Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω χάνια Κρήτη και έχω γραμμή ΟΤΕ τηλέφωνο και ιντερνέτ

Εδώ και 2 ημέρες δεν έχω τηλέφωνο και ιντερνέτ το τηλέφωνο όταν σηκώσω το ακουστικό δεν ακούγετε το γνωστό τουττουτ είναι σα να μην είναι καθόλου στην πρίζα το τηλέφωνο έκανα κλήση από το κινητό μου στο σταθερό, δεν ακούγετε κουδούνισμα εμφανίζετε όμως ο αριθμός του κινητού μου στην οθόνη του σταθερού, σαν εισερχόμενη κλήση splitter υπάρχει στη γραμμή δοκίμασα και να συνδέσω το τηλέφωνο, απευθείας στη πρίζα,( Κεντρική πρίζα ) αλλά πάλι είναι νεκρό Όσο για το ιντερνέτ δεν συγχρονίσει καθόλου είτε υπάρχει splitter είτε όχι

Έχει κάνεις άλλος παρόμοιο πρόβλημα είτε συνδρομητής του ΟΤΕ είτε σε άλλο παροχο στα χάνια η σε άλλη περιοχή

Δημοσ.

Το έχω δήλωση βλάβη από τη τέταρτη το μεσημέρι

Σήμερα που πηρά τηλέφωνο στο 13888

Μου είπαν ότι θα περάσει τεχνικός μέχρι της 16:00 κατά τις 14 :55 επανήλθε το ιντερνέτ το οποίο μετά από( 30 λεπτά ξανά έπεσε) το τηλέφωνο είναι νεκρό από τη τέταρτη, τεχνικός δεν πέρασε καθόλου πριν λίγο επικοινώνησα, ξανά με το 13888 και μου είπαν ότι εξακολουθεί να είναι ανοιχτή η βλάβη, και ότι την ξανά προώθησαν ως επείγων όποτε ότι γίνει από δευτέρα μαλών σε ερωτήσε,ι μου εάν είναι γενικό το πρόβλημα στην περιοχή μου είπαν ότι δεν έχουν άλλη καταγγελία όποτε μαλών έχω είμαι μόνο ο τυχερός

Δημοσ.

Από σήμερα το μεσημέρι λειτούργει κανονικά το τηλέφωνο μου τώρα το λόγο που είχε χαλάσει δεν τον ξέρω σήμερα διπλά στο καφαο , που παίρνει γραμμές η πολυκατοικία που μένω έβαλαν καινούργιο καφαο φαντάζομαι ότι από αύριο, θα ξεκινήσουν να μεταφέρουν της γραμμές από το παλιό καφαο ,στο καινούργιο και μια τελευταία ερώτηση κατά την μεταφορά τον γραμμών από το παλιό στο καινούργιο, γίνεται διακοπή τηλέφωνου η μεταφέρονται με τέτοιο τρόπο, που δεν επηρεάζονται τα τηλεφωνά ρώτα για να ξέρω σε περίπτωση που δω ότι δεν έχω τηλέφωνο, ότι είναι από αυτό ώστε να μην περνώ πάλι τηλέφωνο και να ξανά δηλώνω βλάβη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...