Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, υπάρχει το εξής θέμα. Έχουμε ένα Amilo Xi2428 που φοράει μια 8600M GS. Είναι σχεδόν βέβαιο πως η κάρτα είναι από την ελεεινή σειρά που καίγεται, ψήνεται και ψοφάει (έχει κάτι ψιλοδείγματα ήδη όταν φορτώνει το BIOS). Το θέμα μου παρ' όλα αυτά είναι άλλο. Όταν απενεργοποιώ τους drivers της Nvidia, όλα πάνε ρολόι, με τους περιορισμούς φυσικά που επιφέρει το generic VGA driver των Windows (θέματα ανάλυσης και έλλειψη aero και sleep/hibernation) . Όταν βάζω τους drivers, μπλε οθόνες, σκάλωμα πριν φορτώσουν τα Windows, μαύρο μηδέν. Τίποτα. Πρέπει να μπω σε safe mode και να τους απενεργοποιήσω αν θέλω να φορτώσουν κανονικά. Και μιλάμε για τελευταίους drivers, 12 Σεπτέμβρη ή κάπου εκεί βγήκαν, πριν μερικές μέρες. Τι θέλω τώρα εγώ; Θέλω nvidia drivers. Πως θα γίνει, τι φταίει και τι κακό έχω κάνει στη ζωή μου; Ευχαριστώ. PS, όχι φούρνους και τα συναφή, να δούμε αν σώζεται με software πρώτα.
Thanos1972 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Βαλε drivers και δες εαν οταν μπεις σε safe mode μπορεσεις να τρεξεις msi afterburner και να κατεβασεις τα ρολογια της καρτας στο μισο ακριβως.Ολα,πυρηνα shaders και μνημη. βαλε να ξεκιναει οταν ανοιγουν windows και δες εαν μπορεσεις να κανεις δουλεια. 1
leecherman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ξέχνα το ρε μπαγλαμίδη,ψόφησε,πάει,τέλος. Όσο για τους drivers που λες,είναι τα τελαυταία σκιρτήματα του πεθαμένου. tip:Βρες ati (κάπου πήρε το μάτι μου εδώ μεσα στις Αγγελίες) και προχώρα στην αντικατάσταση,piece of cake.
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν τελικά χρειαστεί αντικατάσταση, τι κάρτα ψάχνω; Δεν έχω ιδέα από slots/specs για laptop.
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Βαλε drivers και δες εαν οταν μπεις σε safe mode μπορεσεις να τρεξεις msi afterburner και να κατεβασεις τα ρολογια της καρτας στο μισο ακριβως.Ολα,πυρηνα shaders και μνημη. βαλε να ξεκιναει οταν ανοιγουν windows και δες εαν μπορεσεις να κανεις δουλεια. Λοιπόν, δεν τρέχει το αφτερμπέρνερ σε safe mode. Ευχαριστώ όμως για την ιδέα. Άλλη πρόταση;
Sarandis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πως έκατσε αυτό; Έτσι του ήρθε μια μέρα;
leecherman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πόσο μαλάκας είμαι πια σ´ αυτή τη ζωή.... Στην άλλη όμως;
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ε ΠΑΠΠΟΥ, ΓΚΡΙΝΙΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΣΥ. Αμέσως, μη μας ξεφύγει κάνα ποστ. Ευχαριστώ μωρή μαφία. Θα εξαντλήσω τα περιθώρια πρώτα και μετά θα τα δώσω. Σαράντη, δεν είναι δικό μου το λάπτοπ, το είδα μετά από φορμάτ και δεν ξέρω το ιστορικό του.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να μπεις windows εστω και με artifacts,ισα ισα να τρεξεις το afterburner μπας και?συνεχεια η θα κολλαει με την μια η θα σου βγαζει μαυρη οθονη?
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Πλέον, με αυτή την έκδοση που κατέβασα, φτάνει στο login screen αλλά δεν το βλέπω. Όλη η οθόνη είναι γεμάτη από λευκές γραμμές και δε μπορώ να διακρίνω τίποτα.
Sarandis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ε πας για καρτα τοτε. Κακα artifacts. Αλλιως βγαλτην και ψηστην. (Αγνοω επιδεικτικα οτι δε θες φουρνους) 1
Str Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 εμ... κατάψυξη σε σακούλα αεροστεγώς κλεισμένη για κανα 12ωρο μπας και κρατηθεί αρκετά χαμηλά μέχρι να τρέξεις το ματζαφλαροσόφτγουέαρ??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα