fearwhatnow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπον, ξαφνικα και χωρις να εχουν γινει αλλαγες στο pc, οποτε τρεχει οποιοσδηποτε torrent client (utorrent,azureus,bittorrent κτλ) μετα απο λιγη ωρα γινεται freeze στα win7 64-bit και αναγκαζομαι σε hard reset.Αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ οταν τρεχουν οι clients.Κατα τα αλλα οταν δεν τρεχουν ολα λειτουργουν ρολοι.Δοκιμασα: - Αλλον σκληρο δισκο - Memtest - Full scan για viruses - Εριξα το bandwidth - Περιορισα το upload και το download - Περιορισα τις μεγιστες συνδεσεις seeders και peers Κανενα αποτελεσμα με τα παραπανω. Τι στην ευχη συμβαινει δεν μπορω να καταλαβω.Οποιος εχει καμια ιδεα ας την ριξει.Για να μην κουραζεστε ομως δεν προκειται για προβλημα hardware.Ειναι καρατσεκαρισμενο οτι το pc κολλαει μονο οταν τρεχει ενας torrent client.Επισης δεν εχει γινει καμια αλλαγη router ή ρυθμισεων του.Τοσο καιρο δεν υπηρχε προβλημα.Τωρα παρουσιαστηκε ξαφνικα. Εντιτ: Μου ηρθε μια εκλαμψη οτι ισως φταει το IPv6 και το Teredo Interface.Υπαρχει περιπτωση? Επισης δεν εχω update (αν χρειαζεται) την Ethernet αλλα χλωμο το βλεπω ξαφνικα να χρειαζεται update διοτι δουλευε μια χαρα εδω και καιρο. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2012 από fearwhatnow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μήπως, μήπως λέω, έχεις ξεκινήσει κάποιο torrent μέσα από linux, το έβαλλες να κατεβαίνει στον σκληρό δίσκο των windows ή κάποιον με NTFS file system και μετά συνέχισες το ίδιο torrent μέσα από τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Μήπως, μήπως λέω, έχεις ξεκινήσει κάποιο torrent μέσα από linux, το έβαλλες να κατεβαίνει στον σκληρό δίσκο των windows ή κάποιον με NTFS file system και μετά συνέχισες το ίδιο torrent μέσα από τα windows? Πολυ σωστή παρατηρηση, εμενα μου πεταγε μπλε οθόνες όταν εκανα κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Μήπως, μήπως λέω, έχεις ξεκινήσει κάποιο torrent μέσα από linux, το έβαλλες να κατεβαίνει στον σκληρό δίσκο των windows ή κάποιον με NTFS file system και μετά συνέχισες το ίδιο torrent μέσα από τα windows? Oχι δεν εχω Linux. Προχθες ξαναεβαλα τον 2.2.0 Utorrent, απενεργοποιησα UpnP και δεν εχω προς το παρον freeze.Μπορει βεβαια να ειναι τυχαιο, ομως 36 ωρες συνεχως ανοιχτο δεν κολλησε. Προσεξα οτι στα Win7 ειχε στο Power Saving default την απενεργοποιηση των σκληρων δισκων σε 20 λεπτα.Το εβαλα σε Never και αυτο.Ισως να παιζει ρολο αν και τα κολληματα τα ετρωγε πριν το 20λεπτο πολλες φορες.Ποτε δεν ξερεις ομως μιας και ο C ειναι ο εσωτερικος οπου ειναι και εγκατεστημενος ο client και η αποθηκευση γινεται στον εξωτερικο.Το θεμα ειναι ποτε πιστευε το συστημα οτι δεν υπαρχει "κινηση" στον C.Δεν μπορω να το γνωριζω αυτο. Αν ξανακολλησει οι μονες λυσεις ειναι η ενημερωση της Ethernet και η απενεργοποιηση του IPv6. Παντως με ενα γκουγκλαρισμα ειδα οτι παρα πολλοι εχουν ιδιο προβλημα διχως λυση.Περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Στην θέση σου θα υποπτευόμουν τον εξωτερικό δίσκο. Πιθανόν το πρόβλημα να προκαλείται από το πέρασμα σε χαμηλή κατανάλωση του εξωτερικού δίσκου. Παλιότερα είχες ποτέ πρόβλημα με τον ίδιο δίσκο ή από την στιγμή που άρχισες να αποθηκεύεις τα torrents στον εξωτερικά άρχισαν και οι μπελάδες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πολύ καλή η επισήμανση. Ελπίζω να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Στην θέση σου θα υποπτευόμουν τον εξωτερικό δίσκο. Πιθανόν το πρόβλημα να προκαλείται από το πέρασμα σε χαμηλή κατανάλωση του εξωτερικού δίσκου. Παλιότερα είχες ποτέ πρόβλημα με τον ίδιο δίσκο ή από την στιγμή που άρχισες να αποθηκεύεις τα torrents στον εξωτερικά άρχισαν και οι μπελάδες; Mπα.Ο ιδιος σκληρος ειναι.Τελικα το προβλημα ηταν το UpnP περιεργως.Οι γνωσεις μου σταματανε σε ενα σημειο για τα θεματα αυτα επομενως δεν μπορω να εξηγησω για ποιο λογο με ενεργοποιημενο το UpnP κολλαει το συστημα, τη στιγμη μαλιστα που δεν εχει γινει αλλαγη router και καμια αλλη αλλαγη που να το δικαιολογει.Υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι θεμα ISP αλλα και παλι κατι δεν μου καθεται καλα.Διοτι θα ειχαν και αλλοι προβλημα (εχουν αρκετοι τελευταια αλλα οχι τοσοι ωστε να παει το μυαλο μου στον ISP). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα