Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Πριν λίγες ώρες πηγα να πιάσω ένα αγριο γατάκι,και αυτό με δάγκωσε πολύ δυνατα στο δάχτυλο του χεριού μου και έτρεχε και αίμα για 2-3 λεπτα.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι αρρωστιες μπορώ να κολλησω? και τι εξετάσεις πρέπει να κάνω?

Να πω επίσης οτι πριν λίγους μήνες έκανα εμβόλιο για αντιτέτανο.οποτε έιμαι καλύμενος σ αυτό.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι να μας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα, http://voices.yahoo....ous-447579.html

Δες γιατρό καλού κακού, στην χειρότερη να σου γράψει προληπτικά αντιβιοτικά.

Υπ'όψην οτι η αναζήτηση στο διαδίκτυο προκαλεί συχνά λανθασμένα συμπεράσματα.

Ψάχνεις για πονοκέφαλο και σου βγάζει πως έχεις σχιζοφρένεια και ελονοσία.

Αν και εγώ δεν θα το άφηνα, χλωμό να κόλλησες κάτι, προσωπικά με έχουν γρατζουνίσει/δαγκώσει πάνω στο παιχνίδι αρκετές αδέσποτες, αν και όχι τόσο δυνατά.

edit: έδωσα λάθος λινκ.

Δημοσ.

Το επικινδυνο στις γατες ειναι τα νυχια τους γιατι ειναι γεματα μικροβια, απο το δαγκωμα δυσκολα να κολησεις κατι.

• Like 1
Δημοσ.

Lary7 και το στόμα έχουν βακτηρίδια, φαντάζομαι στις αδέσποτες θα γίνεται χαμός.

Δημοσ.

μ'εχουν δαγκώσει και γρατζουνίσει άπειρες φορές....

δεν έχω πάθει κάτι, χτες μάλιστα έκανα εξετάσεις χοληστερίνης και βγήκαν πολύ καλές...

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεις ότι πρήζεται και πονάει πας σε γιατρό να σου δώσει αντιβίωση (μου έχει συμβεί). Το κόβω χλωμό αφού έτρεχε πολύ αίμα.

Βάλε αντισηπτικό και είσαι οκ.

Δημοσ.

Lary7 και το στόμα έχουν βακτηρίδια, φαντάζομαι στις αδέσποτες θα γίνεται χαμός.

ναι , γιατι οι αλλες τα πλενουν τα δοντια τους...:P

• Like 2
Δημοσ.

Αυτη ηταν η συμβουλη της κτηνιατρου κουμπαρας μας οταν θελαμε να εχουμε γατες σαν μικρα παιδια και η μανα μου αντιδρουσε. Αλλωστε το οτι εχουν βακτηρια δεν σημαινει οτι αυτα μπορουν να αναπαραχτουν στο ανθρωπινο σωμα, πλην της λυσας ισως.

Δημοσ.

λοιπον πήγα σε 3 φαρμακεια και 1 νοσοκομείο και κανεις δεν έιχε αντιλυσσικό ορο.μου έιπαν όλοι οτι δεν υπάρχει κινδυνος να εχω μολυνθει απο λύσσα.τι και αν επέμενα, αυτοι με διώξανε.

Τεσπα.το καλο είναι οτι δεν έχει πρηστει,εκει που με δάγκωσε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...