Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Το 2ο πακετο το δινει και το amazon Δεν ειναι fake..κοιταξτε τα σχολια Απο το αμαζον βγαινει 35.25 λιρες, κατι παραπανω απο 45 ευρω τελικη. Απο Ελλαδα παιρνεις μηχανη με 0.5 ευρω κατα καιρους. Σε νορμαλ τιμη, χωρις προσφορα (μιας και σπανια παιζει 50% στα ανταλλακτικα), βλεπω τα 3 ανταλλακτικα απο 7.99, αρα τα 10 ερχονται 26.63 ευρω. 27 ευρω ολα μαζι. Δεν βλεπω καμια προσφορα, το αντιθετο. 1
louben Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εγω εχω παρει αυτα, https://www.banggood.com/8pcs-Speed-5-Razor-Blades-Shaver-Razor-Blades-Kit-p-922178.html τα οποια δεν καταλαβα διαφορα απο αυτα των ελληνικων ΣΜ. Βεβαια δεν ειμαι απολυτος σε αυτο μιας και δερμα με δερμα καταλαβαινει αλλα... Παντως σε εμενα 5 καλα ξυρισματα με βγαζει ανετα η καθε λεπιδα. (ξυρισματα εννοω ξυρισμα καθε ΣΚ για καθημερινο ισως παει 30 η και 40...) Εχω παρει τα ιδια αλλα σε proglide power apo banggood. Ξυριζομαι με gilette(mach 3 και εξης) πανω απο 15 χρονια. ειναι σχεδον ιδια με τα ελληνικα(δεν αντεχει τοσο η λιπαντικη ταινια λιγο πιο "οξυ¨αν το λεω καλα το ξυραφακι. Λιγοτερο απο τη μιση τιμη σε σχεση με τα ελληνικα(βγαινει περιπου 1.5 ευρω το ξυραφακι). Προσωπικα τα προτεινω ανεπιφυλακτα. 2
JohnnyX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Απο το αμαζον βγαινει 35.25 λιρες, κατι παραπανω απο 45 ευρω τελικη. Απο Ελλαδα παιρνεις μηχανη με 0.5 ευρω κατα καιρους. Σε νορμαλ τιμη, χωρις προσφορα (μιας και σπανια παιζει 50% στα ανταλλακτικα), βλεπω τα 3 ανταλλακτικα απο 7.99, αρα τα 10 ερχονται 26.63 ευρω. 27 ευρω ολα μαζι. Δεν βλεπω καμια προσφορα, το αντιθετο. Δεν το αναφερω για τιμη..επαν μηπως ειναι μουφα...Και λεω αποκλειεται να πουλαει κατι το amazon (το ιδιο) και να ειναι μουφα
vdeseris Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ απλά τσέκαρα εδώ και είδα ότι έχει μόνο πακετάκια των 4 και των 8 ανταλλακτικών. Τώρα αν σε κάθε χώρα παίζουν άλλα πακέτα δεν ξέρω. Πάντως κυκλοφορούν αρκετά fake για αυτό είμαι επιφυλακτικός
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το αναφερω για τιμη..επαν μηπως ειναι μουφα...Και λεω αποκλειεται να πουλαει κατι το amazon (το ιδιο) και να ειναι μουφα Μα ουτε απο τον τριτο πωλητη συμφερει. 37 ευρω βγαινει τελικη, αντι για 27 που μπορεις να τα παρεις απο Ελλαδα. Αν μαλιστα πετυχεις και το 50% των ανταλλακτικων, θα βγει 15-20 ευρω το σετ.
άδικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μετά το feedback των φίλων συμφορουμιτών που είχαν την καλοσύνη να δώσουν από την αγορά των gillette fusion από banggood, πήρα και εγώ τα συγκεκριμένα. Παρέλαβα σε ένα μήνα περίπου. Επειδή στο ενδιάμεσο είχα ήδη αγοράσει μερικές fusion από τη προσφορά έκπτωση+κουπόνια από Βερόπουλο & έχω ήδη ανταλλακτικά δεν τα έχω ανοίξει ακόμα. Οφείλω όμως να ομολογήσω πως παρόλες τις αρχικές μου και διαρκείς αμφιβολίες για την αυθεντικότητα τους, η συσκευασία είναι αυθεντική (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον). Επειδή κάπου είχε αναφερθεί λανθασμένα, γίνεται να χρησιμοποιηθούν power λεπίδες σε απλή μηχανή & το αντίστροφο. Γενικά όλα τα ανταλλακτικά είναι συμβατά με όλες τις μηχανές fusion Και οι λεπίδες από τις εικόνες που πόσταραν οι φίλοι εδώ δείχνουν αυθεντικές σύμφωνα με τους οδηγούς για τα μαϊμού ανταλλακτικά. Τώρα όταν τα χρησιμοποιήσω & εγώ μπορώ να δώσω feedback* αλλά καλύτερα θα ήταν να ανοιχθεί ένα ξεχωριστό νήμα (& να επισημανθεί εδώ) για να μη κουράζουμε άλλο το παρόν με τις προσφορές. *Για την ιστορία εγώ χρησιμοποιώ το razorpit razor blade sharpener & οι λεπίδες μου κρατούν υπερδιπλάσιο χρόνο/χρήση. 1
JohnnyX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μα ουτε απο τον τριτο πωλητη συμφερει. 37 ευρω βγαινει τελικη, αντι για 27 που μπορεις να τα παρεις απο Ελλαδα. Αν μαλιστα πετυχεις και το 50% των ανταλλακτικων, θα βγει 15-20 ευρω το σετ. εδω εχουν 13+€ τα 3 , αρα πως ακριβως συμφερουν οταν με 27€ αγορασα 10 ? Ανταλλακτικα δεν εχω δει ποτε 50% . Ο μονος τροπος για να βρα ανταλλακτικα σχετικα φτηνα ειναι να αγοραζω τη συσκευασια με τη μηχανη -50% και κουπονι απο επιθυμιες
pedrojay Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 @scroutz @nikoskallithea @krokos Παιδιά δεν ξέρω γιατί έχετε περιοριστεί στο οτι το yellowday δέχεται μονο πιστωτικές. Αν διαβάσετε το FAQ γράφει ξεκάθαρα οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμενη της Πειραιώς για την χαμηλότερη τιμή και οποιασδήποτε άλλης τράπεζας για την επόμενη χαμηλότερη. https://www.yellowday.gr/faq Κατά τ'αλλα ισχύει οτι έγραψε ο saxos55,οποτε μην τρελαίνεστε,εκτός απο τις περιπτωσεις που αγοράζεις "ποσό" σε χαμηλότερη τιμη, όπως δηλαδή σε ΑΒ και Shell αποσο είδα με μια ματιά. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εδω εχουν 13+€ τα 3 , αρα πως ακριβως συμφερουν οταν με 27€ αγορασα 10 ? Ανταλλακτικα δεν εχω δει ποτε 50% . Ο μονος τροπος για να βρα ανταλλακτικα σχετικα φτηνα ειναι να αγοραζω τη συσκευασια με τη μηχανη -50% και κουπονι απο επιθυμιες Που είναι το εδώ; Οι τιμες που εγραψα είναι από σκρουτζ, γνωστα μαγαζια. Από 7.99 συσκευασια με 3 και 12€ συσκευασια με 4. Το 50% σε ανταλλακτικα εχει παιξει και προσφατα σε μεγαλο σουπερ μαρκετ, το ειχαν επιβεβαιωσει στο παρον τοπικ 2-3 συμφορουμιτες. Επισης πως αγορασες με 27€ αφου η τελικη τιμη του τριτου είναι 29λιρες=37ευρω; Μιλησα εξαρχής για το 10+μηχανη, αν μιλας για άλλο, ξαναδιαβασε ολη την κουβεντα, μην "παιδευόμαστε" ολοι ασκοπα.
evankouros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 *Για την ιστορία εγώ χρησιμοποιώ το razorpit razor blade sharpener & οι λεπίδες μου κρατούν υπερδιπλάσιο χρόνο/χρήση. Υπάρχει & τζάμπα λύση. How to Sharpen a Razor Blade
άδικος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει & τζάμπα λύση. How to Sharpen a Razor Blade Το γνώριζα πριν ακόμα καταλήξω στο προϊόν
evankouros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Το γνώριζα πριν ακόμα καταλήξω στο προϊόν Είδες μεγάλη διαφορά με το r_r_b_s ;
diplo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 έχει αυτή τη βδομάδα στα lidl φασόλια γίγαντες 1,99 το πακέτο (μισό κιλό) έχει και μακαρόνια 1,2 κιλά 0,77 στόκαρα και από τα δύο
JohnnyX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Που είναι το εδώ; Οι τιμες που εγραψα είναι από σκρουτζ, γνωστα μαγαζια. Από 7.99 συσκευασια με 3 και 12€ συσκευασια με 4. Το 50% σε ανταλλακτικα εχει παιξει και προσφατα σε μεγαλο σουπερ μαρκετ, το ειχαν επιβεβαιωσει στο παρον τοπικ 2-3 συμφορουμιτες. Επισης πως αγορασες με 27€ αφου η τελικη τιμη του τριτου είναι 29λιρες=37ευρω; Μιλησα εξαρχής για το 10+μηχανη, αν μιλας για άλλο, ξαναδιαβασε ολη την κουβεντα, μην "παιδευόμαστε" ολοι ασκοπα. 1) κανεις ενα σοβαρο λαθος..εγω μιλαω για τα Progide POWER που τα βλεπω απο 12.2 την 3αδα 2) τα 7.99 (που αφορα την απλη proglide) ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο 3) δεν ελαβες υποψη σου τα μεταφορικα 4) το βασικο μου post μιλουσε για τη 10αδα και ως εναλλακτικη εδωσα την 11αδα με τη μηχανη (που ως POWER εχει ενα κοστος) Για το 50% ποιος το εκανε ? Πως δε το πηρα χαμπαρι ? Μηπως ηταν απο Αθηνα μονο ? Αν και εμειναν μονο 2 μερες ακομα να αναφερω πως ο κεντρικος Μασουτης θερμης που εκανε ανακαίνιση περα απο 10% εκπτωση αμεσα μεχρι 10 Δεκεμβριου εχει και ξεχωριστο φυλλαδιο που ΔΕΝ υπαρχει στο internet με ΠΟΛΥ καλες προσφορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις