Προς το περιεχόμενο

Ainol Novo7 Tornado 59 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως ο καλυτερος κατασκευαστης στα φθηνά ταμπλετ. Απο χαρακτηριστικά δεν ειναι τιποτα το τρομερο, ΑΛΛΑ εχει μνημη 1 gb και 8 gb χωρο αποθηκευσης.Οπότε είναι καλύτερο απο ολα τα φθηνα ταμπλετ του 50ευρου + είναι AINOL..Φυσικά εχει capacitive οθονη.

Για να παρετε κατι καλυτερο θα πρεπει να πάτε στα 80+ ευρω..

http://www.focalpric...ml?SSAID=423396

Βαζετε κωδικο SEP076X και βγαινει

τελικη τιμη 74.5 δολλαρια δηλαδη κάτω απο 60 ευρώ. Την προσφορα την ειδα στο Hotukdeals οπότε ισως τελειωσουν τα αποθεματα :)

Δημοσ.

Ε καλα στο Hotukdeals εχει πολλες προσφορες αλλα οι περισσοτερες δεν ερχονται Ελλαδα. Γιατι ο εκτυπωτης sx435w στις 18 λιρες δεν ειναι υπερτελεια προσφορα?

Παντως το ταμπλετακι απτο focalprice μια χαρα ερχετε Ελλαδα..Το λεω για να μη μπερδευτει καποιος :)

Δημοσ.

δε θα την έλεγα και εξαιρετική προσφορά μιας και 78 ντάλαρς το έχει στο ainolstore(με την ευρωπαική πρίζα) και εκεί τουλάχιστον θα είσαι σίγουρος ότι υπάρχει στοκ.

btw στο ainolstore.com η 16 gb έκδοση έχει μόνο 4 δολάρια παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.

Δε το ειχα δει. Οπως και να χει ιδια προσφορα ειναι, καθως το euro plug μπαινει εξτρα και η μια σελιδα ειναι ελαχιστα φθηνοτερη. Αυτο για το στοκ δε ξερω κατα ποσο ισχυει επισης καθως δε ξερω πόσα κομματια εχει το focalprice οπως και τι ζητησει παιζει..

Anyway ειτε απτη μια σελιδα ειτε απτην αλλη δε παυει να ειναι πολυ καλη τιμη για αξιοπρεπες ταμπλετ.

Ενταξει αν ηταν το aurora 2 θα ηταν σουπερ προσφορα..Θα τσιμπαγα 2-3 :)

Δημοσ.

Αυτο το ταμπλετ για να μπαινεις ιντερνετ, φβ, τουιτερ, και να διαβαζεις γενικα ειναι καλο; Αντε και κανα παιχνιδι ή ταινια σε κανα ταξιδι...

Δημοσ.

Για φορτιστή υπάρχει κανά λινκ από focalprice?

Για usb εξωτερικά είναι αυτό: http://www.focalpric...able_Black.html

Στο focal δε βρηκα κατι φθηνο..Παρολαυτα παιρνεις ενα τετοιο με ενα δολλαριο http://www.ebay.com/itm/EU-US-UK-Plug-USB-Power-Supply-Wall-Adapter-Travel-Charger-iPod-Cell-Phone-MP3-4-/200812674372?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2ec15e3d44 και εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Υπάρχει και μετατροπέας , στο μαγαζί της γειτονιάς σου με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (1€-1,5€ βέβαια)

Και 5€ αν είναι μάγκας ο μαγαζάτορας... Μου συνέβη 2-3 φορές τελευταία, πρέπει να στοκάρω από China i think.

Δημοσ.

Και 5€ αν είναι μάγκας ο μαγαζάτορας... Μου συνέβη 2-3 φορές τελευταία, πρέπει να στοκάρω από China i think.

Ακριβώς :) Επειδή όσα μαγαζιά ξέρω Θεσσαλονίκη είναι "μάγκες" προτιμώ να το πάρω 1-2$ από τον κινέζο..

Ευχαριστώ για το λινκ baskon!

Αυτό που ψάχνω είναι απευθείας φορτιστής με 2.5mm jack στην μία άκρη και πρίζα στην άλλη.. Για usb έχω άπειρους φορτιστές (οι 10 βγήκαν 10$ από ebay πριν 1 χρόνο και δουλεύουν όλοι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...