blackkiller Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Windows 8 RTM - Εγκατάσταση Ελληνικής γλώσσας Ο οδηγός αυτός έχει σκοπό να μας δείξει πως προσθέτουμε το Ελληνικό πακέτο γλώσσας,σε όλες τις εκδόσεις των Windows 8. Το πακέτο αλλάζει εξ' ολοκλήρου τη γλώσσα του λειτουργικού και οχι μόνο του πληκτρολογίου. Αρχικα κατεβαζουμε το πακετο γλωσσας: 86Χ (32bit) : http://www.multiupload.nl/3VWTTL0B8H 64X (64bit) : http://www.multiupload.nl/01AWLP2299 Αφού κατεβάσουμε το αρχείο el-gr.cab αλλάζουμε την επέκταση .cab σε .mlc Παράδειγμα : el-gr.cab -> el-gr.mlc Στην συνέχεια, αφού δημιουργηθεί το πακέτο γλώσσας το κάνουμε εγκατάσταση ως διαχειριστής. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης το μόνο που απομένει είναι να πάμε στις επιλογές γλώσσας του πίνακα ελέγχου και να επιλέξουμε " add a language" Κάνουμε διπλό κλικ στην Ελληνική Γλώσσα, και μετά την επανεκκίνηση έχουμε πλέων Ελληνικά Windows 8. 9
blackkiller Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης για όποιον θέλει πλήρως την ελληνική γλώσσα, μετά την εγκατάσταση της θα πρέπει να μεταβεί στον Πίνακας Ελέγχου -> Ώρα, Γλώσσα και Περιοχή -> Γλώσσα -> Ρυθμίσεις για προχωρημένους -> Εφαρμογή ρυθμίσεων γλώσσας στην οθόνη υποδοχής στους λογαριασμούς συστήματος και στους νέους λογαριασμούς χρηστών. -> Αντιγραφή ρυθμίσεων... -> Και απλώς επιλέγουμε τις δυο επιλογές, εφαρμόζουμε, και κάνουμε επανεκκίνηση.
john654321 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα δν μου γινεται μου βγαζει αυτο ;/
blackkiller Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα δν μου γινεται μου βγαζει αυτο ;/ Είτε δεν έχεις την τελική έκδοση των Windows 8 (6.2 9200) είτε δεν κατέβασες το σωστό αρχείο γλώσσας για το σύστημα σου (32Χ η 64Χ).
john654321 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Είτε δεν έχεις την τελική έκδοση των Windows 8 (6.2 9200) είτε δεν κατέβασες το σωστό αρχείο γλώσσας για το σύστημα σου (32Χ η 64Χ). ναι εχεις δικιο δεν εχω την τελικη εκδοση εχω την 8400..
blackkiller Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ναι εχεις δικιο δεν εχω την τελικη εκδοση εχω την 8400.. Γιατί δεν κανεις αναβάθμιση στην τελική ελληνική έκδοση...??? Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Με απλή αναβάθμιση δεν χάνεις αρχεία και ρυθμίσεις.... 2
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει μία λεπτή γραμμή μεταξύ του νόμιμου και του trick... τα "περίεργα" ποστ διαγράφηκαν
blackkiller Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Sorry για τα περίεργα ποστ.... Δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση...... Άπλα μπορεί να υπάρξει μια απάντηση στο αν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σχετικά με αυτόν τον τρόπο.....???
ektor7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 αλλάζουμε την επέκταση .cab σε .mlc πως γινεται αυτο?
blackkiller Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 πως γινεται αυτο? αφου εχουμε ενεργοποιημένη την εμφάνιση των επεκτάσεων αρχειων στο λειτουργικό μας. με μια απλό μετονομασία σβήνουμε από το el-gr.cab το cab -> ( el-gr.cab -> el-gr.ca -> el-gr.c -> el-gr. ) και το βάζουμε el-gr.mlc .
ektor7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Ισως επιδει δε χρησιμοποιω τα ελλινικα,να μη μπορω να καταλαβω τους ορους "επεκταση αρχειων" και ετσι δε μπορω να τους ενεργοποιησω ή τουλαχιστων να δω αν ειναι απενεργοποιημενη η εμφανηση τους! Παντως εκανα rename απο el-gr σε el-gr.mlc αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω! EDIT Τελικα καταλαβα τι ηταν και μπηκα στα settings των folders και το αλλαξα! Ειναι οκ τωρα!Ευχαριστω!
iikostas1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το αρχείο για x64 δεν υπάρχει... please reupload!!!
blackkiller Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ - ΝΕΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ Windows 8 (ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ) - Εγκατάσταση Ελληνικής γλώσσας Ο οδηγός αυτός έχει σκοπό να μας δείξει πως προσθέτουμε το Ελληνικό πακέτο γλώσσας,σε όλες τις εκδόσεις των Windows 8. Το πακέτο αλλάζει εξ' ολοκλήρου τη γλώσσα του λειτουργικού και οχι μόνο του πληκτρολογίου.Αρχικά κατεβάζουμε το κατάλληλο για το σύστημα μας πακέτο γλώσσας: SkyDrive Links: 86Χ (32bit) : Site: https://skydrive.live.com/#cid=A10B053913C3F553&id=A10B053913C3F553%21577">Windows 8 Greek Language Pack 86Χ (32bit) 64X (64bit) : Site: https://skydrive.live.com/#cid=A10B053913C3F553&id=A10B053913C3F553%21578">Windows 8 Greek Language Pack 64X (64bit) Αφού κατεβάσουμε το αρχείο el-gr.mlc το κάνουμε εγκατάσταση ως διαχειριστής. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης το μόνο που απομένει είναι να πάμε στις επιλογές γλώσσας του πίνακα ελέγχου και να επιλέξουμε " add a language" Κάνουμε διπλό κλικ στην Ελληνική Γλώσσα, και μετά την επανεκκίνηση έχουμε πλέων Ελληνικά Windows 8. .Επίσης για όποιον θέλει πλήρως την ελληνική γλώσσα, μετά την εγκατάσταση της θα πρέπει να μεταβεί στον Πίνακας Ελέγχου -> Ώρα, Γλώσσα και Περιοχή -> Γλώσσα -> Ρυθμίσεις για προχωρημένους -> Εφαρμογή ρυθμίσεων γλώσσας στην οθόνη υποδοχής στους λογαριασμούς συστήματος και στους νέους λογαριασμούς χρηστών. ->Αντιγραφή ρυθμίσεων... -> Και απλώς επιλέγουμε τις δυο επιλογές - κουτάκια που υπάρχουν, εφαρμόζουμε, και κάνουμε επανεκκίνηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα