Προς το περιεχόμενο

FIFA 13 : PRO CLUB // "insomniacs"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΡΩΤΗΜΑ: Επειδή πιθανόν να μην είναι ενεργά μέλη αρκετά, ακόμα και 2 παίχτες να είναι online συμφωνείτε η ομάδα να παίζει αν το θέλουν; Αν ναι, απλά ο ένας θα παίρνει το any ώστε να χειρίζεται τους υπόλοιπους. Γενικά και 5 να είναι Online ο πέμπτος να παίρνει το any δηλαδή, να μην είναι κανείς παίχτης στον χειρισμό της cpu. Αυτό φυσικά προσωρινά μέχρι να μπαίνουν κι αλλοι. Δεν ξέρω προτείνετε ότι είναι.

Επεξ/σία από tugito
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως για τα Φιλικα ματς που ειπατε πριν, Στα Pro Clubs ως φιλικα μπορουν να λειτουργησουν τα παιχνιδια Κυπελου αφου δεν τα μετρανε στα στατιστικα της ομαδας (αν ισχυει δηλαδη οτι ισχυει και στο 1v1 seasons..)

Δημοσ.

Από συζητήσεις που είχαμε είδα ότι προτιμάται γενικώς να είναι έστω 5-6 online όταν αρχίσουμε να παίζουμε games με άλλες ομάδες.

Συμφωνείτε πέρα από αυτό, ένας από τους παίχτες να είναι any ώστε να μην μένουν 5 παίχτες στον χειρισμό του cpu?

Επίσης οι καινούριοι που μπαίνετε γράφετε θέσεις και origin username.

:)

Το group προς το παρόν είναι σε φάση προπόνησης σε προσωπικό επίπεδο (παιχνίδια με τον Pro μας για να ανέβει λίγο) και τις επόμενες μέρες ή όποτε κανονίσουμε εδώ ώρα ξεκινάμε και games.

Δημοσ.

Xαιρετώ το club. sarc10acab στο origin. Θεση CΑΜ αν και βολευομαι εξισου καλα στα ακρα.

Προς το παρον ενα συστημα με <<γεματο>> κεντρο και παιχνιδι κατοχης μεχρι να ανεβουν οι παικτες μας ειναι μονοδρομος.

Aν και επαιζα το mode αρκετα συχνα στο φιφα12 ειμαι πρωταρης σε club, οποτε αφηνω τις συνεννοησεις εν λευκο σε εσας :-D

Δημοσ.

Εγώ μάλλον στις 10 θα μπω. Είτε για h2h είτε για Online αν είστε μέσα μερικοί. Είμαστε δέκα αλλά οι ενεργοί είναι ελάχιστοι. :) Είναι και champions league βέβαια σήμερα οπότε μάλλον όποιος μπει θα μπει πιο νωρίς να ανεβάσει κανά Pro. ;)

Δημοσ.

Origin ID: Psolias

Μπορώ να παίξω σε όποια θέση υπάρχει ανάγκη. Δεν θα με χάλαγε π.χ. LB ή RB, CM ή ST.

Τώρα ενεργοποίησα το παιχνίδι οπότε δεν ξέρω, ακόμα, πως ακριβώς λειτουργεί το online.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Δυο Μερες Γραφει οτι Ξεκιναει το Κυπελο. Προτεινω να πουμε απο τωρα καποια ωρα για να μαζευτουμε την παρασκευη 6-7 ατομα ή και περισσοτερα και να παιξουμε κανα ματς!Και αν ειμαστε σε ενα σχετικα καλο επιπεδο να αρχισουμε κανονικα ματς πρωταθληματος. τι λετε?

Επεξ/σία από rebellion
Δημοσ.

Origin ID: Psolias

Μπορώ να παίξω σε όποια θέση υπάρχει ανάγκη. Δεν θα με χάλαγε π.χ. LB ή RB, CM ή ST.

Τώρα ενεργοποίησα το παιχνίδι οπότε δεν ξέρω, ακόμα, πως ακριβώς λειτουργεί το online.

Θα φτιάξεις εναν virtual pro αμυντικό λοιπόν και μετά θα ψάξεις να με κάνεις add στο origin και θα βρεις στο online την ομάδα insomniacs και κάνεις Join.

Ότι χρειαστείς στείλε μου στο Origin

Σε Δυο Μερες Γραφει οτι Ξεκιναει το Κυπελο. Προτεινω να πουμε απο τωρα καποια ωρα για να μαζευτουμε την παρασκευη 6-7 ατομα ή και περισσοτερα και να παιξουμε κανα ματς!Και αν ειμαστε σε ενα σχετικα καλο επιπεδο να αρχισουμε κανονικα ματς πρωταθληματος. τι λετε?

Μέσα και εγώ. Ας ξεκινήσουμε με το κύπελλο λοιπόν και να πούμε ότι η ομάδα ξεκινάει τότε όσοι είμαστε.

Παρασκευή εμένα με βολεύει μεσημέρι ως απόγευμα. Δηλαδή μέχρι και 8-9 φαντάζομαι και από τις 2-3.

Συμφωνείτε για κείνες τις ώρες; να πούμε

14.00 ραντεβού στο κλαμπ;

Αν δουλεύουν κάποιοι και θέλουν να πουν να πούμε πχ. 17.00 ή αργότερα.

Δημοσ.

Μέσα και εγώ. Ας ξεκινήσουμε με το κύπελλο λοιπόν και να πούμε ότι η ομάδα ξεκινάει τότε όσοι είμαστε.

Παρασκευή εμένα με βολεύει μεσημέρι ως απόγευμα. Δηλαδή μέχρι και 8-9 φαντάζομαι και από τις 2-3.

Συμφωνείτε για κείνες τις ώρες; να πούμε

14.00 ραντεβού στο κλαμπ;

Αν δουλεύουν κάποιοι και θέλουν να πουν να πούμε πχ. 17.00 ή αργότερα.

Και εμένα λογικα θα με βολέψει το 14:00 - 20:00 την παρασκευή . Οπότε να με υπολογίζετε κατα πάσα πιθανότητα. Πείτε όμως κι άλλοι να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε.

Btw οι θέσεις έχουν ξεκαθαριστεί? Εξτρεμ και Στοπερ Εχουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή με ψήνετε άγρια,και δεν βλέπω την ώρα να τελειώνει ο Οκτώβριος για να το πάρω στα χέρια μου.Είπα για διευκολύνω λίγο την κατάσταση επικοινωνίας έφτιαξα στο RaidCall,σαν το team speak είναι,ένα κανάλι για να μπαίνουμε και να μιλάμε.Ειδικά όταν παίζουμε και για να συνενωθείτε για σήμερα που θέλετε,και για κάνουμε προπονήσεις.

Κάτι σαν το σπίτι μας.

http://www.raidcall.com/v7/index.html

Insomnia.gr be a PRO club

ID: 5125086

Κατεβάζετε το πρόγραμμα,από το link πάνω.Το κάνετε εγκατάσταση,κάνετε και μια εγγραφή στο site για να πάρετε username και έτοιμοι.Μετά ψάχνετε το ID που σας έδωσα,και είστε μέσα. Διπλοκλικάρετε ένα κανάλι για να ζητήσετε πρόσβαση και να εγγραφείτε .

Τρώει ελάχιστη ram και ελάχιστο bandwidth,και έχει πάρα πολύ καλό ήχο.

Κυρίως θα μπορούμε να συνεννοηθούμε και οι 11,για να μπορούμε να παίξουμε!

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...