Superpie Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδες! Θα ηθελα να ρωτησω κατι,εχω εναν Θειο στην Γερμανια που θα παρει ενα Galaxy s3 και θα μου το στειλει εδω στην Ελλαδα.Παιζει περιπτωση το κινητο να ειναι κλειδωμενο σε καμια εταιρια στην Γερμανια και να μην μπορω να το χρησιμοποιησω ως κινητο εδω στην Ελλαδα? Και αν παιζει κατι τετοιο,υπαρχει τροπος ωστε να το κανω να δουλεψει κανονικα εδω?
UpToDate_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Στήριξε Ελλάδα ρε μάστορα... σε λίγο μόνο απο εξωτερικό θα τα αγοραζουμε ολα οπως κλεινουν τα πάντα.!
marios32 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα στο άμαζον το γερμανικό αν θέλεις, μήπως βρεις κάτι καλύτερο και δεν μπλέκεις και με θείους. Επίσης αν δεν βρεις πολύ μεγάλη διαφορά σκέψου να το πάρεις από Ελλάδα.
Superpie Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδια παλι ανουσιες απαντησεις.Δεν ξερω τι εχετε παθει καποιοι μην πω οι περισσοτεροι.Γεμιζουμε καθε θεμα με ανουσια πραγματα..Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.Για να εγραψα οτι θα το παρει ενας θειος μου θα το παρει εκεινος,παει και τελειωσε.Ουτε amazon ουτε Ελληνικη αγορα ουτε τιποτα.Μπορει εκεινος να το παρει με δοσεις με 20 ευρω το μηνα κατι το οποιο εδω δεν μπορω να κανω εγω.Για τον λογο αυτο μπορει καποιος να μου απαντησει στην αρχικη μου ερωτηση?
Unabomber Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Λογικα αμα αγορασει σκετη την συσκευη θα ειναι factory unlocked οποτε δουλευει παντου. Τωρα αμα το παρει με επιδοτηση παιζει να ειναι κλειδωμενη στον εκαστοτε παροχο που ανηκει....
hawkpilot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Εσύ που τσαντίζεσαι με τις "ανούσιες" απαντήσεις, για σκέψου πρώτα πόσο ανούσια είναι η ερώτηση που έκανες. Σου είναι άγνωστο ότι υπάρχουν κλειδωμένες συσκευές? Πως να σου εγγυηθεί κάποιος ότι μία συσκευή είναι ξεκλείδωτη αν δεν ξέρει από που θα αγοραστεί? Ρε παιδια παλι ανουσιες απαντησεις.Δεν ξερω τι εχετε παθει καποιοι μην πω οι περισσοτεροι.Γεμιζουμε καθε θεμα με ανουσια πραγματα..Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.Για να εγραψα οτι θα το παρει ενας θειος μου θα το παρει εκεινος,παει και τελειωσε.Ουτε amazon ουτε Ελληνικη αγορα ουτε τιποτα.Μπορει εκεινος να το παρει με δοσεις με 20 ευρω το μηνα κατι το οποιο εδω δεν μπορω να κανω εγω.Για τον λογο αυτο μπορει καποιος να μου απαντησει στην αρχικη μου ερωτηση?
Superpie Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Λογικα αμα αγορασει σκετη την συσκευη θα ειναι factory unlocked οποτε δουλευει παντου. Τωρα αμα το παρει με επιδοτηση παιζει να ειναι κλειδωμενη στον εκαστοτε παροχο που ανηκει.... Οριστε μια σοβαρη απαντηση φιλε Hawkpilot. Δεν ζητησα κανεναν να μου εγγυηθει αν θα ειναι κλειδωμενη η οχι η συσκευη,ρωτησα αν την παρω απο καποιο καταστημα Γερμανιας αν υπαρχει καποια περιπτωση να ειναι κλειδωμενη η συσκευη και πως αν υπαρχει αυτο το ενδεχομενο και ειναι κλειδωμενη αν υπαρχει τροπος να την ξεκλειδωσω
Meraklis56 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 https://www.google.gr/#hl=en&sclient=psy-ab&q=unlock+s3&oq=unlock+s3&gs_l=hp.3...11629.11629.2.11835.1.1.0.0.0.0.0.0..0.0.les%3Bcaqth..0.0...1.1.hqen8qvDc5w&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=5f79b4000ee7e63b&bpcl=35243188&biw=1914&bih=935 Θαρρώ πως γίνεται να το ξεκλειδώσεις στην περίπτωση πως είναι κλειδωμένο
Unabomber Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 μπορει πιστευω να ρωτησει ο θειος σου, αν ειναι κλειδωμενη η οχι..... και αν ειναι, λογικα να ζητησει απο τον παροχο να του κανει unlock (επι χρημασι φυσικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα