hydro9 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να δοκιμάσει αυτό το αρχείο hosts που εμποδίζει τέτοιου είδους διαφημίσεις να εμφανιστούν. Το κατεβάζεις και το αντιγράφεις στο φάκελο system32/drivers/etc το εκανα και αυτα, τιποτα και παλι.. πολυ καλο φιλε δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοια λιστα δοκιμασε το και κανε μια εκαθαριση στα cookies σε ολους τους browser ειναι ολα καθαρισμενα με το ccleaner.. μου φαινεται απιστευτο πως κατι φαινομενικα απλο εγινε τοσο πολυπλοκο
Acepower Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε να κάνεις Windows Restore, σε προηγούμενο χρονικό σημείο, από τότε που παρουσιάστηκε το πρόβλημα.
drsokrates Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 παιδια εχω ακριβος το ιδιο προβλημα εχω δοκιμασει τα παντα. Μπορειτε να με βοιθισετε ?
giannisgokus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μια απ΄τα ιδια! Βρεθηκε καμια λυση ή παμε για format;
ipduh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Boot -> F8 -> Safe Mode -> Windows Restore σε σημείο πρίν το συμβάν
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Οπως έγραψα και σε ένα άλλο thread: Κατέβασε το combofix από εδώ και διάβασε τις οδηγίες προσεκτικά και ακολούθησε τες κατά γράμμα. Όταν τρέξεις το πρόγραμμα πρέπει να έχεις κλείσει όλα τα παράθυρα των windows και τα antivirus-antispyware(κλείσε τη realtime προστασία). Μην το πειράζεις καθόλου όταν κάνει scan μέχρι να σου βγάλει μήνυμα ότι τελείωσε.
giannisgokus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 thomasG4 Σ'ευχαριστω πολυ! Το κατεβασα, το ετρεξα και μεχρι στιγμης "εξαφανιζολ" η ενοχλητική "μιλικεία" αυτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα