efkola Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Απορία.Φαντάζομαι μπορείς να ψωνίσεις στον ΑΒ κάποια άλλη στιγμή και στην ίδια απόδειξη να δώσεις 4 επιταγές των 6€? Επομένως με 10 μπουκάλια των 750ml πλήρωσες 15,50€ και πήρες 2 επιταγές (12€) και σου βγήκε 0,35€ το κάθε ένα και 100 πόντοι στην κάρτα για την επόμενη φορά.Μια χαρά. αλλά για να φανεί 0,05€ πρέπει να πάρουμε 4 μπουκάλια ή 8 ή 12 κτλ. ανα 4 μπουκάλια βγαίνει 0,05€ Ως προς το πρώτο ερώτημα:Λέω ναι αλλά με επιφύλαξη διότι δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ.Πάντως στο πίσω μέρος της επιταγής δεν αναφέρει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο μία σε κάθε συναλλαγή. Ως προς το δεύτερο:μην μπερδεύεσαι!Με κάθε 2 συσκευασίες των 750 ml σου πιστώνονται 100 πόντοι...αν υποθέσουμε ότι η κάρτα ΑΒ που έχεις έχει 0 πόντους,για να λάβεις τη δωροεπιταγή των 6 ευρώ άμεσα,όντως πρέπει να πάρεις 4 μπουκάλια ή 8 αν θέλεις 2 επιταγές.Ωστόσο ακόμα και αν πάρεις 2 μπουκάλια soupline,θα έχεις κερδίσει 100 πόντους και αν συνεχίσεις σε κάθε αγορά να δίνεις την κάρτα στην ταμία για να τη χτυπάει,σύντομα θα φτάσεις στους 200 παίρνοντας την επιταγή.Αυτό που δε συμφέρει είναι να πάρεις μία συσκευασία soupline ή τρεις. Γαλαξίας 2/10-4/10 Παρατηρήστε στο τέλος του video ότι η μεγάλη συσκευασία lenor μαλακτικού είναι πλέον 1400ml και όχι 1500 ml,εκτός κι αν είναι λάθος αυτού που μόνταρε το video για τον ''Γαλαξία''. 1
nikosdet Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αν διαβασες την περιπτωση μου, εγω την ιδια στιγμη που μου εδωσε 2 δωροεπιταγες (δεν ειχε και κοσμο) της ειπα κρατα τις σακουλες, μπηκα ξαναπηρα καμια 10αρια souplin και βγαινοντας μου χτυπησε και αυτες τις 2 δωροεπιταγες...και μου εδωσε και αλλες 4 στο τελος για την αλλη φορα.. edit: για τα μεγαλα souplin ακομα δεν ξερω παντως, που γραφει οτι επιστρεφονται 150 ποντοι....(link please) πηγα σημερα και πηρα τα μεγαλα και δεν ειχε ποντους!μονο τους 100 στα 2 μικρα. Link δεν έχω μιας και στο φυλλάδιο αναφέρονται μόνο τα μικρά (750ml), αλλά στην πράξη στο ταμείο οι πόντοι σού πιστώνονται! Πήρα 2 μεγάλα διαβάζοντας εδώ για τους πόντους και μου πέρασε κανονικά στο ταμείο τους 150 πόντους, άρα μου βγήκαν 2,55*2 - 4,5 (εφόσον συμπληρώσεις τους 200), άρα 0,30ε το ένα (6 φορές πάνω από την τιμή τις μισής συσκευασίας ) 1
SKRUTZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτός που με προβληματίζει αρκετά χρόνια τώρα είναι ο Σκλαβενίτης. Δεν εχει ένα site να βαζει προσφορές να βλέπουμε.Το έχει αφήσει στο έλεος.Που τον θεωρώ πολύ καλύτερο σουπερ απο καρφουρ...Πρέπει να πηγαίνεις από εκει αναγκαστικά και ότι σου κάτσει. Ενω ήμουν από τους ποιο τακτικούς στον Σκλαβ τώρα ζήτημα αν θα παω μια φορά τον μήνα. http://www.sklavenitis.gr/under construction 3 χρόνια τώρα 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ναι, δεν βλεπω να φτιαχνουν... Η λυση που εχω βρει εγω σε σχεση με αυτό που λες, είναι να πηγαινω στον Σκλαβενιτη (εδώ και κατι μηνες που ξενερωσα για τα καλα με το καρ) για όλα τα απαραίτητα, και στο καρφουρ μονο για τους κραχτες ΑΝ εχει κατι που να θελω και ΑΝ το βρω στο ραφι! Τα τελευταια 20( ; ) χρονια (με το που ανοιξε) ημουν μονιμος πελατης του continent-carrefour. Τωρα κάθε ευρω που μπορω να το δωσω αλλου, το δινω, οπου και αν τυχει, Σκλαβ-my Market-AB-Βεροπ-Γαλαξ. 3
krokos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Link δεν έχω μιας και στο φυλλάδιο αναφέρονται μόνο τα μικρά (750ml), αλλά στην πράξη στο ταμείο οι πόντοι σού πιστώνονται! Πήρα 2 μεγάλα διαβάζοντας εδώ για τους πόντους και μου πέρασε κανονικά στο ταμείο τους 150 πόντους, άρα μου βγήκαν 2,55*2 - 4,5 (εφόσον συμπληρώσεις τους 200), άρα 0,30ε το ένα (6 φορές πάνω από την τιμή τις μισής συσκευασίας ) οτι ισχυει και για τα μεγαλα souplin οι ποντοι το ξερω γιατι το δοκιμασα. Απλα παρατηρω οτι δεν ειναι γραμμενο πουθενα (σε φυλαδιο ή καπου) και δεν το ξερουν ουτε οι υπευθυνοι στα καταστηματα.... Πως το βρηκε ο fantakola....? μπραβο.. 1
tornado Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 προσφορες που βρηκα στο carefour Αμπελοκηπων, 1. εχει ακομα πανες babylino 15 και κατι ευρω + 1 δωρο - συγκεκριμενα ειχε τουλαχιστον 100 κομματια, οποτε οποιος εχει μωρα ας σπευσει (νουμερα 3 - 4+ - 5 - 6) 2. φασολακια CRF κατεψυγμενα 1 kg = 1,34 ευρω 3. μπυρα ευ ζυθον 6 Χ 330 cl = 2,16 ευρω
louben Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Οτι ναναι. Πηγα εγω σημερα στοΑβ της γειτονιας μου.Καταρχας ειχαν κατεβασει ολες τις ταμπελες που ελεγαν για ποντους στ soupline.Πηρα τα δυο τελευταια του 0.75 και μαλιστα αλλο χρωμα το καθενα και ρωταω την ταμια αν παιρνουν κανονικα οι ποντοι.Μου λεει μονο στα μικρα και οχι στα μεγαλα (ειχε και μεγαλα).Τελος παντων πηρα τα δυο τελευταια μικρα και απο οτι ειδα περασαν κανονικα οι ποντοι αλλα πρεπει να γινουν 200 για τα 6 ευρω, ζησε μαη μου. Το κορυφαιο ειναι αλλο.Ειδα και το gilette fusion proglide power(μηχανη) στα 7 ευρω.Ειχα μαζι μου και το κουπονι απο επιθυμιες(5 ευρω) οποτε πηγαινε στα 2 ευρω. Με το που το χτυπαει ομως βγαζει 14 ευρω.Το ειδα αφου ειχα φυγει.Επιστρεφω παω στην προισταμενη και το ταμπελακι ελεγε 7.ΠΑμε στην ταμια και της λεει κοψε πιστωτικο τα 7 ευρω.Η ταμιας λεει "αποκλειεται να παρει τη μηχανη 2ευρω?Θα επιστρεψει τη μηχανη να παερει τη διαφορα".Τελος παντων αφου εγινε λιγο μυλος η φαση μου επεστρεψε τα 7 ευρω. Τσεκαρετε αν και στα υπολοιπα ΑΒ εχει -50% το fusion proglide αν και απο οτι ειδα μετα απο εμενα κατεβασανε τις εκπτωσεις.
άδικος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το νου σας προστέθηκαν νέα προϊόντα στα κουπόνια του livesmart. Έφυγε το μεγάλο skip. RIP. Καλό μήνα.
SKRUTZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 <p>Ναι, δεν βλεπω να φτιαχνουν...</p> <p> </p> <p>Η λυση που εχω βρει εγω σε σχεση με αυτό που λες, είναι να πηγαινω στον Σκλαβενιτη (εδώ και κατι μηνες που ξενερωσα για τα καλα με το καρ) για όλα τα απαραίτητα, και στο καρφουρ μονο για τους κραχτες ΑΝ εχει κατι που να θελω και ΑΝ το βρω στο ραφι! Τα τελευταια 20( ; ) χρονια (με το που ανοιξε) ημουν μονιμος πελατης του continent-carrefour. Τωρα κάθε ευρω που μπορω να το δωσω αλλου, το δινω, οπου και αν τυχει, Σκλαβ-my Market-AB-Βεροπ-Γαλαξ.</p> Δεν το συζητάμε και εγώ το ίδιο κάνω. Σκλαβενιτης για τα βασικά και οι υπόλοιποι για τις προσφορές. Λοιπόν πέρασα από ΑΒ Δ. Πλακεντίας και δεν είχε soupline. Πήγα στην Λ.Πεντελης και ειχε 9 και πήρα τα 8.στο ταμείο ψαχνοτανε γιατι μου δίνει 2 επιταγές και εχω και άλλους 130 ποντους μέσα. Αύριο λογικά θα βγάλουν καινούργιο φυλλάδιο οποτε ελπιζω να εχει κατι καλό να μαζεψω τους 70 ποντους να παρω αλλη μια επιταγη να εχω 3 και μια που εχω απο τον περασμενο μηνα συνολο 4.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Γιατι ρε σεις τα κανατε ολοι ετσι περιεργα και μεινατε αλλοι με ποντους στην καρτα, αλλοι με τις δ/επιταγες στα χερια που σας αναγκαζουν για "μεγαλες" αγορες και πιθανον να φυγουν χωρις αναγκαια πραγματα; Θες 8; Παιρνεις 8 χ 750ml πας ταμειο, λες να περασει σε μια συναλλαγή τα 4 πρωτα. Δινεις 6,20, υπογραφεις, παιρνεις μια 6αρα. Χτυπας καπακι σε 2η αποδειξη τα αλλα 4, δινεις δωροεπιταγη, δινεις 20 λεπτα, υπογραφεις, σου δινει πισω την 6αρα. Εδωσες 6.40, πηρες 8 σουπλιν και 6ευρω επιταγή. Θες 16; Κανεις τα ιδια, δινεις 6.20+0.20+0.20+0.20=6.80 συνολο στις 4 αποδειξεις, παιρνεις τις σακουλες σου και μια 6αρα και φευγεις. Αφηνεις και την καρτα ως ειχε από ποντους για να μην ψάχνεσαι μετα πως θα συμπληρώσεις. Όλα στην αρχικη κατασταση. Απλα και ομορφα. 1
tornado Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Έφυγε το μεγάλο skip. RIP. αμα βλεπουν οτι φευγουν πολλα κομματια, τα βγαζουν.... οποιος προλαβε - προλαβε
efkola Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Κανονίστε να βλέπουν τις πομπές μας και να μαζευτούν οι s.market-ο-βιομήχανοι και να ιδρύσουν το ''Συνήγορο του Βιομηχάνου'' κατά τα πρότυπα του ''Συνηγόρου του Καταναλωτή/Πολίτη'' Ο Σκλαβενίτης προτιμάται από αρκετό κόσμο παρόλο που εθελουσίως δεν εκδίδει κάρτες και δεν ανεβάζει site,ούτε καν fabebook page.Ο λόγος που εγώ προσωπικά τον προτιμώ είναι επειδή είναι καλός εργοδότης,κρίνοντας από 4-5 γνωστά μου άτομα,αλλά και επειδή παρατηρώ ότι σε όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματά του υπάρχουν παντού (εξυπηρετικοί)υπάλληλοι...δεν τους τσιγκουνεύεται και και δεν τους ψάχνεις με το κιάλι όπως π.χ. στα carrefour. 4
SKRUTZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Γιατι ρε σεις τα κανατε ολοι ετσι περιεργα και μεινατε αλλοι με ποντους στην καρτα, αλλοι με τις δ/επιταγες στα χερια που σας αναγκαζουν για "μεγαλες" αγορες και πιθανον να φυγουν χωρις αναγκαια πραγματα; Θες 8; Παιρνεις 8 χ 750ml πας ταμειο, λες να περασει σε μια συναλλαγή τα 4 πρωτα. Δινεις 6,20, υπογραφεις, παιρνεις μια 6αρα. Χτυπας καπακι σε 2η αποδειξη τα αλλα 4, δινεις δωροεπιταγη, δινεις 20 λεπτα, υπογραφεις, σου δινει πισω την 6αρα. Εδωσες 6.40, πηρες 8 σουπλιν και 6ευρω επιταγή. Θες 16; Κανεις τα ιδια, δινεις 6.20+0.20+0.20+0.20=6.80 συνολο στις 4 αποδειξεις, παιρνεις τις σακουλες σου και μια 6αρα και φευγεις. Αφηνεις και την καρτα ως ειχε από ποντους για να μην ψάχνεσαι μετα πως θα συμπληρώσεις. Όλα στην αρχικη κατασταση. Απλα και ομορφα. Δεν υπάρχει θέμα γιατί ούτως ή άλλως κάποια προσφορά θ αβγάλουν σε φέτα,τυρί τόστ, κρέας ή κάτι άλλο και θα πάω να τα πάρω με τις επιταγές.
stonecityboys Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Και μην ξεχναμε οτι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που ΔΕΝ ανοιγει τις κυριακες....ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 2. φασολακια CRF κατεψυγμενα 1 kg = 1,34 ευρω Τα φρεσκα είναι μεχρι και φθηνοτερα! Θα μου πεις είναι καθαρισμένα το κατεψυγμενα! (είναι;;;; ) Ναι, οκ... Συνεχεια "γκρινιάζετε" και πετατε σποντες και θανατηφόρες συνταγες για τις πεθερες σας, ένα κιλο φασολάκια δεν μπορει να καθαρισει για τα παιδια της; Τι τις εχετε/εχουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις