nowORnever Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 τα laptop που βγάζει το πλαίσιο και που διαφημίζει οοοολη την ώρα..αξιζουν τελικα την προσοχη μας ή οχι? γενικα το service του πλαισιου δεν φημιζεται και για την ταχυτητα του αλλα ισως τα πράγματα να αλλαζουν αν κανεις επισκευη σε ενα 'δικο τους ' υπολογιστη. αξίζει κάποιος να αφήσει της 'παραδοσιακές' εταιρίες HP, DELL, SONY..κτλ...και να να κοιτάξει και Τurbo X μεριά?
liakjim Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος , μιας κ της υπογραφης μου ο φορητος μετα απο 4 χρονια κ λιωσιμο στα games , αποδειχτηκε σκυλι (αν εξαιρεσεις μια αλλαγη καρτας γραφικων αλλα φταιει η μαλακοσειρα 9ΧΧΧ της Nvidia). Θα ελεγα οτι τα barebone της Clevo που φερνει ειναι αξιοπιστα. Τα παρελκομενα ειναι κοινα (cpu,ram , hdd) με των επωνυμων. Τωρα τελευταια εχει φερει καποια αλλα σασι (αγνωστου προελευσεως), τα οποια ειναι απαραδεκτα οπτικα και απο οτι εχω δει εδω μεσα εχουν κ θεματα υπερθερμανσης. Το σερβις ειναι πολυ γρηγορο. Οχι πανω απο 24 ωρες. Οσο εισαι στην εγγυηση κανενα προβλημα. Αλλα θα ελεγα κ εκτος αυτης υπαρχουν εναλλακτικες καθοτι μπορεις να βρεις πολυ ευκολα parts για clevo (ebay πχ). Φυσικα εκτος εγγυησης (απαραδεκτο που ειναι μονο 1 ετος) η επισκευη ειναι ασυμφορη να γινει απο αυτους αλλα το ιδιο ισχυει κ για τους επωνυμους.
partman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δεν με συγκλονίζουν, μέτρια κατασκευαστικά κινέζικα μηχανήματα Ακριβά σε κοινή ομολογία λαπτοπ σε σχέση με αυτά που προσφέρουν Προβλήματα σε inverters, motherboards, στισς κάρτες γραφικών(αw ειναι καλά η nvidia έχω βαρεθεί να κάνω reballing και αλλαγές chip) και στα κυκλώματα τροφοδοσίας Ερχονται στην Ελλάδα με μέγαλο ποσοστό κέρδους για την συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων, θα μπορούσε να τα πουλάει φθηνότερα και να είναι όλοι ευχαριστημένοι Τώρα με 1 χρόνο εγγύηση και κοστολόγια κοντά στα μεγαθήρια DELL, TOSHIBA, SONY, μαζεύεις κάτι παραπάνω και αγοράζεις κάποιο άλλο δραματικά ποιοτικότερο. (ΟΙ παραπάνω απόψεις πηγάζουν απο την καθημερινή μου τριβή με το αντικείμενο και μόνο) Φιλικά 1
Kostas93 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 πριν μερικές μέρες πέρασα απο το πλαισιο στο mall για να δω για λάπτοπ για εναν φίλο, και μας πρήξανε με τα turbo-x οι πωλητες, μου τα βγάλανε καλύτερη επιλογή από τα toshiba!!! και επειδή είδα τον τον φίλο μου που ήταν μαζί μου να ψαρώνει του πρότεινα το εξης απλο, ακουμπήσαμε όλα τα turbo-x για να δούμε θερμοκρασίες, όλα, με το χέρι, και ΟΛΑ εκαιγαν, (ήταν σε κατασταση αναπαραγωγης βίντεο όλα,τα κλασικά trailer που παίζουν συνήθως), από την άλλη, δεν υπήρχε ούτε ένα toshiba που να είναι εστω ζεστό, οπότε προσωπικά θα πρότεινα να τα αποφυγεις αν μπορείς,το σασι τους(και όχι μόνο) είναι αθλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα