Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως εντός ενός μήνα μπορείς να επιστρέψεις οτιδήποτε στο Lidl.

Όλα εκτός απ'τα εσώρουχα.

Αν και μπορείς να τρυπήσεις διακριτικά και να τα επιστρέψεις ως ελαττωματικά. :P

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χθες το carrefour στο avenue ήταν κλειστό (με κατεβασμένα τα ρολά) και είχε και μια ανακοίνωση αλλά δεν πρόλαβα να τη διαβάσω, μετά που ξανά πέρασα ήταν ανοικτά κάποια ρολά και έκανα εργασίες μέσα .........Πιθανολογώ ότι σήμερα θα είναι ανοικτό γιατί οι εργασίες μέσα έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες.......

update: Και σήμερα έκαναν εργασίες...

Δημοσ.

ΑΒ (Βριλήσσια - λογικά ισχύει σε όλους) -20% σε όλα τα χύμα και τυποποιημένα τυριά κοπής, -30% σε όλες τις γαλοπούλες Νίκας, -25% mcvities μπομπ σγφουγγαράκης (τελική 1.41€), μπύρες FIX 6αδα 1+1 δώρο (η εξάδα είναι 5+1δώρο με τιμή 4.56€ οπότε η 12αδα βγαίνει 4.56€), χυμός ΗΒΗ GO παιδικός 5+1δώρο στα  2.5€ και 10πόντους δώρο με κάρτα ΑΒ (6*250μλ = 2.20€)

Δημοσ.

ΑΒ (Βριλήσσια - λογικά ισχύει σε όλους) -20% σε όλα τα χύμα και τυποποιημένα τυριά κοπής, -30% σε όλες τις γαλοπούλες Νίκας, -25% mcvities μπομπ σγφουγγαράκης (τελική 1.41€), μπύρες FIX 6αδα 1+1 δώρο (η εξάδα είναι 5+1δώρο με τιμή 4.56€ οπότε η 12αδα βγαίνει 4.56€), χυμός ΗΒΗ GO παιδικός 5+1δώρο στα 2.5€ και 10πόντους δώρο με κάρτα ΑΒ (6*250μλ = 2.20€)

Πριν αγοράσετε τις μπύρες κοιτάξτε ημερομηνία λήξης...στον αβ που ήμουν έληγαν 4/2017
Δημοσ.

Πριν αγοράσετε τις μπύρες κοιτάξτε ημερομηνία λήξης...στον αβ που ήμουν έληγαν 4/2017

να εκμεταλευτω την ευκαιρια επι του θεματος και να τονισω οτι Γενικα να προσεχετε τις ημ.ληξεως σε ΠΑκετα 5+1, 3+1 κτλ.  

Τις περισσοτερες φορες μου εχει τυχει να εχουν οριο ληξης πολυ μικρο απο 15 μερες μεχρι 1 μηνα .  εχω πεταξει πατατακια , κρουασαν , ακομα και μπυρα , γιατι εληξαν μεσα στο μηνα .  

Γιαυτο be carefull .

• Like 1
Δημοσ.

Όλες 4/2017 είναι οι μπύρες fix που είδα! Μας κοροϊδεύουν μου φαίνεται! Οι άλφα 5+1 που είχα πάρει από τον μασουτη είναι 1/2018.

Δημοσ.

ΑΒ (Βριλήσσια - λογικά ισχύει σε όλους) -20% σε όλα τα χύμα και τυποποιημένα τυριά κοπής, -30% σε όλες τις γαλοπούλες Νίκας, -25% mcvities μπομπ σγφουγγαράκης (τελική 1.41€), μπύρες FIX 6αδα 1+1 δώρο (η εξάδα είναι 5+1δώρο με τιμή 4.56€ οπότε η 12αδα βγαίνει 4.56€), χυμός ΗΒΗ GO παιδικός 5+1δώρο στα  2.5€ και 10πόντους δώρο με κάρτα ΑΒ (6*250μλ = 2.20€)

Στο ΑΒ Χανιων παντως (μακρυς τοιχος) στα ΤΥρια δεν ειχε την οποιαδηποτε εκπτωση. Ισως ειναι τοπικη προσφορα.

Δημοσ.

^

Eίναι όπου υπάρχει κοντολήξιμο απόθεμα. Πριν ένα μήνα υπήρχε ανάλογη προσφορά στα MyMarket και πριν 2 βδομάδες είχα πετύχει μια στοίβα στον Γαλαξία.

Δημοσ.

Απλα για να ξέρετε η μπύρα δςν λήγει.δεν παθαίνεις τίποτα αν πιείς λιγμενη μπύρα

Ναι τώρα μας έπεισες.

:P  :P  :P

• Like 13
Δημοσ.

Απλα για να ξέρετε η μπύρα δςν λήγει.δεν παθαίνεις τίποτα αν πιείς λιγμενη μπύρα

Φυσικα υπο προυποθεσεις, να εχουν αποθηκευτει σωστα (μην ηταν στον ηλιιο) να κανουν αφρο και να εχουν γευση. 

Την προηγουμενη εβδομαδα κατεβασα 2 κουτακια που ειχαν ληξει απο το δεκεμβριο.

• Like 2
Δημοσ.

μιλάω για μπύρες ληγμένες που έχω στο ψυγείο εδω και ένα 8 μηνο και έχουν λήξει από τα Χριστούγεννα και τις πίνεις ανετα χωρις θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα διαβάσει ένα άρθρο για τον αν λήγει η μπύρα και έλεγε οτι δεν λήγει απλα χάνει η μάγια τις ιδιότητες της σιγά σιγα οποτε αλλάζει η γεύση και δεν είναι πια ωραία η μπύρα. Φυσικά μίλαγε για μεγάλο διάστημα μετα την εμφιάλωση της και όχι 2-3 μηνες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...