης: 'Κοίτα πόσο άθλιος είμαι - αγάπα με!'... d. Είτε μέσω μιας ναρκισσιστικής- σαδιστικής απαίτησης : 'Πρέπει να μ' αγαπάς, θα σ' αναγκάσω να μ' αγαπάς. Αν δεν μ' αγαπάς, θα σε κάνω να θυμώσεις!'.. . ........... ................. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να το λύσεις , έχω πολύ υλικό να σε βοηθήσω......... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις