Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο σουπερ απο όλα εχει τη μικροτερη τιμη αρνιου/κιλό;

5,99 είχε σήμερα στο lidl αλλά και αυτά ήταν 12-14 kg (στην περιγραφή ΔΕΝ έλεγε Αρνάκι γάλακτος αλλά ''Αρνί νωπό Ελληνικό'')

ΑΒ στα 6,39 και εκεί 12+ κιλά και περιγραφή ''αρνάκι γάλακτος''

CRF στα 6,39 αλλά περιγραφή ''Αρνί νωπό Ελληνικό''

Βερο στα 6,19 με περιγραφή ''αρνάκι γάλακτος''

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω επισης εχει -40% κ στα κλινεξ.

υπαρχει κουπονι πατωματος με -60λεπτα + την εκπτωση πρεπει να βγαινει 1,40 με 1,50

Δημοσ.

Μονο μια αλυσιδα τολμησε να κατεβασει το αρνι κάτω απο τα 6 ευρω, μετα απο ερευνα που εκανα. Λεπτομερειες στο σποιλερ.

Πόση διαφορα εχουν τα μικρα κρεοπωλεια απο τις αλυσιδες και τις κρεαταγορες;

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

11038781_368137413381738_748214289295919

Δημοσ.

Μονο μια αλυσιδα τολμησε να κατεβασει το αρνι κάτω απο τα 6 ευρω, μετα απο ερευνα που εκανα. Λεπτομερειες στο σποιλερ.

Πόση διαφορα εχουν τα μικρα κρεοπωλεια απο τις αλυσιδες και τις κρεαταγορες;

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

11038781_368137413381738_748214289295919

Εγω απο Μασουτη πηρα το αρνι με παραγγελια πριν απο την Μεγάλη εβδομάδα και χωρις να εχει βγει η τιμη.Αλλοστε απο την ημερα που βγηκε η τιμη (Μ δευτερα) σταματησαν να περνουν παραγγελίες.Αυτο μου ειπαν τα παιδια που ειναι στο κρεοπωλείο (Λαρισα).

Και αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι παιζει η διαφημησει ακομα αφου σε δυο τρια καταστηματα που πηγα για ενα ακομα αρνι δεν εχουν εκτος απο αυτα που ειναι με κράτηση.

Τουλαχιστον για τους πελατες που τους εμπιστευτηκαν κρατησαν μια χαμηλη τιμη ,και ενταξει με τα κιλα που ζητησε ο καθενας.

Προσωπικα ζητησα ενα 12-13 κιλα και μου φέρανε 12,460 κιλα.....

Την χαμηλότερη τιμη παντως την ειδα στα MyMarket  στα 5,60 ευρω.Εκει λειτουργει χωρις παραγγελια απλως πηγαίνεις και αν σταθεις τυχερος και εκεινη την ωρα εχει (2 με 3 φορες την ημερα φερνουν αρνια στα ψυγεια τους ) αρνι πληρωνεις μια προκαταβολη και στο κραταει μερχι το σαββατο στο ψυγειο.

• Like 1
Δημοσ.

Η φθηνοτερη τιμη ειναι carrefour

Εαν αφαιρεσεις το κουπονι απο Πρωτο Θεμα ( 12 Ευρω για ολοκληρο και 6 ευρω για μισο) τοτε η τιμη ειναι 5 εως 5.40 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Η φθηνοτερη τιμη ειναι carrefour

Εαν αφαιρεσεις το κουπονι απο Πρωτο Θεμα ( 12 Ευρω για ολοκληρο και 6 ευρω για μισο) τοτε η τιμη ειναι 5 εως 5.40 ευρω

Ναι αλλα φιλε μου αλλα περνεις το αρνι σπιτι σου απο την ημερα που πληρωνεις.Δηλαδη πας Μεγαλη δευτερα ,τριτη (νωρις για να βρεις) και μετα το εχεις στο σπιτι σου να το λιβανίζεις.Μια φορα επιχείρησαν να κανουν κρατησεις και επεσε το ξυλο της αρκουδας,αφου ετρεχε ο κοσμος μεγαλο Σαββατο να βρει αρνι σε κρεοπωλεία.

Απο carrefour μακρια και αγαπημενοι.....

Καλη Ανασταση σε ολους........ 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω. Που ειναι το προβλημα ?

Εγω το αγορασα χθες το μεσημερι ( Πεμπτη)

Αλλες χρονιες το εχω αγορασει Παρασκευη

Δημοσ.

Εντάξει άλλο τα οικιακά ψυγεία αλλο τα επαγγελματικα σε ότι αφορά τη διατήρηση των κρεάτων. Από Πέμπτη μέχρι Κυριακή είσαι ΟΚ στο ψυγείο σου, αλλά από Δευτέρα-Τρίτη μέχρι να το φας Κυριακή δεν διατηρείται, θέλει καταψυξη

Δημοσ.

Φρεσκοσφαγμενο αρνι καταρχην δεν τρωγεται, ειναι λαστιχο. Πρεπει να σιτεψει να σπασουν οι ινες τoυ. Οι κρεοπωληδες τα κρεμανε εξω στον αερα ολη μερα χωρις φοβο. Επισης, η καταψυξη βοηθαει στο σπασιμο των ινων.

Ειναι σωστοτερο να το αγορασεις Μ. Δευτερα ωστε να προλαβει να μαλακωσει το κρεας, παρά Μ. Σαββατο και να το φας την επομενη.

Δημοσ.

Φρεσκοσφαγμενο αρνι καταρχην δεν τρωγεται, ειναι λαστιχο. Πρεπει να σιτεψει να σπασουν οι ινες τoυ. Οι κρεοπωληδες τα κρεμανε εξω στον αερα ολη μερα χωρις φοβο. Επισης, η καταψυξη βοηθαει στο σπασιμο των ινων.

Ειναι σωστοτερο να το αγορασεις Μ. Δευτερα ωστε να προλαβει να μαλακωσει το κρεας, παρά Μ. Σαββατο και να το φας την επομενη.

post-200062-0-15179600-1428658747_thumb.jpg

Δημοσ.

Το σίτεμα κρεατος ειναι φιλε μου επιστήμη.Δεν ειναι τοσο ευκολο μεσα σε οικιακα ψυγεία λογου οτι ανοιγει η πορτα καθε τρεις και λιγακι και υπαρχει κίνδυνος μικροβίων.Και δεν πρεπει να ειναι μεσα σε σακουλα,με αποτελεσμα πρεπει να εχεις ενα ταψακι απο κατω με χονδρο αλατι για το αιμα.

Επισης μεσα σε καταψυξη δεν γινεται σιτεμα (σπασημο ινων) λογου θερμοκρασιας.

Περισσοτερες πληροφοριες απο τον μεγάλο σεφ του ψησίματος

Δεν καταλαβαινω. Που ειναι το προβλημα ?

Εγω το αγορασα χθες το μεσημερι ( Πεμπτη)

Αλλες χρονιες το εχω αγορασει Παρασκευη

• Like 1
Δημοσ.

άν και off topic

Μου ήρθε mail απο το pockee ότι είμαι ένας απο τους 50 τυχερούς που κέρδισαν 2 κουπόνια για όλη την αξία σε 2 εξάδες μπύρες amstel 330ml.... Το είδα και στην εφαρμογή και όντως ισχύει

• Like 4
Δημοσ.

σα να πηρε το ματι μου αρνι στο lidl στα 5,19/κιλο . γυρω στα 9 κιλα ηταν αλλα οχι ελληνικο νομιζω. σε κατι καταψυκτες αντιστοιχους με αυτους που εχουν τα τυροπιτακια. τσακισμενα στη μεση σε σακουλα χωρις αερα μου φανηκαν.

προσωπικα οπως τα ειδα συσκευασμενα δεν μου ανοιξαν την ορεξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...