Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης είχε πολλές συσκευασίες 1+1 skip πανίσχυρο μικρό, στα 8,99€, ελπίζω να βγάλουν και εκεί κανένα 40% την επόμενη βδομάδα.

Σ'αυτα παιζει και κουπονι απο livesmart -5 ευρω σε συνδυασμο με cajoline μαλακτικο.

Ηταν αυτα που ειχε ο Βασιλοπουλος την προηγουμενη εβδομαδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σ'αυτα παιζει και κουπονι απο livesmart -5 ευρω σε συνδυασμο με cajoline μαλακτικο.

Ηταν αυτα που ειχε ο Βασιλοπουλος την προηγουμενη εβδομαδα.

Το ξέρω αλλά με το Livesmart δεν δέχονται τις 1+1 συσκευασίες.

• Like 1

Κανω κοπι παστε αυτο που εγραψα στην σελιδα 971 του θεματος στο ποστ #14564.

Πηρα 2 σετ 1+1 skip και 1+1 cajoline και με 2 κουπονια(το ενα δικο μου το αλλο στο ονομα του αδερφου μου) των 5 ευρω συνολο δηλαδη 10 αφαιρεθηκαν κανονικα.

• Like 1

Δεν υπάρχει πρόβλημα, πηγα σε ΑΒ (στην προηγούμενη προσφορά-συνδυασμό) και η ταμιας δεν πέρασε το κουπόνι για τον λόγο που είπες.. όταν της είπα ότι παιρναει κανονικά δε με πίστεψε και με κοίταξε κάπως, φώναξε τον υπεύθυνο του καταστήματος και του είπε τι και πως... και απλά ο υπεύθυνος της είπε δεν υπάρχει πρόβλημα παιρναει κανονικότατα... όπως και έγινε...

• Moderators

Το οτι δεν υπαρχει προβλημα ειναι σχετικο. Οπως λεει και ο bfc ΔΕΝ. Ειδικα σε ΑΒ Βασιλοπουλο  -που μου εχει τυχει δεν ξερω αλλου - σε 1+1 δεμενα δεν περνανε κουπονι livesmart. Επι 5 λεπτα τους ελεγα οτι περναει και επεμεναν, φωναξα και την υπευθυνη και μου επεμενε οτι ΔΕΝ περνανε, αφησα ολα τα ψωνια 30 τεμαχια για το ενα 1+1 πραγμα και εφυγα. Ολα αυτα πριν λιγο καιρο.

• Like 3

Το οτι δεν υπαρχει προβλημα ειναι σχετικο. Οπως λεει και ο bfc ΔΕΝ. Ειδικα σε ΑΒ Βασιλοπουλο  -που μου εχει τυχει δεν ξερω αλλου - σε 1+1 δεμενα δεν περνανε κουπονι livesmart. Επι 5 λεπτα τους ελεγα οτι περναει και επεμεναν, φωναξα και την υπευθυνη και μου επεμενε οτι ΔΕΝ περνανε, αφησα ολα τα ψωνια 30 τεμαχια για το ενα 1+1 πραγμα και εφυγα. Ολα αυτα πριν λιγο καιρο.

Ακριβώς είναι στην ευχέρεια των υπαλλήλων. Εδώ όταν πήγα για το skip+cajoline μόνο που δε με πέρασαν από ακτίνες Χ, ίσως επειδή βρίσκομαι σε επαρχία, το κατάστημα δεν είναι συνηθισμένο σε αυτές τις ενέργειες και επέμενα μέχρι να τα περάσουν και φώναξαν και την υπεύθυνη του καταστήματος. Όταν έγινε η συναλλαγή βέβαια η υπάλληλος με ρώτησε πως γίνεται για να το κάνει και εκείνη. Όλα αυτά τα σκηνικά με κάνουν να νιώθω λίγο άβολα με τα κουπόνια και να το σκέφτομαι δυο φορές πριν τα χρησιμοποιήσω.

• Like 2

Στο Σκλαβενίτη του Αγίου Δημητρίου (Πλατεία «Καλογήρων») έχει όλα τα pampers (μικρές και διπλές συσκευασίες, active fit και baby dry) 1+1 δώρο.

Σταματηστε τις αηδιες με τις πανες, θα παρασυρθουμε. Μου περισεψε μια πανα νουμερο 2 (νεογεννητα) απο το πρωτο και δεν ειχα τι να την κανω. Ε καναμε ενα δευτερο. Και ναι χρησιμοποιησα και το πακετο που μου ειχε περισεψει. Αυτο ειναι οικονομια.

• Like 12

ΑΒ περαστικός και είδα αυτό.

post-206817-0-11667800-1475258074_thumb.jpg

Fairy 42T 1+1 δώρο στα €12,06 (0.14 / κάψουλα)

Γενικά θεωρώ προσφορά όταν η κάθε κάψουλα έχει κάτω από 15 λεπτά.  Βέβαια τακτικά βλέπω αυτή τη προσφορά (1+1) γιατί δεν ρίχνουν την τιμή μόνιμα να τελειώνουμε δεν καταλαβαίνω.

• Like 1

Πω ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα.

Αυτά κάποτε δίναμε δύο εξάευρες, τα παίρναμε και μας ξαναδίνανε δύο εξάευρες.

Αξέχαστες Τετάρτες... Παρατήσαμε τις δουλειές μας, το σπίτι μας. Τα παιδιά στην γιαγιά...

Από το πρωί ως το βράδυ στον ΑΒ.

Sorry για το off topic...

• Like 13

Στο γαλαξία χαρτί υγείας zewa deluxe 8 ρολά 3.26-1 (trustanduse)-1(p)=1.26.

Αξίζει αλλά δυστυχώς τελειώνει σήμερα η προσφορά από ποκι, αν ισχύει πάλι από αυτό υπάρχει περιθώριο μέχρι 10/10 που λήγει του trustanduse..

• Like 3

Πω ρε φίλε τι μου θύμισες τώρα.

Αυτά κάποτε δίναμε δύο εξάευρες, τα παίρναμε και μας ξαναδίνανε δύο εξάευρες.

Αξέχαστες Τετάρτες... Παρατήσαμε τις δουλειές μας, το σπίτι μας. Τα παιδιά στην γιαγιά...

Από το πρωί ως το βράδυ στον ΑΒ.

Sorry για το off topic...

14.10.2015

Αξέχαστη μέρα και εμπειρία. . .χαραγμένη στη μνήμη όλων μας! Χαχχαααα...Και μετά το γυρισμό στο σπίτι(με τα πόδια να πονάνε)... Γιατί δεν πήρα και αυτό και αυτό και αυτό και εκείνο και το άλλο και το παράλλο...  ^_^ 

• Like 8

ΑΒ περαστικός και είδα αυτό.

Fairy42T.jpg

Fairy 42T 1+1 δώρο στα €12,06 (0.14 / κάψουλα)

Γενικά θεωρώ προσφορά όταν η κάθε κάψουλα έχει κάτω από 15 λεπτά. Βέβαια τακτικά βλέπω αυτή τη προσφορά (1+1) γιατί δεν ρίχνουν την τιμή μόνιμα να τελειώνουμε δεν καταλαβαίνω.

Στο the mart που εχω καρτα και μπορω να μπω μεσα ειχα παρει σε προσφορα το κουτι με τισ 100 κάψουλες στα 8€.βεβαια πηρα 3 κουτια για να βγαλουμε 1.5-2 χρόνια.

Είναι οι φθηνοτερη τομη που εχω βρει ποτέ 0,08€/κάψουλα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...