Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου σε όλους τους insomniacs!

Χαρίζεται ένα γατάκι κάτι ημερών, είναι λευκό χρώμα, πάρα πολύ μικρούλι ίσα που περπατάει. Είμαι Αθήνα λοιπόν και ψάχνω κάποιον/α που θέλει να αποκτήσει ένα όμορφο γατάκι.

Εφόσον δε πρόκειται για πώληση, δε το ανέφερα στις αγγελίες, ελπίζω να έχω άμεση ανταπόκριση από κάποιον. Ευχαριστώ προκαταβολλικά

Δημοσ.

Τι ράτσα ήθελες νάναι; Κανα περσικό; Αδέσποτο αδεσποτέξ κλασσικά.

Πάντως είναι πολύ μικρό, πρόσεχέ το πολύ μην σου πεθάνει είναι ακόμα σε κρίσιμη ηλικία

• Like 1
Δημοσ.

Τι ράτσα ήθελες νάναι; Κανα περσικό; Αδέσποτο αδεσποτέξ κλασσικά.

Πάντως είναι πολύ μικρό, πρόσεχέ το πολύ μην σου πεθάνει είναι ακόμα σε κρίσιμη ηλικία

Είναι πολύ μικρό όντως, κάνω ότι μπορώ για να είναι καλά, πρέπει όμως να βρεί έναν μόνιμο ιδιοκτήτη.

Παρακαλώ ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεστε, ρωτήστε φίλους είτε γνωστούς σας! Θα σας είμαι ευγνώμον

Δημοσ.

Υπαρχουν επισης αρκετες "κλινικες" που διατηρουν κτηνιατροι και μπορεις να το πας οταν μεγαλωσει λιγο (1 μηνα ακομα οπωσδηποτε), με σκοπο να το δωσει σε καποιον που ενδιαφερεται να υιοθετησει γατακι. Τις τελευταιες 2-3 γατες μου εγω, ετσι τις πηρα παντως.

Ειναι παρα πολυ μικρο ακομα για να υιοθετηθει, εαν ειναι μαζι με την μητερα του δωστου οπωσδηποτε 1 μηνα ακομα. Εαν οχι προσπαθησε να μην το ταλαιπωρησεις με αλλαγες περιβαλλοντος κλπ απο τωρα, ειναι σε ευαισθητη φαση προς το παρον.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν επισης αρκετες "κλινικες" που διατηρουν κτηνιατροι και μπορεις να το πας οταν μεγαλωσει λιγο (1 μηνα ακομα οπωσδηποτε), με σκοπο να το δωσει σε καποιον που ενδιαφερεται να υιοθετησει γατακι. Τις τελευταιες 2-3 γατες μου εγω, ετσι τις πηρα παντως.

Ειναι παρα πολυ μικρο ακομα για να υιοθετηθει, εαν ειναι μαζι με την μητερα του δωστου οπωσδηποτε 1 μηνα ακομα. Εαν οχι προσπαθησε να μην το ταλαιπωρησεις με αλλαγες περιβαλλοντος κλπ απο τωρα, ειναι σε ευαισθητη φαση προς το παρον.

ναι , μόνο που ο Κτηνίατρος αυτός δεν έχει μεταξύ των Υπηρεσιών του την ευθύνη ανατροφής αδέσποτων μέχρι να βρεθούν ιδιοκτήτες .

Προφανώς κάποιος ψευτοφιλόζωος τα έβαλε τα ζωντανά σε ένα χαρτόκουτο , άφησε ενα σημείωμα " κάνε το καθήκον σου " και έφυγε . Ή θα ππηγε κανονικα σαν πελάτης , θα του είπε "μισο παω να φερω λεφτα" και μη τον ειδατε .

Τεσπα

Τα Κτηνιατρεία και οι Κτηνιατρικές Κλινικές , ΔΕΝ είναι ιδρύματα ανατροφής και προστασίας αδέσποτων . Για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα κυνοκομεια καθως και τα κυνοφιλικα και γαλοφιλικα σωματεια .

Δημοσ.

Γενικα φοβαμαι να το δωσω οπουδηποτε για να το ξεφορτωθω γιατι δεν εμπιστευομαι τις προθεσεις του καθε ανθρωπου, ακομα και αν αυτος ανηκει σε καποιο σωματιο η οτιδηποτε απο τα προαναφερθεντα.

Αν καποιος απο εσας μου προτεινε πραγματι μια αξιολογη κλινικη ειτε καποιον ανθρωπο η μερος που με ασφαλεια θα φιλοξενουσε και θα ανετρεφε το γατακι εως οτου βρεθει ιδιοκτητης, ευχαριστως να το πηγαινα, αλλα ως τωρα δεν εχω δει καποιον να αναφερεται με σαφηνεια σε καποιο μερος η καποιον ανθρωπο η ομαδα ανθρωπων.

Επιμενω και να με συγχωρειτε αν γινομαι σπαστικος, αν οι ιδιοι δεν ενδιαφερεστε, μεταφερετε το σε γνωστους και φιλους σας, ολο κ καποιος θα θελει ενα γατακι σαν αυτο.

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κάνεις , είναι να πάς σε ενα pet shop και να αγοράσεις γάλα σε σκόνη , διότι ΜΟΝΟ τέτοιο γάλα πρέπει να τρώνε τα νεογέννητα ( σε αμια περίπτωση το γάλα που πίνουμε εμείς !!! ) και για κάποιο χρονικό διάστημα να το ταΐζεις .

Έπειτα , θα πας σε εναν Κτηνίατρο προκειμένου να σε συμβουλέψει για το τί πρέπει και μπορείς να κάνεις εσύ , να το εξετάσει και αν θελήσεις για το καλό του , να κάνεις τα τυπικά πρώτα εμβόλια , εστω σαν μια στοιχειώδη προστασία .

Μετά ξεσκίσου και ανέβαζε φωτογραφίες και αγγελίες σε facebook , ιστοσελίδες και φόρουμς γαλοφιλικού αλλα και κυνοφιλικού περιεχομένου , αγγελίες "χαρίζεται" σε οποιαδήποτε σελίδα είσαι μέλος , τυπωσε καμια 50ρια φυλλάδια και κόλλα τα σε σχολή , πολυκατοικία , καρτοτηλέφωνο , κλπ κλπ και επίσης εαν δεν έχει πρόβλημα ο Κτηνίατρος , ζήτα του να το αναρτήσει στο Κτηνιατρείο του .

Α, επίσης πάνε σε pet shop , σχεδόν όλα εχουν αποξω κολλημενα χαρτιά που χαρίζουν ζωα κλπ

Δημοσ.

Πρεπει να το πας σε κτηνιατρο να το εξετασει. Σ αυτη την ηλικια ειναι παρα πολυ ευαισθητα, ισως να θελει αντιβιωση, αποπαρασιτωση.. Πρεπει να το δει γιατρος. Παρε γαλα σε σκονη απο πετ σοπ να του δινεις.

Σε φιλοζωικη δε γινεται να το δωσεις. Απο τη μια εχουν ηδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ζωα, απο την αλλη λογω ηλικιας απαγορευεται να παει σε τετοιο περιβαλλον. Βαλε αγγελιες και πηγαινε το για εξεταση......

Sent from my new iPad using Insomnia

Δημοσ.

Γαλα σε σκονη του εχουμε, google ftw, εχουμε παρει πληροφοριες για να το φροντιζουμε αξιοπρεπως. Τωρα τα εμβολια ειναι αλλη ιστορια, θελει λεφτα και λεφτα δεν....

Στο fb ειναι πλεον ως ανουσιο να ποσταρω, γιατι με τοσα random post απο καθε group για ζωα κλπ, το δικο μου το post χανεται σε μερικα λεπτα, κανεις δεν απανταει καν μονο Like πανε και πατανε... τι να το κανω το Like!!! ας εκαναν share τουλαχιστον να πουν οτι συνεβαλαν στη διαδοση or something...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...