Professor Xavier Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Για αυτό το Σαββατοκύριακο, από τα καταστήματα The bakers, όσο παγωτό αγοράσεις άλλο τόσο σου κάνουν δώρο http://thebakers.gr/el/που-θα-μασ-βρειτε.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spertoy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Που το γραφει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Που το γραφει αυτο; https://www.facebook.com/TheBakersOfficial/photos/a.350435331747760.1073741828.342753569182603/523188174472474/?type=3&theater Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spertoy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 AB 5-10 Σεπτεμβρίου My Market 5-7 Σεπτεμβρίου - Dirollo φρατζόλα 14% λιπαρά 5,30€ το κιό - Όλα τα μπισκότα Αλλατίνη -40% - Μαλλακτικό ρούχων soupline ultra 60μεζ. 2,70€ - όλα τα pedigree και whiskas -50% Γαλαξίας 5-10 Σεπτεμβρίου https://www.youtube.com/watch?v=XvoSByVX7c4 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Γαλαξίας 5-10 Σεπτεμβρίου https://www.youtube.com/watch?v=XvoSByVX7c4 Στα προϊόντα του Γαλαξία που λέει ότι σε παράλληλη προωθητική ενέργεια ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση εννοεί ότι αν έχουμε κάποιο κουπόνι η άλλη εκπτωση δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στα προϊόντα του Γαλαξία που λέει ότι σε παράλληλη προωθητική ενέργεια ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση εννοεί ότι αν έχουμε κάποιο κουπόνι η άλλη εκπτωση δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε? Το ίδιο έγραφε και την προηγούμενη εβδομάδα. Μια χαρά μου πέρασε το κουπόνι για το Cajoline / livesmart 1,5lt με τελική περίπου 1 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στον ΑΒ και στο My Market τα ψάχνουν αυτά και είναι αυστηροί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το ίδιο έγραφε και την προηγούμενη εβδομάδα. Μια χαρά μου πέρασε το κουπόνι για το Cajoline / livesmart 1,5lt με τελική περίπου 1 ευρώ. Ωραία μακάρι να ισχύει. Έχει τα dove από αύριο και δεν ξέρω αν ισχύει και συνδυάζεται κουπονι από trust and use και livesmart. Είναι -1 ευρώ από trust and use και -1 ευρώ από livesmart συνολο δηλαδή -2 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dendenden Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία μακάρι να ισχύει. Έχει τα dove από αύριο και δεν ξέρω αν ισχύει και συνδυάζεται κουπονι από trust and use και livesmart. Είναι -1 ευρώ από trust and use και -1 ευρώ από livesmart συνολο δηλαδή -2 ευρώ.ν Αν περάσει ενημέρωσε μας ( livesmart και trust n use). Πάντως είναι καθαρά θέμα ταμίας αν θα στο περάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αν περάσει ενημέρωσε μας ( livesmart και trust n use). Πάντως είναι καθαρά θέμα ταμίας αν θα στο περάσει. Την Τρίτη η την Τετάρτη θα πάω μάλλον θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραία μακάρι να ισχύει. Έχει τα dove από αύριο και δεν ξέρω αν ισχύει και συνδυάζεται κουπονι από trust and use και livesmart. Είναι -1 ευρώ από trust and use και -1 ευρώ από livesmart συνολο δηλαδή -2 ευρώ. Αν έχω καταλάβει σωστά, για το S/M Γαλαξίας, τα κουπόνια Livesmart έχουν περάσει στο trust&use και μπορείς να τα χρησιμοποιείς χωρίς εκτύπωση για την συγκεκριμένη αλυσίδα. Δεν νομίζω να περάσει διπλό κουπόνι livesmart και trust, για το ίδιο προιον. Η το ένα ή το άλλο. Δεν είμαι σίγουρος όμως οπότε καλό είναι να πάρουμε και άλλη γνώμη. ΕΔΩ η ανακοίνωση απο την Unilever με ημ/νια 29/06/2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αν έχω καταλάβει σωστά, για το S/M Γαλαξίας, τα κουπόνια Livesmart έχουν περάσει στο trust&use και μπορείς να τα χρησιμοποιείς χωρίς εκτύπωση για την συγκεκριμένη αλυσίδα. Δεν νομίζω να περάσει διπλό κουπόνι livesmart και trust, για το ίδιο προιον. Η το ένα ή το άλλο. Δεν είμαι σίγουρος όμως οπότε καλό είναι να πάρουμε και άλλη γνώμη. ΕΔΩ η ανακοίνωση απο την Unilever με ημ/νια 29/06/2016 Σωστος δεν το γνώριζα καθόλου αυτό. Δεν το δοκιμάζω καθόλου μετά το θεωρώ σιγουρο ότι δεν θα περάσει αλλωστε έχει ακριβώς τα ίδια κουπόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Mεχρι και αυριο μπορουν να ανανεωσουν τα παλια μελη την συνδρομη τους στα 48€. Με την ανανεωση λαμβανουν 2 κουπονια που μπορουν να δωσουν σε μη μελη για να γραφτουν και αυτοι πριν αρχισει η επισημη εναρξη της προσφορας. Εγω ετσι τσιμπησα ενα κουπονι, πηγα σημερα γραφτηκα και εδωσα τα 2 δικα μου σε φιλους να γραφτουν και αυτοι. Ρωτηστε λοιπον κανα φιλο σας για κανα spare κουπονι. ρε παιδες αν εχει καποιο κουπονι καποιος ας μου πει προσπαθησα χθες βραδυ και ολο ακυρο εβγαζε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papastratos76 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια μπηκαν σε κανενα οι ποντοι απ τα παιχνιδια του βασιλοπουλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις