wlearn.gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Πιθανώς να παρατηρήσατε ότι στις 11 η ώρα (νόλις πριν λίγα λεπτά) σταμάτησε να λειτουργεί το Facebook, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν επίσης και διάφορες λειτουργίες που χρησιμοποιούν πολλές ιστοσελίδες όπως comments, likes, connect with facebook κτλ. Πολύ πιθανόν να οφείλετε σε επίθεση hackers. Λέτε nα κρύβονται οι Anonymous πίσω από αυτό;
Rabican Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 δεν επεσε το facebook. κατι θεμα υπαρχει με dns resolving. αν κανεις Lookup σε αλλους server θα στο φερει κανονικα. αλλαξε απλα dns server και βαλε 4.2.2.2 και θα εχεις κανονικα προσβαση. Γενικα οσους dns server ελληνικους και να δοκιμασα, παντα επαιρνα fail στο resolving. OTE, cyta, Forthnet... 2
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Και να φανταστείς έχει σελίδα που ασχολείται με το διαδίκτυο.
Rabican Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ρε σεις! δεν ειναι κατω ακομη το facebook! απλα συγκεκριμενοι dns δεν το κανουν resolve!!
efkola Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να μπω και ευτυχώς που μπήκα εδώ και είδα ότι είναι γενικό το πρόβλημα.Το κορυφαίο είναι ότι εμένα μπαίνει από το κινητό(android)αλλά όχι από το pc.Να σημειώσω ότι στο δικό μου δοκίμασα κ δεν μπαίνει ούτε με mozilla ούτε με internet explorer. Aν είναι εύκολο παιδιά κ αν έχετε το χρόνο,μπορείτε να εξηγήσετε τί ακριβώς πρέπει να κάνουμε όσοι έχυμε θέμα για να ξαναμπούμε από το pc γιατί δεν ξέρω τί είναι το dns.Aπό που αλλάζουμε το dns server;
wlearn.gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα. Όντως ήταν πρόβλημα με τα dns με αποτέλεσμα αρκετοι χρήστες να μην βλέπουν το Facebook
newtech Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πιθανώς να παρατηρήσατε ότι στις 11 η ώρα (νόλις πριν λίγα λεπτά) σταμάτησε να λειτουργεί το Facebook, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν επίσης και διάφορες λειτουργίες που χρησιμοποιούν πολλές ιστοσελίδες όπως comments, likes, connect with facebook κτλ. Πολύ πιθανόν να οφείλετε σε επίθεση hackers. Λέτε nα κρύβονται οι Anonymous πίσω από αυτό; 1)Δηλ για 30 λεπτα δεν δουλευε καπου to FB και κρυβονται οι Anonymous...... ΚΑι βγαλαμε πόρισμα οτι πιθανόν να οφείλετε σε επίθεση hackers 2)http://www.isup.me/ ΑΡΚΕΙ!
wlearn.gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά και μην βαράτε... Ναι αυτό το βιαστικό συμπέρασμα έβγαλα χωρίς να τσεκάρω είναι η αλήθεια αν οφείλετε σε πρόβλημα σε dns! Λίγο το γεγονός ότι οι Anonymous μας έχουν συνηθίσει τον τελευταίο καιρό σε επιθέσεις, λίγο η χαρά μου για το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε το Facebook, λίγο η βιασύνη μου να ανεβάσω την είδηση, παρέλειψα να ελέγξω άλλους λόγους που μπορουσε να πέσει... Αλλά με τον κακό λόγο στο στόμα είστε... πω πω πωωωω
nilosgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Οι anonymous είναι σαν την παροιμία: "Η γλώσσα μας μεγάλη και η βούρτσα μας μικρή" Μόνο λόγια είναι και από ουσία τίποτα. ΥΓ: Η λαλακια όταν πέφτει το Facebook, που δεν μπορούμε να το βάλουμε σε status update "έπεσε το Facebook!!" πολύ μου τη δίνει 2
Meraklis56 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Οι anonymous είναι σαν την παροιμία: "Η γλώσσα μας μεγάλη και η βούρτσα μας μικρή" Μόνο λόγια είναι και από ουσία τίποτα. ΥΓ: Η λαλακια όταν πέφτει το Facebook, που δεν μπορούμε να το βάλουμε σε status update "έπεσε το Facebook!!" πολύ μου τη δίνει Εγώ ακόμα περιμένω να ρίξουν το ίντερνετ οι Anonymous http://news4u-net.blogspot.gr/2012/02/anonymous_21.html
ippopotamos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Εγώ ακόμα περιμένω να ρίξουν το ίντερνετ οι Anonymous http://news4u-net.bl...onymous_21.html 12/12/12 is coming...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα